Продължението на Падането на Кабала – Част 11

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/nPi8pUC1PAKf/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

Пак за Бил Гейтс и неговите инвестиции … Следвайки парите, човек опознава човек. Той се интересува от силно подозрителни компании, има тенденция да бъде привлечен към отровите и абсолютен фокус върху обезлюдяването.

От Janet Ossebaard и Cyntha Koeter

Музика: Александър Накарада, Скот Бъкли, Том Плейър, Серж Нарцисов

Alexander Nakarada, Scott Buckley, Tom Player, Serge Narcissoff

Това е част 11 от общо 17 части.

Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми, без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата Q-Anon-група за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/joinchat/JOILTFPFqsc_YCDIOiWzMg


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Следвайки паричните следи на Бил Гейтс, открихме не само къде неговите пипала на властта са разпространени в цялото общество, но и къде парите му НЕ отиват …

Накара ни да се чудим какво е филантропията изобщо …

Бил Гейтс и неговите инвестиции … Следвайки парите, човек опознава човек. Ако трябваше да приема нечий съвет, например в областта на ваксините, щях да следвам парите на този човек, за да видя откъде идва. Има ли той най-добрия интерес към мене, от сърце ли е? Какво ни казва следването на парите за Бил Гейтс? Той се интересува от силно подозрителни компании, има тенденция да бъде привлечен към отровите и абсолютен фокус върху обезлюдяването.

Гейтс: „Първо, имаме населението. Днес светът има 6,8 милиарда души. Това отива към 9 милиарда. Сега, ако наистина свършим чудесна работа с новите ваксини, здравеопазването, репродуктивното здраве, можем да намалим това с може би 10 или 15%.“

Искам да кажа, нека си признаем: човек, който открито насърчава намаляването на световното население за да спаси планетата, казвайки на света, че ваксините могат да помогнат за постигането на тази цел … след това популяризира същите ваксини, за да спаси живота? Наистина ли??? Реши, Бил … искаш ли да спасиш човешки животи или искаш да ги унищожиш? Не може да стане по двата начина!

Следвайте парите ще опознаете човека зад тях. Виждали сме ГМО, заразени комари, тестове върху човешки морски свинчета в по-слабо развитите страни, био-оръжия, трафик на деца и злоупотреба на острова на Епщайн. Не е хубав образ, Бил … Какво друго си мислиш, хм?

Колкото по-дълбоко се гмурвахме в човека Бил Гейтс, толкова повече бяхме шокирани и ни се повръщаше.

Ето още няколко компании, в които той инвестира сериозно. Те включват много от най-критикуваните компании в света за участие в нарушенията на човешките права, трудови злоупотреби, екологични нарушения и избягване на данъци:

  • Големите минни компании: Barrick Gold, BHP Billiton, Freeport McMoran, Glencore, Rio Tinto, Vedanta и Vale: бразилска минна компания, която беше гласувана с „най-голямо презрение към околната среда и правата на човека“ в годишните награди на Public Eye (Обществено Око).
  • Агробизнес-компании: Nestle, Unilever, Archer Daniels Midland, Kraft, Mondelez [liez] International;
  • Химически и фармацевтични корпорации, някои от които вече споменахме: BASF, Dow Chemicals, GlaxoSmithKline, Novartis и Pfizer;
  • Корпорации за безалкохолни напитки: Coca-Cola, Diageo, Pepsico и SABMiller
  • Строителни компании: Caterpillar, която отдавна е обвинявана в съучастие в нарушения на човешките права в окупираните територии на Палестина;
  • Контрактори към отбраната: BAE Systems, най-големият отбранителен контрактор в Обединеното кралство и износител на оръжия! Извинете ме??? Оръжия за въоръжаване???
  • И … ние вече споменахме накратко неговите искуствени торове на маслена основа. Е, познайте какво? Тръстът BMGF има финансов дял от 1,4 милиарда долара в компании за изкопаеми горива, като BP и Ana-darko Petroleum, които наскоро бяха принудени да платят 5 милиарда долара глоба за почистване на околната среда.

