ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 2

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.bitchute.com/video/2fEd32vDHmEi/

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената.

В тази част двете сюжетни линии се обединяват в момента на основаването на Ордена на Илюминатите през 1776 от Адам Вайшоп (Вайсхаупт). Събитието отразява обединението на финансовата империя на Ротшилд с военния орден на йезуитите. Шумеро-хазарската линия няма как да се скрие! Авторките ни водят по пътя на манипулациите довели до Френската революция от 1789 и Наполеоновите войни. Следва отмъщението на йезуитите – Първата световна война, която залага и причините за Русия 1917 и за Втората световна война, последните две от които ще бъдат осветлени по необикновен начин в 3-та част.

Приятно гледане!


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

В предишната част видяхме древния произход на Кабала. Отидохме от Шумер до Вавилония, до Ханаан и Хазария. След това – към Европа, от рицарите тамплиери до йезуитския съвет.

В тази 2-ра част двете ни сюжетни линии се срещат във важен момент от историята. Докато гневът на Кабала не беше организиран до този момент, сега той беше преобразуван в брилянтен, напълно структуриран план. Зъл, но все пак брилянтен. Това беше планът за подчиняване на света и цялото човечество …

Запитайте се защо ордените, които показахме в част първа, са толкова важни за нашето падане на Кабала? Е, вие знаете израза „познай своя враг“. За да разберем величието на техния елитен план и величината на злите им намерения, първо трябва да определим с кого си имаме работа тук. Има толкова много дезинформация, не само в интернет, но и в нашите книги по история. Те между другото, никога не са били писани от неутрални наблюдатели, а винаги от победителите. Ако не разбирате откъде идва Кабала, колко назад те отиват в историята, ако не знаете как сме били накарани да вярваме, че всички тези ордени или движения са отделни образувания, които са влезли в историята независимо и доста безобидно, тогава със сигурност няма да разберете, нито да повярвате в истинската идентичност на Кабала. Вие ще пропуснете факта, че се оказваме на последния етап от техния генерален план. И ако не разберете напълно в каква опасност се намираме, няма да знаете какво да правите във върховния момент. Ето защо направихме този документален филм. Така че можете да се събудите, да видите всички лъжи и да предприемете действия, за да си върнете суверенитета. Тогава ще разберете какво казахме в предишната поредица. Книгите по история ще трябва да се пренапишат.

Добре, нека видим къде и кога ще се срещнат двете ни сюжетни линии, нали? През 1748 г. в южна Германия, Бавария. В малък град, наречен Инголщат, се роди момче. Казваше се Йохан Адам Вайшоп. На петгодишна възраст баща му умира. Йезуитите го взеха под крилата си и подстригаха Адам, който се оказа силно интелигентен и силно настроен човек, за да стане професор по канонично право в йезуитския университет в Инголщат. Той пренаписва древни исторически документи, в които идеологията на Луцифер в крайна сметка ще доведе до пълен контрол над света.

През 1773 г. се състоя тайна среща между Майер Амшел Ротшилд и подбрана група от 12 елитни хазарски банкери и бизнесмени. Спомняте ли си Ротшилд, ключов играч в първата ни сюжетна линия: прекалено богатият и мощен банкер от Ашкенази-Хазар от Франкфурт? Е, Ротшилд предложи да обедини силните и по-богатите с цел световно господство, но все пак набеляза Адам Вайшоп, който би бил идеален да реализира плановете им на практика и да управлява тяхната организация. И така, на 1-ви май 1776 г. Адам Вайшоп основава ордена на перфекциониста, по-късно наречен „орденът на илюминатите“. Това беше сливането на финансовата империя на Ротшилд и богатството и мощта на Военния орден на йезуитите. Целта е създаването на световно правителство и господство на волята.(световно господство.)

