Не ни правете на идиоти, неуважаеми политици!

Автор: Няма коментари Сподели:
Не ни правете на идиоти, неуважаеми политици!
Време разделно настана да сложим край на прехода, който се оказа една огромна измама и да изгоним веднъж завинаги всичките предатели и слуги на чуждите господари.
Днешните тежки проблеми ги създадохте вие, родоотстъпници, защото мразите народа си, защото се ненавиждате един друг, защото преследвате единствено личния или партиен интерес.
Първата стъпка е – гласуване на вота на недоверие и разпускане на парламента. Избори сега и веднага, друга алтернатива няма. Всякакви изявления от днешните парламентаристи, особено управляващите, че народът не иска избори са несъстоятелни и манипулативни.
Утре всеки, който милее за семейство, род и Родина да се яви пред парламента в 17.30 часа, за да кажем ясно и категорично, че България ще просперира без тази управляваща клика.
Днес трябва да вземем решение за бъдещето на Родината и нейната геополитическа ориентация. Да сложим край на раболепието и предотвратим български Майдан!
Аз не се страхувам да изразявам свободно своето мнение! Аз съм за възстановяване изцяло на политическите, икономическите, културните и духовните връзки с братска Русия. Аз съм за това всички решения да се вземат тук в България, а не да ни се свеждат от Вашингтон или Брюксел.
Да се обединим под българското знаме и да не допуснем поредния хибриден политически проект да въвлече в заблуда народа. Обединението е истинско и жизнено, когато е изградено сред народните маси, а не спуснато отгоре. България е земен рай, за който трябва да се борим и пазим от продажните политици!
Утре да демонстрираме, че нашата сила е в любовта към Отечеството, а не към евроатлантическия неолиберализъм, обезличаващ ни като славен народ!
Предишна статия

ВИЖТЕ ХОРАТА КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ИМАТ!

Следваща статия

Тече ли ПРЕВРАТ? ДА!

Други интересни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.