Тръстът BMGF има инвестиции в 35 от върховните 200 компании, класирани по количеството въглерод, съхраняван като резерви. Те включват въглищните гиганти Anglo American, BHP Billiton, Glencore Xstrata и Peabody Energy и петролните компании Shell, ConocoPhillips, Chevron, Total и Petrobras.

Ами човешкият въглероден отпечатък, Бил ??? Коя част от устойчивостта не разбирате ??? Или това се отнася само за другите, като хората, които впоследствие трябва да плащат нови данъци, повече данъци, каквото и да е, за да изтискат жизнената сила от тях само малко повече, докато вие се наслаждавате на зададения от вас охолен живот на вашата яхта личния ви самолет?

Ти знаеш, Бил, можеш да се опиташ да ни заблудиш с позата си и с ужасния си избор на дрехи и коса, но ние виждаме направо през теб. Някои хора все още могат да вярват, че сте любезен маниак, който раздава пари за благотворителност, но все повече хора виждат през вас. След като спукате този свой манияшки мехур, остава само потомъка на Рокфелер, който играе своята куклена роля в депопулационните Агенди 21 и 2030 г. Нито едно движение на тялото с прекалено много жестове на ръцете и манияшките намествания на очилата, никакви фалшиви усмивки не могат да заблудят онези, които са будни. И броят на будните хора нараства с всяка минута …

Сега, в случай че мислите, че вече знаете всичко, което трябва да знаете за г-н Гейтс, той измисля поредният чуден план … да пръска милиони тонове прах в стратосферата, за да спре глобалното затопляне! Искам да кажа, сериозно? Там трябва да се поръсят милиони тонове варовик, за да се създаде обгръщащ света облак, който отразява слънчевата светлина извън нас. Облак, който да причини основно слънчево затъмнение за неопределено време.

Този безумен план е финансиран от Гейтс и е ръководен от учени от Харвардския университет. Дори те признават:

„Надявам се, че нямаме нужда от него. Това е много плашеща технология. Това е доста ужасяващо. Но светът при сериозните последици от изменението на климата също може да бъде много страшен.” – Елизабет Бърнс, управляващ директор на изследователската програма за соларно геоинженерство в Харвард

Боже мой … Това е адски лозунг!

Първоначалният тест, който трябваше да се проведе над Ню Мексико, в момента е в изчакване, на фона на опасенията, че може да предизвика катастрофална поредица от верижни реакции, създавайки опустошение на климата под формата на сериозни суши и урагани, и да доведе до смъртта на милиони хора по света. Едно от опасенията е, че разпространението на прах в стратосферата може да увреди озоновия слой, който ни предпазва от опасната ултравиолетова радиация, която причинява рак.

Климатолозите също са загрижени, че циркулацията на океанските течения, които регулират нашето време, може да бъде нарушена. Това може да предизвика глобално огнище на събития, които могат да опустошат земеделските земи, да унищожат цели видове и да насърчат епидемиите от болести. Не знам какво е по-лошо, изменението на климата или този план?

Очевидно Бил Гейтс се интересува повече от своите технологични експерименти, отколкото от безопасността на хората. О, почти забравих, че той обезлюдява планетата! Е, какъв чудесен страничен ефект тогава, нали Бил ???

Има още няколко неща за г-н Благотворителност, които смятаме, че трябва да знаете.

През 2000 г. той създаде GAVI, Глобален алианс за ваксини и имунизация – сега наречен Gavi, алиансът за ваксини. Не само това, той спонсорира Гави с не по-малко от 4,44 милиарда долара! Освен това той обеща още 1,6 милиарда долара за 2021-2025.

Гави има силата да определя цената на ваксините, която винаги е висока, според критици като Лекари без граници. Както чухме Гейтс да казва в предишния епизод, той има възвръщаемост на инвестициите 20 към 1, когато става въпрос за ваксини! Той печели астрономически печалби по време на нужда. Какъв човек …

В борда на Gavi има четири постоянни позиции, заети от представители на СЗО, BMGF, UNICEF и Световната банка. През 2018 г. Гави дари 388 милиона долара на СЗО.

