Тайното мирно споразумение между Обединеното кралство и Русия означава прекратяване на войната в Украйна

Автор: Няма коментари Сподели:

Тайното мирно споразумение между Обединеното кралство и Русия означава прекратяване на войната в Украйна

Миналата седмица беше постигнато тайно споразумение между руското и британското правителства за прекратяване на войната в Украйна. Това е част от по-широко споразумение за уреждане, което ще доведе до пълно преразглеждане на съществуващите международни институции тази есен, казват източници от MI6 и руската ФСБ.

Въпреки това, в отчаян опит да наложи медицинско военно положение на планетата, хазарската мафия организира ожесточена контраофанзива, като извършва масивна атака с биологични оръжия. Това означава, че международното издирване срещу най-добрите агенти на хазарската мафия ще продължи през лятото, за да се предотврати това да се случи, съгласни са множество източници.

Добре, нека започнем с видимите знаци, че е постигнато съгласие за някакъв мирен договор. Най-очевидният знак беше съобщението, че „напълно ваксинираният и два пъти подсилен“, така нареченият президент Джо Байдън „е дал положителен тест“ за COVID миналия четвъртък и е отишъл в изолация.

Писмото на докторите за здравето на педо-Джо: Той е лекуван с Паксловид. Нормални показатели, подобрява се. Това най-вероятно е вариантът БА5, причинил 75-80% от инфекциите в САЩ. Вариантът е силно разпространяващ се. Ще продължим с изолацията.

[v1] Д-р Дебора Биркс все пак настоява за ваксинации и бустване за защита, но признава че ваксините няма да помогнат срещу инфекция. „Ние прекалихме с тези ваксини, което доведе до хората да се тревожат че няма да ги защити срещу сериозно заболяване и хоспитализация, ако те го направят. Но нека бъдем съвсем наясно. 50% от починалите от омикроновата вълна бяха възрастни, ваксинирани…“

Източници на Мосад казват, че лидерът на Саудитска Арабия Мохамед бин Султан (MBS) „чукна с юмрук педо Байдън направо в положителен тест за Covid и го изпрати вкъщи с празни ръце“.

Източници от ЦРУ от своя страна попитаха „Как е възможно Педо Джо да е дал положителен тест? Той трябва да е получил надстройката с изкуствен интелект или по-лошо. Алиансът няма нужда да разпитва тази изтъркана марионетка…“

Има много спекулации, че „Байдън“ няма да се появи отново и ще бъде заменен от вицепрезидентката Камала Харис или от Доналд Тръмп, в зависимост от това с кого говорите. Факт е, че няма значение дали шоуто на Байдън ще се възобнови или ще бъде назначен нов „президент“, защото КОРПОРАЦИЯТА НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ е фалирала и ще бъде разглобена, казват източници от ЦРУ.

Източници от MI6 от своя страна казаха следното: „Ние преустановихме американския президент за изборни измами. Установихме ново правителство в Лондон, макар и при пълно военно-временно положение. (*ДА ЧУЕ)

Във всеки случай, друг признак, че нещо фундаментално се е променило, е, че Русия възобнови изпращането на газ до Германия през газопровода „Северен поток 1“ след десетдневна „пауза за поддръжка“. [1]

Според източници на П3-масоните това, което се е случило, е, че ръководството на Западна Европа е решило да игнорира заповедите, „идващи от равини в Ню Йорк, които смятат, че са замесени в свещена война срещу Русия“.

Другият голям знак, че нещо фундаментално се е променило, беше тази новина:

Представители на Украйна и Русия подписаха в петък споразумение за възобновяване на износа на зърно на среща с посредничеството на ООН, тъй като страховете се увеличават от хранителна криза, предизвикана от скока на цените на суровините.

Споразумението, постигнато в Истанбул по време на четиристранна среща, включваща също ООН и Турция, ще гарантира безопасни морски маршрути, след като преминаването през Черно море беше блокирано поради нахлуването на Русия в Украйна. [2]

Това означава, че картата за изнудване на Запада с глад е премахната. Това беше една от най-силните карти, държани от хората, които контролират групата страни от G7, така че премахването му от масата е още един знак, че е постигнат мирен договор.

Именно при тези обстоятелства шефът на MI6 Ричард Моор направи рядка публична изява на конференция по сигурността в Аспен, Колорадо, където намекна, че в Украйна е сключено временно споразумение за прекратяване на огъня, като каза: „Нашата оценка е, че руснаците все по-трудно ще намират хора и оборудване през следващите няколко седмици.

