Къде се ПРОВАЛИХА! Защо ПАДАТ от власт?

Автор: Няма коментари Сподели:


За пръв път премиер казва публично, че е бил коалиционен партньор на мафията. Такова признание досега не сме чували. Със сигурност главният прокурор Иван Гешев може да научи и повече неща, ако покани Кирил Петков да разкаже за коалиционната формула на властта.

Адвокатът на Кирил Петков Никола Минчев вече не е председател на парламента и може да се заеме със защитата му, ако се наложи. Всъщност на „промяната“ вече не са и нужни председатели и министри, а добри адвокати.
Въпреки, че Кирил Петков излъга за гражданството си, президентът Радев и част от българите му гласуваха доверие с обещанието, че Продължаваме промяната, ще се се бори за НУЛЕВА Корупция. А дали го направиха или затънаха в КОРУПЦИЯ?

Днес Кирил Петков един вид признава, че е бил толерантен към корупцията, защото е виждал нередности в поведението на Има такъв народ и министъра им на регионалното развитие Гроздан Караджов, но си е мълчал. Разказва ни всичко за мафията в коалицията, чак когато Слави Трифонов реши да напусне коалицията.
Кирил Петков вече влезе в историята. Той се нареди до Жан Виденов.

За първи път след фалита на България от 1996 – 1997 г. инфлацията достигна рекордно ниво. Според данните на НСИ, годишната инфлация за май 2022 г. спрямо май 2021 г. е 15.6%.
И още:
Морални ли са от Продължаваме промяната?
Кой ги сложи на власт?
Как започна всичко?
Предават ли ни за Македония?
Защо БСП и Демократична България са още в тази коалиция?
#Петков, #мафия, #Слави

https://www.youtube.com/watch?v=2a5Qb1E7xbQ

Предишна статия

Ангел Марковски за Слави Трифонов “Как да има мафия, когато нямаш власт? Мафиот може да бъде само Кирил Петков, защото има власт!”

Следваща статия

ПРОРОЧЕСТВА ЗА НАШЕТО ВРЕМЕ с Теодор Николов!

Други интересни