Гейтс е собственик на алианса на ваксините, точно както той притежава СЗО. Той е навсякъде. Той решава какво се случва в Гави и кои решения се вземат. Когато Гейтс иска глобално заключване, ще има глобално заключване. Ако иска цифров сертификат за доказване на имунитет, ще има цифров сертификат за доказване на имунитет. Задължително. Ако иска целият свят да бъде ваксиниран, целият свят ще бъде ваксиниран. Задължително. Той е много по-властен от нашите президенти, не се заблуждавайте …

Дали самият Гейтс е този, който е толкова властен? Просто защото е потомък на Рокфелер? Или той е просто марионетка на една от струните на Уорън Бъфет? Кой знае. И наистина ли е важно? Важното на този етап е, че тази империя на злото е изложена на света. След като хората разберат с кого си имат работа, мислите ли, че все пак те ще искат скъпоценната си ваксина?

През април 2020 г. президентът Тръмп обяви спиране на финансирането на СЗО. Вместо това той даде парите на Гави. Много хора бяха шокирани от това действие, как можеше да спонсорира Big Pharma? Тръмп винаги е бил открито против фармацевтичната индустрия. Опитваше ли се да получи влияние в Гави, за да смекчи Гейтс? Времето ще покаже…

Последното нещо, което искаме да споделим с вас (преди да ударим последния гвоздей в ковчега на Гейтс), се отнася до влиянието на BMGF в глобалното земеделие.

Изследване, проведено от GRAIN, публикувано през ноември 2014 г., показва шокиращата истина за влиянието на фондация „Гейтс“ в селското стопанство по целия свят. Все още ли вярвате, че г-н Гейтс се справя добре в Африка? Знаете ли колко от неговите милиони безвъзмездни средства за земеделието всъщност отиват в Африка? Лоши 5%! Източник: Финансовите досиета на Фондация Гейтс & GRAIN

Знаете ли къде отиват в крайна сметка всички пари?

– в CGIAR

– Международни организации (като Световната банка, агенциите на ООН и др.)

– AGRA, Алиансът за зелена революция в Африка (създаден от самия Гейтс …)

– Африканската фондация за земеделски технологии (AATF) и …

– Стотици различни изследователски, развойни и политически организации по целия свят.

В света на Гейтс всичко е свързано с научноизследователска и развойна дейност и политика. Парите му НЕ отиват за африканските фермери, а за учени, лаборатории. Инструментите на Гейтс, AGRA и AATF, гарантират, че технологиите, които се пускат от лабораториите, попадат в полетата на африканските фермери, без те да имат дума за това.

Не само това. Сякаш това не е достатъчно лошо, парите на Гейтс за земеделие НЕ отиват в Африка (където са крайно необходими), не … Гейтс не би бил Гейтс, ако не благоволи към богатите страни. Определено основната държава получател е САЩ, следвана от Великобритания, Германия и Холандия. Източник: Финансовите досиета на Фондация Гейтс & GRAIN

И така … Фондация „Гейтс“ се бори с глада на юг, като дава пари на север. Как по дяволите това може работи ???

AGRA … Когато чуем „Алианс за зелена революция в Африка“, мислим за проекти за напояване, чиста вода, зелени полета. Забравете!

Обещанието на AGRA и Gates „да удвоят производителността и доходите до 2020 г. за 30 милиона домакинства в дребномащабното земеделие, като същевременно намали несигурността на храните наполовина в 20 страни“, се провали мизерно.

Защо? Защото това никога не е била целта! 15 години след като Гейтс създаде AGRA, заедно с Фондация Рокфелер, единственият, който се възползва от предимствата, е самият Бил Гейтс. Броят на африканците, страдащи от силен глад, се е увеличил с 30 процента до 131 милиона души в 13-те страни, върху които се фокусира AGRA. Африканското биоразнообразие е заменено от монокултура, предимно царевица, а фермерите, които не са успели да преминат към царевица, са глобени от техните правителства!

