ЗИНАЛИ ЗА ВЛАСТ. КОЙТО ИМАШЕ ОЧИ ГИ ПРОЗРЯ ОЩЕ ТОГАВА. КОЙТО ОЩЕ Е СЛЯП ЗА ТИЯ КУКЛИ НА КОНЦИ, ЗНАЧИ Е ТЪП!

Автор: Няма коментари Сподели:

Този назначи Минеков.

КОПРИНКОВ, Минеков и Вежди какъв „мъжки” подарък ти дадоха…

Или си забравил причината, поради която искаше Минеков за министър?

Минеков, искаш война ще си я получиш.

  1. Министър Минеков вдига пушилка из телевизионните студиа, но към дата 03.07.2021 г. сам признава, че не е подавал сигнал към прокуратурата и към други институции по казусите „Ларгото“ и „Ало, Банов съм“. „Министерството иска да направи публични всички последващи действия по казуса“… Предвид надделяващия обществен интерес, министър Минеков следва сам да публикува писмото, с което „сезира“ ВКП от 17.06.2021 г., или отново да чака други да го публикуват, ако въобще има такова писмо.

Министерството на културата по „никакъв начин не оспорвало констатациите на ОЛАФ, а „само финансовите корекции“. Смях в залата. Финансовите корекции са следствие на констатациите. Минеков признава фалшивите актове 10 и 11 от юни 2015 г., видно от писмото му до МРРБ, които ОЛАФ категорично определя като фалшиви.  Минеков не само оспорва констатациите, но и „изпира“ Банов.

  1. Изпратен е само преведен доклада на ОЛАФ и работата отива на „Кво става тука?“. Упражнението е напълно безсмислено. Така се получава, когато играеш хоро по чужда музика и не можеш да схванеш такта. Прокуратурата е получила този документ от ОЛАФ още на 22.12.2020 г. Прокуратурата го е криела шест месеца. Но ти, министре ги изпра (Гешев, Вежди и Банов) с едно писмо от 15.06.2021 с № МК 92-00-360/ 15.06.2021 г.
  2. Писмото получено в Министерство на културата от Главна Дирекция „Национална полиция“ и започналото следствие са благодарение на сигнала на БЪЛГАРСКА ЛЕГИЯ АНТИМАФИЯ към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, президента и премиера. Сигналът е изпратен на 03.06.2021 г. (документ)
  3. Минеков парите, които си иска ОЛАФ са преведени от МК на частни юридически и физически лица. А ти трябва да си ги искаш от тях. Ква държава, кви 5 лева.??? Твърдиш, че имало нарушения, но не трябва да се плаща. НИКЪДЕ в писмото ти не искаш намаление на корекция, а си написал че са НЕЗАКОННИ и целия проект е ОК, включително и пет годишната устойчивост (стр.6)

„Всички необходими документални проверки и проверки на място по проекта са извършени надлежно от УО на ОПРР. Препоръките от проверките на място са изпълнени изцяло от страна на Министерство на културата, в качеството на бенефициент по проекта. УО е осъществил контрол върху изпълнението от страна на Министерство на културата на направените при проверките на място препоръки. Осъществен е и пълен последващ контрол на проведените процедури за избор на изпълнители. УО на ОПРР упражнява и контрол след приключване на проекта в рамките на 5-годишния период на устойчивост, в съответствие с изискванията на чл. 57 от Регламент (ЕО) №1083/2006. управленски проверки са извършени и документирани съобразно разписаните процедури.

Поради посоченото извода за 100 процента финансова корекция по т. 2.2, съответно 25 процента по т. 2.1. от сигнала е незаконосъобразен.“

  1. Министър Минеков признава, че не е изпращал сигнали никъде, противно на фойерверките и обратните твърдения из студиата. Т.е. тече репетиция на пиесата „Много шум за нищо“. Нормално!
  2. И НАКРАЯ: Съветниците вместо да слухтят из Фейсбук и да докладват наляво и надясно публикации, да вземат да му обяснят, че героичните пози за защита на държавата не вървят, ама изобщо! Поне за хората наясно със ситуацията. ПАРИТЕ СЕ ИЗИСКВАТ ОТ ФИРМАТА – ИЗПЪЛНИТЕЛ, А НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.

А, какви ще ги дъвче министърът на културата, когато МРРБ отхвърли писмото, е време да се замисли, заедно със съветниците от сега.

И щото си много ербап  цялата информация е ВЕЧЕ предоставена на ЕС, ОЛАФ и Европейската прокуратура, а и при твоя нов приятел Гешев. Там обясни какъв патриот си.

Вижте как „демократа” Минеков се опитва да изпере Гешев  Рашидов и Банов за ЛАРГОТО…..


Благодаря на „демократа” Минеков и неговия екип, че ме е докладвал на Фейса. Минеков, щом искаш война ще си я получиш. Приятно прекарване в прокуратурата.

Григор Здравков

Българска Легия Антимафия

Бележка на Веселина Томова: Когато още НА ТРЕТИЯ ДЕН НА ПРОТЕСТА  „АФЕРА“ ви го написа в прав текст, че тия „отровни“ пишман „революционери“, които се бяха изживели като организатори на протеста, са гнили и пробити и че умишлено разфокусират протестите и ги водят в УДОБНА И КОНТРОЛИРАНА ПОСОКА, ругахте АФЕРА и мен, блокирахте ме във Фейсбук, псувахте ме.

Когато видяхте как същите тия измисленяци ЗИНАХА ЗА ВЛАСТ И УМИШЛЕНО СПРЯХА ПРОТЕСТИТЕ, КОГАТО ИМ НАРЕДИ ТОЗИ, КОЙТО И ДО ДНЕС ФИНАНСИРА ПРОЕКТИТЕ ИМ И КАМПАНИИТЕ ИМ на мутри вътре, мутри вън, последният да затвори вратата, почнахте да вдявате, че съм била права.

Сега идете и гласувайте за тия измекяри, ако не ви е останал изобщо мозък в главите! КОЙТО ИМАШЕ ОЧИ ГИ ПРОЗРЯ ОЩЕ ТОГАВА. КОЙТО ОЩЕ Е СЛЯП ЗА ТИЯ КУКЛИ НА КОНЦИ, ЗНАЧИ Е ТЪП!

                                                                                           https://afera.bg/

Предишна статия

В стаята…

Следваща статия

Един успешен лозунг може да свърши по-бързо и повече работа от хиляди речи

Други интересни