След това той разкри истинската ситуация, като призна, че „предстои ни труден момент“ и трябва да помогнем на украинците „поне да преговарят от позиция на значителна сила“, защото китайският лидер Си Дзинпин „наблюдава като ястреб“. [3] (*Моор)

Зад кулисите MI6 информира Азиатските тайни общества че „Ако Цуг, Швейцария, първопричината за целия световен тероризъм, не бъде

изпарен и всъщност цяла Швейцария и всички свързани с нея сега или в близко бъдеще, ние ще прекратим всички контакти Изток-Запад.“ Освен това източникът предупреди: „Ако така нареченото Общество на белия дракон не може да прекрати глобалната колона за мръсотия на ХМ, ние ще вземем нещата в наши ръце и това ще бъде термоядрено решение.“

Червен бутон: Предай глобалистките криминални престъпници за престъпления срещу човечеството
Син бутон: Кинетична война и ядрени последици с Русия и Китай

Има много хора, които се чудят защо районът около Женевското езеро, Швейцария, вече не е ударен с ядрено оръжие. Там има над 200 организации, които раздават паспорти, които дават на хората имунитет срещу съдебно преследване навсякъде по земята. Кой им даде това право?

Техният Световен икономически форум в Давос и техният лидер Клаус Шваб Ротшилд искат да ваксинират всички хора на земята с вещества, променящи гените, които са предназначени да ги превърнат в домашни животни. Приелите този режим ще получат хранителни дажби. Тези, които не го направят, ще бъдат елиминирани.

Разгледайте дневния им ред по-долу:

Сега чуйте какво говори това чудовище.

[v2] ()

Тези международни престъпници, разбира се, не планират да си отидат тихо в нощта. Базираната в Швейцария Световна зловредна организация (СЗО) реши против всички научни доказателства да обяви безпрецедентна „глобална извънредна ситуация в здравеопазването“ въз основа на „маймунската шарка“. Генералният директор на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус отмени решението на експертната комисия, която гласува против декларацията.

[v3] ()

[4]  (СЗО признава, че всеки, който получи ваксина срещу маймунската шарка, е част от „клинично изпитване“ за събиране на данни за нейната ефективност)

Тедрос не е лекар и е член на „Фронта за освобождение на народа на Тиграй“, който беше обявен за терористична организация от правителството на САЩ през 90-те години на миналия век и до днес е каталогизиран като част от Глобалната терористична база данни.

[5] (Маймунска шарка: СЗО обявява най-високата степен на тревога за епидемия)

Тук можете да гледате как руското министерство на отбраната говори за биолабораториите и биооръжията, открити от руснаците в Украйна. Много от тях бяха под контрола на така наречения син на президента Хънтър Байдън. [v4]

Фактът, че тяхната мащабна програма за ваксиниране срещу Covid вече е доказано без съмнение, че е причинила много повече вреда, отколкото полза, разруши плановете им. Повторният опит с „маймунската шарка“ няма да ги спаси. „Те са толкова разбити. Този абсурд не може да продължи още дълго“, коментира източник от Мосад.

Правителствата по света получиха неопровержими доказателства, че така наречената инфраструктура на Обединените нации в Швейцария е прикритие за високопоставени престъпници, които са завзели повечето от цивилните правителства на Запада.

Например, в знак колко корумпиран е така нареченият режим на Байдън в САЩ, миналата седмица Демократическата партия гласува единодушно, за да позволи на Министерството на енергетиката на САЩ да продава петрол от стратегическия петролен резерв с отстъпка на китайска компания, в която Хънтър Байдън има дял. [6]

Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock и марионетка на кукловодите на ХМ, казва, че „пазарите харесват тоталитарните правителства и не харесват демокрациите“, както в Америка. Казва го открито. [v5]

BlackRock, за тези от вас, които все още не знаят това, контролира, заедно с Vanguard и „State Street и Banking“, повечето от световните транснационални корпорации. Те са параван за истинските контролери като семействата Ротшилд и Рокфелер.

Отстраняването на премиера Марио Драги от власт в Италия е знак, че П3-масоните най-накрая предприемат действия. Потомъкът на Goldman Sachs Драги е бивш ръководител на Европейската централна банка и един от последните останали лидери на ХМ в Западна Европа. Когато Еманюел Макрон, президентът-роб на Ротшилд във Франция, бъде отстранен, тогава играта наистина ще приключи за кабала в Европа. (*Драги)

Тези хора, осъзнавайки, че има опасност да загубят контрол над Запада, се опитват да предадат всичко на Китай в замяна на защита. Чуйте Клаус Шваб Ротшилд по-долу. Неговото истинско значение е: „Нека се преклоним пред Китай и да им дадем голям тласък на световната сцена и да отслабим и унищожим Съединените щати отвътре“. [v6]

Разбира се, китайците не са глупави и осъзнават, че приемането на тези хора към доверието си би било като гъсеница да приеме яйца от паразитна оса.