Разнообразието на културите е жертвано в името на технологичния напредък. В резултат на това фермерите стават все по-зависими от помощта на AGRA и тяхното правителство за оцеляване. Монокултурата и изчезването на хранителни култури като агаве и сладките картофи направиха фермерите най-уязвими от климатичните промени и сушите. Това унищожи диетичното им разнообразие и изтощи земите им.

Парите на AGRA отиват за африкански правителства, които от своя страна дават субсидии на фермерите, ако правят точно това, което AGRA и по този начин Бил Гейтс им казва да правят: да купуват високотехнологични семена и химикали, продавани от американски корпорации …, в които Гейтс има акции.

Семената са скъпи хибридни семена, които фермерите трябва да купуват всяка година. Химикалите са нефтохимични торове на основата на изкопаеми горива. Какво се случи с голямата уста на Гейтс за устойчивостта и спасяването на планетата ??

Торовете са много скъпи. Повечето фермери не продават достатъчно царевица, за да си върнат тези разходи. Една лоша реколта и те остават с дългове и отчаяние.

„Монсанто и другите мултинационални компании за семена са там и се възползват от продажбите, които никога не биха имали без субсидии. Компаниите за семена и торове са явните победители в тези политики”, Тимоти Уайз (старши съветник в Института за земеделие и търговска политика) в интервю за Ан Гарисън, юли 2020 г.

Набутвайки любимата си технология в гърлото на африканските фермери, Гейтс не им помогна точно. Той ги малтретира и докара много хора до самоубийство …

Колко трудно е да използваш парите си, за да направиш наистина добро, като изслушаш нуждите на хората за промяна? Колко е трудно да се отнасяме към тях като към интелигентни и опитни съграждани, вместо към куп изоставащи, които не знаят какво е добро за тях? Колко унизително е това? Защо да се стремим 80% от населението да бъде ваксинирано, след като всички знаят, че болестите се разпространяват от лоша хигиена и замърсена вода? Защо просто не осигурите чиста вода и подходяща хигиена? Това би било много по-ефективно и нямаше да струва толкова много пари!

Преди да продължим, нека редефинираме филантропията, веднъж завинаги, нали?

Робърт Нюман го каза толкова добре в статия през 2012 г .:

„Филантропията е враг на справедливостта. Въпросът е, че бедните хора не са склонни да искат благотворителност, те изискват справедливост, която изисква не толкова пари от богатия свят, колкото фундаментални промени в начина на работа на богатия свят: включително прекратяване на данъчните убежища, ограничаване на властта на корпорациите, и променящата се неолиберална икономика.“ – Робърт Нюман, автор и политически активист.

Филантропията НЕ е тласкане на дневния ви ред в гърлата на други хора.

Тя НЕ е даване на пари, средства или материали на хора, които не са поискали това.

Тя НЕ е отменяне на начина на живот на другите хора, просто защото вярвате, че ВАШИЯТ начин на живот е по-добър.

Филантропията НЕ прави инвестиции, за да спечелите повече пари за себе си.

Филантропията е противоположна на описаното в Агендите 21 и 2030.

Тя НЕ помага на диктаторите да останат в командването, за да могат да продължат да контролират и потискат своите хора, да водят война срещу тях, да им откраднат скъпоценните минерали и да ги държат гладни и ужасени.

Филантропията НЕ е кражба на децата на други хора и продаването им като секс-роби.

Какво Е филантропията?

Тя помага на ближния. Това е споделяне, просто защото вие се грижите. Дава се на бедните, но само ако те го поискат и само по начин, който е наистина полезен и уважителен за тях, а не за вас.

Филантропията дава и споделя от една безусловна отправна точка. НЕ защото искате нещо в замяна.

Филантропията идва от Сърцето, а не от Разума, нито от Технологията.

Това е даване и споделяне, защото вие наистина искате да направите този свят по-добро място.

Бил Гейтс има други приоритети, отколкото да прави добро. Той е разпространил своите пипала на властта във всяко кътче на света. Мислите ли, че сте видели всичко? Ами … позволете ми да помълча известно време, за да можете напълно да разберете до каква степен Гейтс наистина е вездесъщ …

Знаете ли че…

Той е най-големият притежател на селскостопанска земя?

