Не ни правете на идиоти, неуважаеми политици!

Автор: Няма коментари Сподели:
Не ни правете на идиоти, неуважаеми политици!
Време разделно настана да сложим край на прехода, който се оказа една огромна измама и да изгоним веднъж завинаги всичките предатели и слуги на чуждите господари.
Днешните тежки проблеми ги създадохте вие, родоотстъпници, защото мразите народа си, защото се ненавиждате един друг, защото преследвате единствено личния или партиен интерес.
Първата стъпка е – гласуване на вота на недоверие и разпускане на парламента. Избори сега и веднага, друга алтернатива няма. Всякакви изявления от днешните парламентаристи, особено управляващите, че народът не иска избори са несъстоятелни и манипулативни.
Утре всеки, който милее за семейство, род и Родина да се яви пред парламента в 17.30 часа, за да кажем ясно и категорично, че България ще просперира без тази управляваща клика.
Днес трябва да вземем решение за бъдещето на Родината и нейната геополитическа ориентация. Да сложим край на раболепието и предотвратим български Майдан!
Аз не се страхувам да изразявам свободно своето мнение! Аз съм за възстановяване изцяло на политическите, икономическите, културните и духовните връзки с братска Русия. Аз съм за това всички решения да се вземат тук в България, а не да ни се свеждат от Вашингтон или Брюксел.
Да се обединим под българското знаме и да не допуснем поредния хибриден политически проект да въвлече в заблуда народа. Обединението е истинско и жизнено, когато е изградено сред народните маси, а не спуснато отгоре. България е земен рай, за който трябва да се борим и пазим от продажните политици!
Утре да демонстрираме, че нашата сила е в любовта към Отечеството, а не към евроатлантическия неолиберализъм, обезличаващ ни като славен народ!
Предишна статия

ВИЖТЕ ХОРАТА КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ИМАТ!

Следваща статия

Тече ли ПРЕВРАТ? ДА!

Други интересни