Произходът ни е АРИЙСКИ и сме едни от най-древните народи, оцелели през хилядолетията, с автентичното си име и името БЪЛГАРИЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

 Някои казват, че в съвременната реалност на мултикултурализъм, нуждата от национално себеосъзнаване е изключително важна. Маниакалността на едни хора без история, впрегнати да заличат духовността и миналото на народ с хилядолетна давност, е в резултат на тежко ментално заболяване.

И това трябва да се осъзнае от всеки психично здрав човек по света. Някои искат аморфна маса, без корен и без бъдеще, щото си нямат нищо в историята, в паметта си и настоящето си, и поради този зловещ комплекс искат да съсипят традициите на всички останали, които се гордеят със самоличността си!

На какво приличат обаче всички тези активни мероприятия? Досущ е като да искаш да скапеш и заличиш миналото на световни компании с многогодишна история. Тези, които са били визионери, стратези и дори днес продължават да бъдат такива.

Какво ще кажете в името на мултикулти безличието да премахнем миналото на милиони корпорации по света, за да ги изравним с прохождащите, че последните хем не умеят, хем са кастрирани!

Каква е ролята на българите в тези кални времена? Първо, да се развенчаят многобройните усилия за тоталната подмяна на историята на България. 

Този цирк, който ни спретнаха с изместването на знакови произведения от българската литература в по-горен клас, беше само върха на айсберга. А знаем, че страховитият леден блок показва само една малка, незначителна част от себе си над повърхността. Защо крещящо не се говори, че българската история е трайно подменена от преди повече от 100 години?

Непрекъснато ни повтарят, че ние не сме българи. Убеждават ни, че сме славяни, разбирайте руснаци. Постоянно ни втълпяват, че нашата азбука, нашата писменост не са български, а славянски, разбирайте руски и т.н.

 По дяволите, аз не съм нито рускиня, нито американка! В същото време фундаментални проучвания и изследвания и то от около 10-на държави, едната от които е и България, начело с проф. акад. Гълъбов са направили генетични проучвания и техните заключения са напълно единодушни!

НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ:

Първото коренно, автохтонно население, тук на Балканите.

Второ, ние българите сме БЪЛГАРИ и нямаме нищо общо, нито със славяни, нито с тюрки, нито с който и да било друг.

Произходът ни е АРИЙСКИ и сме едни от най-древните народи, оцелели през хилядолетията, с автентичното си име и името БЪЛГАРИЯ! Изследванията са изключително многобройни. Винаги количествените натрупвания, задължително водят до качествени изменения.

 Вече има достатъчно натрупана критична маса от проучвания, доказващи, че ние българите сме БЪЛГАРИ, нашата азбука и писменост са БЪЛГАРСКИ, че траките не са някаква митично, измислено племе, а са БЪЛГАРИ и т.н. Крайно време е да се поведе ХОРОТО на кампанията СРЕЩУ безобразно ПОДМЕНЕНАТА история на България.

https://tsvetakirilova.blogspot.bg/2016/02/blog-post_49.html?m=1

Предишна статия

Поход до могилите в Караново и Братя Даскалови

Следваща статия

„Унищожението на българската икономика“, „Демоничният план” или „Как САЩ Разруши България“

Други интересни