Въпреки че името на Вайшоп е широко известно сред тези, които изучават този материал, не много хора са наясно с факта, че той основава своя орден на илюминатите върху древни документи, едно от които е писмо, което му е дадено от Ротшилд. Това писмо се споменава като Константинополското писмо, било е старо и има изключително значение за ашкеназимите. Било е на 287 години, написано през 1489 г. от Нази, председател на еврейския Върховен съвет в Константинопол, като отговор на протеста за помощ от страна на главата на ескеназийските евреи във Франция. Спомнете си хазарите, които са избягали от Русия и които са си сменили името на аскенази евреи. Сега те се чувстваха застрашени от другите етнически групи във Франция. Кралят дори им беше казал, че трябва да приемат християнството. Отговорът на Нази в Константинополското писмо беше следният.

Що се отнася до това, което казвате, че кралят на Франция ви задължава да станете християни: направете го, тъй като не можете да правите друго, но запазете закона на Мойсей в сърцата си. Що се отнася до това, което казвате за искането да обезценят стоките ви: накарайте синовете си да бъдат търговци, така че малко по малко, те да обезсърчат своите християни. Що се отнася до това, което казвате за опитите им да ви убият, направете синовете си лекари и аптекари за да отнемат християнски животи. Що се отнася до това, което казвате за унищожаването на вашите синагоги, направете синовете си канони и духовници, за да могат те да унищожат църквите им. Що се отнася до много други досади, от които се оплаквате: организирайте синовете ви да станат адвокати и да се грижат те винаги да се смесват с държавните дела, за да можете, като поставите християните под ваше иго, да доминирате над света и да бъдете отмъстители. Не се отклонявайте от тази заповед, която ви даваме, защото чрез опит ще откриете, че унизени като сега, ще достигнете реалната сила. С други думи, на тях им беше казано да фалшифицират и да направят верско приемане и да проникнат във всеки аспект на обществото, търговията, медицината, религията и законодателството, с единствената цел за отмъщение и унищожение.

Колко хазарско е това! Адам Вайшоп основава ордена на Илюминатите през 1776 г., финансиран от Ротшилдови въз основа на това писмо, което, между другото, се основава на още по-стар документ, повече за който в Четвърта част.

Една година по-късно, през 1777 г., Вайшоп се присъединява към Великата Ориенталска Масонска Ложа. Той направи над 2000 йезуити ръководители на много ложи по света, създавайки обширна империя на властта, в която йезуитският орден беше паякът в мрежата. След това Вайшоп официално напусна йезуитския орден, така че никога да не се появи подозрение относно участието на Римокатолическата църква и йезуитския съвет в прочутите планове на илюминатите.

Ротшилдови използват богатството за финансиране на войни, тъй като са разбрали, че финансирайки и двете страни на всяка война, те винаги ще печелят финансово. Те не познаваха скрупули, милост. Съюзът на луциферианските хазари и йезуитския орден едва бе започнал. Целите им – лична печалба, богатство и власт. Подчинението на кралските семейства, унищожаването на неверниците, протестантите, калвинистите, атеистите, мюсюлманите, евреите, с други думи, унищожаването на всички религии с изключение на римокатолическата вяра.

Унищожаването на правителства, световното господство на папата и отмъщението, отмъщение на всеки, който някога ги е предал. Отмъщение на Русия, на първо място и най-важното, страната, която е изгонила хазарите. Но не само това, помните ли отмъщението на йезуитите над папата, който ги е предал?

Е, те още не бяха тъпи, тъй като за европейските крале на Франция, Испания, Англия, Австрия и т.н., които бяха забранили йезуитския орден, предстои да вкусим от гнева им.

Първият от Алианса на илюминатите е Наполеон Бонапарт. Фактът, че Френската революция наистина е дирижирана от елитни тайни общества, е документиран и доказан от френския йезуит Августин дьо Баруел. Той пише влиятелен разказ, в който се фокусира по-специално върху Адам Вайшоп, основател на ордена на илюминатите. Според Баруел Френската революция е дирижирана от масони и философи като Волтер и Монтескьо. Ще се върнем при Баруел на по-късен етап. Така че запомнете името му.

