Сергей Лавров, нали нашите смели ястреби му забраниха да хвърчи над България, та е наел тая шейсет годишна летяща лодка, платил си е в рубли…

Автор: Няма коментари Сподели:

Всъщност каква е работата с мистериозния самолет прелетял почти цялата галактика без да бъде засечен от НАТО, остатъците от Организацията на Варшавския договор, ДАНС, Асоциацията на млекопреработвателите и бабите пред блока…

Сергей Лавров, нали нашите смели ястреби му забраниха да хвърчи над България, та е наел тая шейсет годишна летяща лодка, платил си е в рубли на пилотите леля Недка – бивша стюардеса в БГА Балкан и чичо Благой – механик втори разряд в завода за самолетни пистови ремъци, и им е казал – „Ребята, давайте летим в Болгарию, у меня рядом работа, а чтобы насолить еще нескольким людям – пройдитесь по всему НАТО.“

Тръгнали, пообикаляли, кацнали във Видин, там Лавров слязъл, за да мине пешком в Сърбия, а леля Недка и чичо Благой заредили гориво от туби и за заблуда на противника изхвърчали за Търговище, където зарязали самолета и се разпръснали в генгерлика.

                                              Край на мистерията!

                                                                                           Иван Иванов

                                                           Отечествен Фронт

Това самолетче и неговата история ми напомня една друга подобна ,случила се преди около 85 години. Още за мисията на Рудолф Хес в Британия и защо Чърчил отказва сделка с Хитлер Поглед.инфо/ Шест седмици преди вероломното нахлуване на нацистка Германия в Съветския съюз, Рудолф Хес – вторият човек в нацистката йерархия след Адолф Хитлер, полита към Шотландия с намерението да преговаря с Лондон за постигане на мирно решение между двете воюващи страни. В продължение на десетилетия много от детайлите на пътуването му остават забулени в тайна.

Близо 80 години историците продължават да обсъждат замисъла на злополучния полет на Хес. В западната литература преобладава мнението, че мисията била самоволен акт на Хес, осъществена без знанието и съгласието на фюрера. Какви са досега известните факти?

На 10 май 1941 г. от летището на Аугсбург в 17,45 ч. излита Meсершмид Bf 110. Машината е управлявана от самият Хес, обучаван за пилот през Първата световна война в армията на кайзера. Самолетът лети над Северно море и навлиза във въздушното пространство на Шотландия. Предварително възнамерявал да се приземи на малката писта в замъка Дънгавел, но в нощната тъма не успява да я открие и след като самолетът остава без гориво, решава да скочи с парашут. Приземява се недалеч от шотландска ферма към 22,30 ч. местно време, където е забелязан от местен селянин.

Знайни са симпатиите към нацизма и на редица представители на британската аристокрация като херцога на Бедфорд, бившия министър на финансите лорд Саймън, сър Лойд Джордж, дипломатът Уилям Странг и други. Знайно е също така, че посредством германското външнополитическо разузнаване Рудолф Хес е поддържал връзки с британски аристократи, дори с кралското семейство. Още през есента на 1937 г. херцогът на Уиндзор и бъдещ крал (абдикирал впоследствие) се среща на вечеря с Хес и Хитлер.

Налице са обосновани предположения, че 11 месеца след началото на Втората световна война, чрез посредничеството на шефа на нацисткото външнополитическо разузнаване Валтер Шеленберг, на 28 юли 1940 г. в Лисабон е осъществена тайна среща между Рудолф Хес и брата на краля на Британската империя.

След разгласяване на „инцидента“ от пресата, министър-председателят Уинстън Чърчил и кралското семейство се оказват в твърде деликатна ситуация. Налагат стартиране на кампания по дезинформация за прикриване връзките на Хес с кралското семейство и представители на британската аристокрация. Поради това съвсем не е странно, че засекретяването на данните по случая с полета на Хес до Шотландия е с необичайно дълъг срок – 100 години, т.е. до 10 май 2041 г.

Предполагаемият мотив за такъв дълъг срок е обстоятелството, че голяма част от британската аристокрация е пацифистки настроена към войната и прикрито симпатизира на Третия Райх в обявения идеологически кръстоносен поход срещу комунизма на Изток. Докато подробностите за мисията на Хес продължават да са засекретени в британските архиви, отделни факти и обстоятелства, свързани с тази мисия, вече са достъпни в руските военновременни архиви.

Руският историк д-р Владимир Макаров открива в архива на НКВД показанията на Карлхайнц Пинш, дългогодишен адютант на Хес. https://pogled.info/avtorski/Radko-Handzhiev/oshte-za-misiyata-na-rudolf-hes-v-britaniya-i-zashto-charchil-otkazva-sdelka-s-hitler.120978

И авторът и коментаторите на този материал гледат в напълно погрешна посока. Моля Ви спомнете си как в недалечното минало край Калиакра и Албена в Черно море се разхождаха свободно големи пакети с кокаин. Така и не се разбра, след близо двугодишно разследване от кой кораб са паднали случайно!

Въпреки, че сега когато някоя чайка се изтакова върху правителствения кортеж, се знае коя е точно виновната и бой, бой!

Самолетче с цена на лека кола каца без никой да го задържи на при прелитане на границата и не се знае кой е собственика му, къде се намира, защо пилота чужденец не е в България а самолетчето е тука.

Пренесло е каквото трябва и е оставено за спомен на будалите! Така обикновенно се превозва именно кока – примери извън страната – бол. А нашите разбирачи се чудят и чудят. А коката е вече на пазара.

https://afera.bg/

Предишна статия

“ДИСКУСИОНЕН КЛУБ” с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (10.6.2022)

Следваща статия

КОАЛИЦИЯ „РОГА И КОПИТА“

Други интересни