Вече има признаци, че Китай е бил изяден отвътре навън от вавилонската система за дългово робство, която ХМ използва, за да контролира обществата.

Китайската комунистическа партия, която беше създадена от ХМ, беше в челните редици на прокарването на национална система от камери за разпознаване на лицата. Те позволяват на властите да идентифицират всяко лице в рамките на секунди. След това те могат да изтеглят своя социален кредитен рейтинг и други данни. Тези, които не са послушни, са възпрепятствани да използват градския транспорт и т.н.

Тази система сега се проваля. В провинция Хенан демонстрантите, които започнаха да се приближават до банка, след като спестяванията им бяха откраднати, им бяха включени мобилните им устройства, за да изглежда, че имат „Covid“ и трябва да бъдат изолирани. Тази очевидна злоупотреба с нещо, което имаше за цел да защити хората, ги ядоса толкова много, че правителството беше принудено да разположи танкове на улицата.

Проблемът е, че това не е само една банка. Цялата китайска финансова система сега се разпада. Това вероятно ще свали китайското правителство. Ето защо:

Недвижимите имоти представляват близо 80% от всички китайски спестявания. Когато цената се покачваше, хората се чувстваха богати и доволни. Цените обаче станаха толкова високи, че в някои градове средните работници ще трябва да харчат целия си доход в продължение на 44 години и да останат без храна или дрехи, за да си купят жилище. В същото време близо 30% от всички апартаменти са необитаеми, тъй като богатите им собственици не искат да ги рентират и по този начин да ги превърнат във „втора употреба“ обезценени имоти.

Сега, когато цените започват да падат в цял Китай, физически лица и корпорации отказват да плащат жилищните си заеми. При инспекцията на сметките това засяга над 600 имота в 50 града.

Този ноември китайският президент Си Дзинпин трябваше да бъде помазан за доживотен диктатор. Това изглежда все по-малко вероятно.

Източник на азиатското тайно общество, базиран в Югоизточна Азия, казва, че Китай е „много близо до пълното разбунтуване на хората. Банките, които взимат парите на хората, е последната капка, след като Covid-идиотизма вече ги направи кипящи.“ Правителството в Пекин вече беше принудено да отмени задължителните ваксини в рамките на 48 часа след масивна реакция.

Освен това правителството беше принудено да се оттегли, след като се опита да принуди жителите да носят електронни гривни за наблюдение, носени 24 часа в денонощието. Гривната е свързана с интернета и следи телесната температура на всеки пет минути. Съответното приложение има достъп до местоположението на телефона, камерата и микрофона, каза спонсорираната от държавата медия China Daily. [7]

Международният алианс за планетарно освобождение каза на китайската комунистическа партия да се оттегли. „Гледайте водата и язовира 3-те Клисури“, предупреждава източник от тайната космическата програма.

Във всеки случай, целият свят осъзнава факта, че доминираният от Запада еднополюсен световен ред „се превръща в спирачка за развитието на нашата цивилизация“, казва руският президентски аватар Владимир Путин.

Управляващите класи на западните държави, които са наднационални и глобалистки по своята същност, осъзнаха, че политиката им все повече се откъсва от реалността, здравия разум и истината и започнаха да прибягват до откровено деспотични методи.

Западът, който някога декларираше такива принципи на демокрацията като свобода на словото, плурализъм и уважение към несъгласните мнения, сега се изроди в противоположното: тоталитаризъм. Това включва цензура, медийни забрани и произволно отношение към журналисти и обществени личности.

Сега, с разпадащият се опит да използват пандемията, за да превърнат планетата в гигантска животинска ферма, трябва да държим под око следващия им голям ход, отдавна планираното „извънземно нашествие“.

На този фронт Министерството на отбраната на САЩ създаде „Офис за разрешаване на аномалии във всички области (AARO) за откриване, идентифициране и приписване на… аномални, неидентифицирани космически, въздушни, потопени и между-медийни обекти.“ [8]

Подобно на скорошната ни практика, ще завършим с най-новите необичайни наблюдения от цял свят, включително едно, заснето лично от мой колега в Тексас:

[v7] (Кораб от тип TR3B в мъглата)

[v8] (Частично прикрит кораб)

[v9] (Появява се звезден кораб)

Само не забравяйте, че не трябва да позволяваме на никоя космическа опера да ни заблуди да приемем робството. Планетарното освобождение няма да бъде спряно.

https://bgprevedi.com/secret-uk-russia-peace-deal-means-ukraine-war-being-wound-down-24608-2/

Предишна статия

Ваксинациите срещу Covid-19 са най-големият скандал и „най-голямото престъпление, извършено срещу човечеството“ според Кристине Андерзон

Следваща статия

151-ят ден от странната война в Украйна … или може би по-скоро от Третата световна!

Други интересни