Бил Гейтс иска ние да ядем фалшиво месо?

Бил Гейтс превзема ядрената енергия?

Бил Гейтс сега предсказва климатични бедствия?

Готови ли сте за следващата „пандемия“?

Бил Гейтс и ДАРПА разработват технологии за измиране?

Бил Гейтс помогна за продаването на 
вашата ДНК на комунистическия Китай?

Бил Гейтс харчи милиони за подкупи?

Бил Гейтс не обича някой да му пречи?

Бурунди разпореди експулсирането на експертния екип на Световната здравна организация, подкрепяйки отговора на страната на пандемията на коронавируса, само дни преди изборите в страната.

Пиер Нкурунзиза:

„Те са експулсирани и здравният министър напълно е изключил СЗО, обвинявайки я в неприемлива намеса в управлението на коронавируса.“

Страната без излаз на море от около 11 милиона официално регистрира 27 случая и една смърт от коронавирус. Предприемат се няколко предпазни мерки срещу болестта и нивото на тестване е ниско.

В цялата страна се проведоха огромни политически митинги, които събраха десетки хиляди поддръжници на масови събирания, забранени в други части на Африка и по света.

Длъжностни лица в Бурунди се позоваха на божествена защита за ниския процент на заразяване в страната и призоваха гражданите да се занимават с ежедневието си без страх.

Президентът на Бурунди умря внезапно, след като изгони СЗО за фалшивата пандемия.

Пиер Нкурунзиза, 18.12.1964 – 08.06.2020

Почивай в мир!

Ще бъдеш запомнен!

Джон Магуфули

„Трябва да бъдем внимателни, защото някои от тези дарения за борба с коронавируса могат да бъдат използвани за предаване на вируса. Искам да ви призовавам танзанийците да не приемат дарения на маски, вместо това да кажете на дарителите да отидат и да ги използват със съпругите и децата си,“

„Коронавирусът, който е дявол, не може да оцелее в тялото на Христос … Той ще изгори моментално“

„Имахме редица вирусни заболявания, включително СПИН и морбили. Икономиката ни трябва да е на първо място. Тя не трябва да спи … Животът трябва да продължи … Страните [другаде] в Африка ще идват тук, за да купуват храна с години напред … те ще страдат заради спирането на икономиката си.“

Той постави под въпрос ефикасността на тестовете за ковид през май, последният път, когато страната публикува данни за случаите на коронавирус и смъртните случаи.

След като изпрати различни животни и плодове, за да бъдат проверени за вируса – той каза, че папая, пъдпъдък и коза са дали положителни резултати.

„Толкова пъти настоявах, че не всичко, което ви се дава, е добро. Може да се използват хора, да се използва оборудване … но може да се извърши и саботаж, защото това е война.“

„Министерството на здравеопазването трябва да бъде внимателно, те не трябва да бързат да опитат тези ваксини, без да направят изследвания, не всяка ваксина е важна за нас, трябва да бъдем внимателни. Не трябва да ни използват като ‘морски свинчета’,“

„Ваксинациите са опасни. Ако белият човек е успял да направи ваксинации, той вече би трябвало да е намерил ваксинация за СПИН, рак и туберкулоза.“

Президентът на Танзания изчезна на 27 февруари.

2 седмици по-късно бе съобщено че е починал от ковид.

По-късно това бе променено на сърдечна атака!

Джон Магуфули, 29.10.1959 – 17.03.2021. Той бе известен още като Булдозерът!

Почивай в мир!

Ти ще бъдеш запомнен!

Виждате ли вече цялата картина?

Бил Гейтс контролира въздуха, който дишате, храната, която ядете, водата, която пиете, здравеопазването, което получавате.

Той контролира живота ви от люлката до гроба …

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-11/

Предишна статия

Каква е била великата Магнаурска школа?

Следваща статия

Joseph Goode’s opinion on Ukraine, Trump and The Great Reset/ Разговор с Джоузеф Гууд (бг субтитри)

Други интересни