Бъдете добри един към друг!

Автор: Няма коментари Сподели:
Малко факти!
Денят е 12 януари 2019 година, над село Дебрене, недалеч от Варна в посока Добрич лети самолет, дали е граждански или военен, въпрос с повишена трудност, данните са от Гугъл Планета Земя…
Височина на полета е около 350 метра, Някой, ясно Кой пръска населението на България с неизвестни субстанции, това не е теория на конспирациите, това са фактите сега и през последните 50 години не спряха с тези пръскания по цялата Земя…
Както пръскаха вредителите през социализма у нас, сега ние човеците сме вредители за Някой!!!
Имате въпроси? Изгледайте внимателно двете видеа по долу и мислете, но не със зомби визорите, както казва Пламен Пасков, а с главите си!
Сам дето на са питали Всевишния дали може или не, но…
Всяко нещо има начало и край, и този край вече е факт!
Тракийски Свят желае на всички разумни хора де се събудят и мислят, преди да говорят или вършат нещо нередно или вредно за близките ни!
Бъдете добри един към друг!

https://www.youtube.com/watch?v=n2jxhpp71h0

Здравейте, днес сме на гости в кабинета – лаборатория на моя добър приятел Иван Тодоров. Заедно с него разказваме за паметта на водата, Словото на водата и Словото във водата.

Причините, поради които водата се използва за въздействие върху човека. В различните религии това показва общия корен на цялата вяра.

Радиестезист и изследовател на водата, Иван Тодоров ни показва в реално време снимки под микроскоп и начинът на въздействие от видими и невидими източници. Помогна в развиването на въпроса за “Пясъците от Сахара” и защо в тих и спокоен ден, без никакъв вятър “вали” пясък.

Какво крият от нас и “Защо” ни презареждат с неприродни частици, носещи в себе си правила на сакрална геометрия. Как се повлиява човешката кръв от това, гръбнакът и всичко от плътта, чрез душата и Разума на въздействащите върху нас частици и външни, въздействащи галактики(вируси) във Вселената наречена човек.

За отговорите, благодаря от сърце на моя близък приятел Иван Тодоров за това, че прие да публикуваме този епизод, въпреки липсата на техника за заснемането му. Информацията на разговора беше много полезна, защото води до множество отговори, но още повече въпроси “Защо?”.
Благодаря също на всички наши почитатели и последователи за подкрепата. Вече имаме възможност да подходим професионално в насока подобряване на идните епизоди.

Продуцент:
Владимир Юнчов

Режисьор и автор:
Георги Сираков

Лектор:
Иван Тодоров

Оператор:
Владимир Юнчов

Монтаж и анимация:
Антонио Хаджифилев

Останалите членове на
каузата “Истинска Земя”:

Пловдив:
Слав Бъчваров
Илия Чернев
Стоян Йорданов

Велико Търново:
Елеонора Димитрова
Димитър Събев

Монтана:
Христо Георгиев

София:
Диана Димитрова Dezir
Румен Кирилов
Илиян Михайлов
Тодор Илиев

Хасково:
Станимир Велков
Искрен Чоруков

Дупница:
София Мариан Новева

Гледайте продължение на 01.06.22г.

Всички права запазени.
Истинска Земя © 2022 г.

Предишна статия

Съборът “Ново начало” на 18, 19 юни 2022 година е събитие, което събира действащите… Очакваме всички себеподобни да отбележим това светло събитие! ~ Ивелин Михайлов ~

Следваща статия

Чак толкова малоумни ли са нашите министри, за да са подценяват подобно събитие?

Други интересни