Съветник на Наполеон бил йезуитът Емануел Сийе. Той съветва Наполеон къде да отиде и какво да прави. На днешния език бихме нарекли Сийе негов ръководител. Според много историци и изследователи йезуитите са тези, които са дирижирали и ръководили Френската революция и резултата. Наполеон беше масонски гранд-майстор. Той беше избран и иницииран от ордена да играе ключова роля в планираната революция. Братът на Наполеон, Луи Бонапарт, е направен гранд-майстор на Великия ориент на Франция. Съпругата му Жозефин била член на масонския „Ритуал за осиновяване“. При управлението на Наполеон броят на ложите във Франция нараства от 300 на 1220. Наполеон е марионетка на Кабала.

Бяхме накарани да вярваме, че той е първият човек, но той не беше. „Скритата ръка“, за която някои историци смятат, че трябва да покрие стомаха, сериозно, всъщност беше обикновен масонски жест, наречен „знак на господаря“ на този втори воал. Много световни лидери са показвали този знак през вековете. Френската революция започна през 1789 г. и продължи 10 дълги и кървави години на абсолютен терор. Основният план на йезуитския съвет е да отмъсти на Франция, за да дестабилизира страната чрез война и да унищожи френската корона. Техният инструмент – якобинците, екстремистко политическо движение, основано не от никой друг, а от съветника на Наполеон, йезуитския Сийе. Якобинците причиняват хаос из цяла Франция, размирици, грабежи и убийства на всички, които им се изпречат. Те оставиха след себе си следа от смърт и унищожение, където и да отидеха. Планът на йезуитите проработи. Гилотините работят извънредно.

Орденът на йезуитите е най-опасният от всички ордени, той е причинил повече вреда от всички други ордени.

Учението на йезуитите предполага, че техният върховен пълководец е Суверен на суверенните и Господар на света. След като те приключиха Френската революция, започват Наполеоновите войни. Те причиниха още по-голяма нестабилност и разрушения не само на Франция, но и на много държави, които Наполеон завладя: Австрия, Русия, Англия, Прусия, Португалия и Испания, където кралското семейство беше изгонено и по-големият брат на Наполеон беше поставен на трона. Всяка държава, която някога е забранявала йезуитския орден и евреите от хазария и ашкенази, сега е в руини. Това беше една от заповедите на най-доминиращите страсти, отмъщението. По време на Наполеоновите войни илюминатският съюз използва най-успешната стратегия.

Те финансират както френската, така и английската армия. Просто няма значение кой печели. Войната беше абсолютен модел на приходи. Херцогът на Уелингтън се би с Наполеон и го победи в битката при Ватерло през 1815 г. Нейтън Ротшилд, брилянтен и безмилостен бизнесмен, имаше своите шпиони във Ватерло и имаше частна куриерска система, тъй като знаеше, че бързата комуникация е жизненоважна за бизнеса. Когато стана ясно, че Наполеон е победен, съобщението веднага е изпратено до Ротшилд, който получи новината два дни преди всички други. След това направи брилянтен ход на Лондонската фондова борса. Вместо да купува английски облигации, той продаде тези, които имаше. Останалите търговци забелязаха и направиха погрешното заключение, че Наполеон трябва да е спечелил войната. Те веднага продадоха и своите облигации, което доведе до драстичен спад на цената на облигациите. Това беше моментът, в който Ротшилд направи своя ход. Той купи всички облигации, на които можеше да сложи ръце, на много ниска цена. По времето, когато другите забелязаха, трескаво започнаха да купуват отново, Нейтън Ротшилд стана прекалено богат.

Английският крал Джордж Трети вече беше в дълг към Нейтън Ротшилд, финансирал войните му. Кралят не само трябваше да изплати дълговете си, той трябваше да плати и лихва отгоре. Сега беше в джоба на Ротшилдови. Не ме интересува каква марионетка е поставена на трона на Англия, за да управлява Империята. Човекът, който контролира паричното предлагане на Великобритания, контролира Британската империя, а аз контролирам паричното предлагане.

