Е, на такива прокурори можем само да ръкопляскаме и да се надяваме да стават все повече и повече в системата

Автор: Няма коментари Сподели:

РАЗГЕЛЕ!

НАМЕРИ СЕ ПРОКУРОР ДА ИЗДАДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ, ЧЕ АНГЕЛ КУНЧЕВ И КОСТАДИН АНГЕЛОВ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО „КОВИД ПАНДЕМИЯТА“!

Прокурор, който си върши честно работата

Заглавието не е грешка, нито ирония, а писанието е похвално слово за един млад, смел и почтен човек. Оказа се, че има и такъв прокурор – в град Пловдив. Това е Божидар Елкин от Пловдивската Районна Прокуратура и е образувал преписка за проверка на евентуално извършени престъпления от страна на двама министри на здравеопазването – Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров и главния държавен инспектор Ангел Кунчев, по повод натрапената ни от тях, по поръка на външни задкулисни сили ПЛАНдемия.

Вижте извадки от постановлението му, с което той прехвърля преписката по компетентност на прокуратурата в София, която трябва да продължи работата по разпитването и разследването на обвинените лица. Защото според него, има достатъчно данни за престъпления и той ги е формулирал отлично по Наказателния кодекс.

Оттук можете да изтеглите ЦЯЛОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА ПРОКУРОР БОЖИДАР ЕЛКИН:

https://drive.google.com/file/d/1mhCmPL6jJDFQq4dknxSKdJBn4pJFFE1p/view

 

 

Този прокурор, ни връща доверието в институцията и се надяваме един ден да го видим, като главен прокурор на държавата.

Преписката е образувана по сигнал на Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ и Национално Движение „Крумови закони“, подаден в началото на тази година до ОД на МВР – Пловдив.

Удивителното е, че и пловдивската полиция си е свършила работата, като е уведомила прокуратурата в Пловдив за възможните престъпления и забележете, прокурорът съвестно си е свършил работата, като е разпитал Стоян Алексов, Костадин Ангелов, Стойчо Кацаров и Ангел Кунчев, както и свидетелите доцент Атанас Мангъров и доктор Георги Тодоров. Събрал е и информация от МЗ, НЦЗПБ, ИАЛ, НЗОК, НСИ и БАП. Вижте част от текста долу.

 

Сега обаче, трябва да следим изкъсо Софийската Градска Прокуратура, какво ще направи. Да не забравяме, че и полицаите от ГДБОП, навремето си свършиха работата и сезираха Районна Прокуратура в София за евентуално престъпление извършено от президента Радев с назначаването на служебните правителства на Стефан Янев, в нарушение на Конституцията. А тъкмо по заръка на президента – служебното правителство въведе зловещите дискриминационни зелени сертификати, точно в разгара на президентските избори през 2021 година. Това предизвика масовите бунтове в София и по места, за които многократно писахме и отразихме с видеозаписи и снимки. Но в този случай Софийската Районна Прокуратура прекрати преписката.

 

Страх ги беше да пипат толкова нависоко.

Но пък в момента, още тече делото в Комисията за Защита от Дискриминация в София, по жалба на майка на ученик в Испанската Гимназия, срещу директорката на училището Зорница Йончева, въвела със своя безумна заповед, изискванията за зелени сертификати, ПСР тестове и маски и фактически, лишила много деца от право на пълноценно образование.

Тук публикуваме юридическите аргументи на жалбоподателската срещу дискриминационните действия на директорката. Могат да се ползват от други хора, които водят подобни дела срещу училищни директори. Ето ги и долу в PDF формат.

И нещо изключително важно!

Правосъдният министър на премиера Борисов – Данаил Кирилов беше излъгал, че е пратил писмо за отмяна (нотификация за дерогиране) на някои права и свободи гарантирани от Европейската Конвенция за Правата на Човека и Основните Свободи в ЕС съгласно чл 15 от същата. Това се прави, когато извънредни обстоятелства (като пландемията и извънредното положение) налагат ограничаване на правата и свободите. Оказа се, че не пратил нищо и практически няма никаква отмяна на части от конвенцията, следователно тя си действа с пълна сила, както и Конституцията ни, дори и по време на извънредното положение. Това означава, че всички мерки и ограничения въведени със заповедите на министрите на здравеопазването като изисквания за маски, ПСР тестове, зелени сертификати, затваряния на бизнеси и други ограничения на правата са абсолютно НЕЗАКОННИ и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, включително противоречат на международните договорености, по които държавата ни е страна. Направихме официално запитване за това до Министерството на Външните Работи и получихме отговора им по ЗДОИ.

 

Така че, няма измъкване!

Всеки който заведе дело срещу директор на училище, работодател, министъра на здравеопазването, директор на РЗИ и вскакви други палачи и терористи, издевателствали над българския народ и потъпкали правата и свободите му по време на ПЛАНдемията, подлежи на наказателна отговорност.

Воденото в момента дело в КЗД е част от съпротивата срещу медицинскишя концлагер, наложен ни от външни злокобни задкулисни сили на глобалниите банкери, корпорации и стоящите над тях скрити господари.  Скоро се очаква и решение на Комисията по това дело.

Така, че да приветстваме смелите хора от тези институции, които честно и почтено си вършат работата и да притискаме конюнктурните и страхливи слагачи, които се ослушват и чакат указания от властимеющите, какво да направят в нарушение на законите.

Радио и Телевизия „Истина и Свобода“ ще продължава да следи тези случаи изкъсо и ще ви осведомява периодично.

И се гответе отново за отпор и съпротива, защото психопатите отново се готвят да ни затварят в медицинския концлагер. Предвидено беше да е наесен, но ще се опитат още сега.

                                     https://rtv-is.blogspot.com                       

https://afera.bg/

Предишна статия

Основните виновници за трагичното състояние на медиите са именно тези, които от десетилетия тръбят, че се борят за свободна, честна и прозрачна журналистика

Следваща статия

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 4

Други интересни