КАКВО ПРАВИ ЕДИН ОБРЕЧЕН ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ В ОФИСА НА МЕГА ТУРБО ОЛИГАРХ НА ПЪПА НА СОФИЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Какво прави един обречен премиер на България (държава-член на ЕС) в офиса на един мега турбо олигарх на пъпа на София раноК сутрин в делничен ден?

Въпрос за 1 милион евро на депутатска глава, готова да предаде партията си и избирателите. Защото премиерът вече е наритан смъртоносно от своя ортак и тича на пожар при „баща си“.

Тази сутрин точно в 9 часа и 15 минути Кирил Петков се изсули от офисите на „Икономедия“, която стопанисва малотиражката „Капитал“ и двете собственост на господаря му Иво Прокопиев! С кавалкада гардове и охранители от НСО Петков пристига час и половина по-рано в офиса на Прокопиев на централната столична уличка „Иван Вазов“ номер 20, където по това време няма пукнат журналист, само боса им.

На излизане десетки ранобудни и шокирани граждани виждат пищната гледка как #ПростотоКиро с увесен нос напуска сградата на „Капитал“ с десетки гавази и се мушва в единия от паркираните отпред няколко мерцедеса. Обичайната заподозряна Лена Бориславова не е забелязана да се навърта с шефа си на излизане, което означава, че може и да е останала, за да запише задачите, сведени от господаря им от първа ръка.

Как е възможно подобна среща между премиер и неговия задкулисен господар на крака в частен офис?

Показност пред населението кой е шефът на държавата или екстремни срещи, след като коалиционният партньор ритна мощно паянтовата управленска колиба и спонсорът трябва да вади торбите с парите за продажни депутати? Кой  взима решенията в държавата? Правителството или олигарсите, които направо им ги диктуват от офисите? Отчаяни времена – отчаяни действия!

#КОЙ ще плаща под масата куфарчетата с баснословните пачки на депутатите на Слави, които вчера Киро и Кокорчо се заканиха да накупят и да им гласуват кабинета, въпреки всичко? Въпроси, на които лично аз чакам отговор от Киро Петков – #Простото и шефа му Иво Прокопиев! А и НСО трябва да излезе с позиция, дали е законно и морално да пази премиер, който обикаля като плеймейтка на повикване по офисите на олигарсите!

                                                Николай Бареков                                   https://afera.bg/

Предишна статия

Чак толкова малоумни ли са нашите министри, за да са подценяват подобно събитие?

Следваща статия

ТРИ ДАЛАВЕРИ, БЕЗ КОИТО „БОРЦИТЕ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА“ НЯМА ДА НАПУСНАТ ВЛАСТТА!

Други интересни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.