Днес мразят Pycия, утре Китай, после ще кажат, че Иран е опасност за Вселената, после Индия, Венецуела, половин Африка и като теглиш чертата тия хора мразят до плашеща истерия 4/5 от света

Автор: Няма коментари Сподели:
Приятели,
Знам, че доста от вас ме смятат за глупав кpемълски трол, който получава безплатни пелмени с телешко и консерви със сьомга от Берьозка, а други искат да ме фраснат с първата лопата, която намерят, но има някои неща, които е хубаво поне да позволите да се дискутират.
Преди два месеца медиите постоянно сочеха с пръст инфлацията в Pycия и падението на рублата, но не споменаваха чудовищната такава в Европа.
Ние всички обедняхме с 30%, но за някои бе по-важно на Вова да му е по-зле. Сега вече Ройтерс казва, че рублата е най-добре представящата се валута (https://dariknews.bg/…/reuters-rublata-se-prevyrna-v…), като Русия регистрира първата си дефлация от 30 години насам (https://dariknews.bg/…/rusiia-otchita-pyrvata-v…)
Западът се смееше как щял да изолира Pycия, а на практика се изолира сам от останалия свят. Първо Аржентина и Иран, а после С. Арабия, Египет и Турция поискаха да влязат в BRICS. (https://news.bg/…/turtsiya-egipet-i-sauditska-arabiya…).
Доскорошните най-верни съюзници Турция и С. Арабия вече почнаха да се замислят, а още по-шокиращото е, че исторически религиозни врагове като С. Арабия и Иран, чийто шиитско-сунитски разрив бе умело експлоатиран от CAЩ и Запад, сега може да се окажат на една страна.
На всичкото отгоре не лидерите на омразния Изток, а креслата на тези от Запад почнаха да се клатят. Премиерите на Англия и Италия подадоха оставки, правителства в Европа се разпадат, включително и нашето, хората вече не издържат и излизат на стачки.
Западът как отговаря на този своебразен бунт? Със заплахи и жажда за повече конфликти.
Свалят правителството на Пакистан, Шри Ланка фалира след многократни заеми от МВФ и налагането на „зелена” политика, заплашват Индия и Китай със санкции (https://news.bg/…/sasht-predupredi-indiya-da-ne-se…), а сега Байдън е на тур, за да подкокоросва всички за вoйнa срещу Иран и за нейното бъдещо разграбване (https://dnes.dir.bg/…/baydan-gotov-v-kraen-sluchay-da…).
Използват други народи, за да се бият за каузите им чрез корумпирани лидери.
А дори на верни и сервилни режими, като тези на С. Арабия и Катар, вече взема да им втръсва и почват да се оглеждат.
С тази арогантна политика скоро балонът ще се спука. А и сами виждате с каква демонична злоба се развъждат медийните зомбита.
Днес мразят Pycия, утре Китай, после ще кажат, че Иран е опасност за Вселената, после Индия, Венецуела, половин Африка и като теглиш чертата тия хора мразят до плашеща истерия 4/5 от света.
Инак ние сме били крайнодесни и фaшиcти, макар да не знаят какво означават тези термини. Но се нуждаят от врагове. Тези, които им посочат медиите. Страстно четат и попиват.
Обвиняват всеки, че е pacист, а самите те са най-големите pacисти. Обвиняват всички, че са комунисти, а те са най-големите левичари. Говорят за фeминизъм и ceкcизъм, а искат неспособни мъже, които нямат никакви шансове в мъжките спортове, да се правят на жени и да се състезават при жените, съсипвайки женския спорт.
Не споменават ограниченията за жени в близкия изток, напротив, насърчават ги. Искат да приемат бежанци, ама подкрепят вoйните в далечните им страни, които генерират бежанци.
Като добавим демографската бомба в Европа, тази умнокрасива каста скоро ще стане за посмешище за идните поколения.
Но, разбира се, по-важното е да мразят „враговете”. Това автоматично ги прави носители на белезите на „висшата класа” и ще реши проблемите на всички.
                                                                                           ~ Дахер Фарид Дахер ~
Предишна статия

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 7

Следваща статия

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 6

Други интересни