След това, 1914 г. Алиансът на илюминатите, който отсега нататък ще наричаме Кабала, просто защото е кратък и точен, предизвика Първата световна война, война, първоначално само между Австро-Унгария, двойна империя на Австрия и Унгария, от една страна, и Сърбия от друга. Какво стана? Владетелят на Австро-Унгария, император Франц Йосиф първи, няма наследник на трона, тъй като единственият му син се самоуби. Неговият племенник Франц Фердинанд става престолонаследник. Но идеите му за политика се различават много от идеите на чичо му. Франц Фердинанд искаше да децентрализира, искаше автономия за различните етнически групи. Той искаше да включи Сърбия в двойната империя като политическа единица, равна на Унгария и Австрия. Той беше трън в очите на чичо си, императора.

Въпреки че е израснал с йезуитския образ на баща си и чичо си, той е имал свой собствен ум. Той отказа да приеме политическото виждане на чичо си и се ожени за жената, която обичаше, което не се правеше в елита. По време на крайни вътрешни вълнения императорът изпрати племенника си на границата със Сърбия, където той и съпругата му Софи бяха убити. Според официалния разказ сърбинът Гаврило Принцип е този, който е натиснал спусъка и така Австро-Унгария обявява война на Сърбия. Германия обедини сили с Австро-Унгария. Англия, Франция, Русия, а по-късно Италия, Румъния, България и бившата Турция, Османската империя идват на помощ на Сърбия. Всички знаем резултатите за годините на ужасите в окопите. 9 милиона убити.

Германия беше в руини и именно това беше целта на йезуитите, тъй като Германия беше предимно протестантска. Може би си спомняте какво пише в йезуитската клетва за протестантите. Те ще направят абсолютно всичко, за да унищожат ужасната им раса завинаги. Някои историци могат да поставят под въпрос или дори да отричат ​​йезуитския произход на владетелите на Австро-Унгария, което е странно, тъй като те са били видни членове на няколко йезуитски ордена, като „Върховния орден на Христос“. Император Франц Йосиф бил толкова високо в йезуитския съвет, че бил упълномощен да дава титли като „Принц“ и „Велик майстор“. Например през 1880 г. той дава тази титла „Приятели на Свещената Римска империя“ на великите майстори на Малтийския орден, дори основава свой собствен орден, „имперския австрийски орден на Франц Йосиф“. Обещавам да вляза по-задълбочено в тези ордени, плюс доказателствата за тази йезуитска връзка в един по-късен епизод. Засега ще оставим нещата тук, тъй като не искаме да се загубим в историята. В края на краищата, ние все още трябва да отразим Руската революция и Втората световна и ще го направим по начин, който не ви е показан в училище. Обещавам!

ОБОБЩЕНИЕ:

Три години след була на Папата – който подтисна йезуитския орден – Адам Вайшоп и лорд Ротшилд основават Ордена на илюминатите. Въз основа на техните свещени древни документи, прочутият и добре структуриран план за завладяване на света и цялото човечество беше приведен в действие …

Отмъщението на йезуитите изгори земята. Европа заплати крайно висока цена за предаването на йезуитския орден. Война след война бушуваше, убивайки милиони и не оставяйки нищо освен отчаяние и страх сред масите. Всяка една война допълнително обогатяваше Кабала, правейки разликата между тях и хората все по-голяма и по-голяма. Когато Първата световна война приключи Германия бе фалирала и унищожена. Защо не Австро-Унгария, която започна войната? Заради господството на елитния йезуитски Кабал в тази империя.

Протестантска Германия беше свалена … но Кабалът едва беше започнал. Те продължиха с разрушителния си план за подчиняване на целия свят. Чрез манипулиране на фондовия пазар в световен мащаб (започвайки от САЩ), Германия трябваше да кърви още повече. Възникналите събития доведоха до Втората световна война.

Каква е връзката с Руската революция? Перфектна ….

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-2/

Предишна статия

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 3

Следваща статия

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ПАДАНЕТО НА КАБАЛА (СУБТИТРИ) – ЧАСТ 1

Други интересни