Щолц призовава германците да не си перат гащите

Автор: Няма коментари Сподели:

Слушам с ушите си немския канцлер Шолц какви глупости говори и се чудя да се смея ли, да плача ли?… Съветва германците да си повишат температурите в хладилниците и да се перат на еко режим с хладка вода. Може би следващата стъпка е на ръка. А по-следващата може би ще е лимит на водата в тоалетната!?… Великата германска нация ще бори непобедимата Русия с мухлясала храна в хладилника и с непрани гащи!?

Не може да бъде!

Какво постигнаха с тези безсмислени санкции? Русия продължава да побеждава. Върна си Крим. Върна си Донецка и Луганска област. Видяхте ли знамето в центъра на Лисичанск? Червено, сърп и чук. Знамето на СССР. Руснаците ще си върнат цяла Украйна.

Какво от това, че слугите на Запада в България гонят 70 руски дипломати и служители?! 700 да изгонят няма да сломят руската федерация. Тя нямало да оказва влияние тук. Ха ха… Влиянието на Русия не идва от руското посолство. Влиянието идва от победите на руския народ. От несломимостта на руския дух. От 1054 г. от Схизмата, Анатемата на папата над източното православие и контраанатемата на цариградския патриарх, Западът не може да победи Изтока. Кръстоносни походи, османци-12 войни, шведи-12 войни, поляци, Наполеон, Хитлер, кой ли не опита… Защо си мислите, че с непрани гащи и отзоваване на дипломати ще накривите шапката на Путин?!

Признание за провал, защото и военният план, и дипломацията на Запада се провалиха. Милиарди се изляха в Украйна. Целият Запад воюва там от 8 години с наемници, военна техника, логистика от Космоса,невиждана пропаганда, надминала и гьобелсовите мечти… Руският свят става по-мощен от всякога- побеждава на бойното поле, побеждава икономически, побеждава идеологически…

В падението си Западът стигна до там да използва незначителни държави като Литва и България да разтягат фронта срещу Русия по фланговете. Поредно признание, че губят в Центъра-Украйна. И какво като провокират руснаците да направят сухоземен коридор към Калининград и морски към Варна?! НАТО ше влезе във война. Че НАТО воюва с Русия от 2014 г. – Майдана. Ама Швеция и Финландия влизали в НАТО. Че те си бяха неформално в НАТО и преди. Сега го формализираха.

Политизираха до крайност и нобеловите награди. Обезцениха ги. Правят те лауреат за русофобия. Като оная украинка, дето пише срещу Путин и хоп награда. Хоп, награда за някакви певци, понеже са украинци и русофоби. Много селска пропаганда. Няма влияние. И най-простият разбира, че се раздават награди по политическа целесъобразност. Тоест без стойност. Факт. Аз дори не помня имената на тия дето ви цитирам… Но Салман Ружди, например, помня..

Случайно ли Лавров нарече Западът империя на лъжата?

Макрон излъга ли с плана си за Македония? Излъга, промени условията след падането на ветото. На лъжата краката са къси.
С втория мандат ПП лъже ли? Лъже. Кандидат-премиерът е другото лице на Кирил Петков-Асен Василев . Не по врат, а по шия.. Западът и слугите му тук мислят, че българският народ е малоумен.

Лъжат ви с азерски газ. Ми той е руски, но идва по заобиколен път и това го прави по-неизгоден.

На лъжата краката са къси. Точно затова младите са политици от миналото. Не е ирония. Те просто не са излезли от 1989 г., когато Горбачов си свали гащите, Елцин се надупи, а Рейгън получи старческа ерекция… По ирония на съдбата днес млади са стари политици. Те не виждат бъдещето – многополюсния свят. Путин го конструира 2007 г. в… Мюнхен. Присмиваха му се. Днес стигнаха до там да не си перат гащите, за да го възпират!?

Източник: Интернет

Предишна статия

БАРЕКОВ С ЛОДКА ПО ПЕТИТЕ НА ПРОСТОТО КИРО, КОРНЕЛА И РИСТЮ НА БУДЖАКА! /ВИДЕО/

Следваща статия

Leo Rojas – El Condor Pasa

Други интересни