ЛЪЖЕ СЕ ЕДИН ЧОВЕК, ЛЪЖЕ СЕ ЕДНА ГРУПА ХОРА, ЛЪЖАТ СЕ ПОВЕЧЕ С НАЛАГАНЕ НА МНЕНИЕ, НО НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ ЦЕЛИЯ, СЪВКУПНИЯ НАРОД!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

ОБЯВЛЕНИЕ ОТ Иван ТРЕНЕВ

ПОРАДИ ЛИЦЕМЕРИЕТО, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ НА НАРОДА ИСТИНСКОТО СИ МНЕНИЕ ЗА НЕГО, ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ – НАПРИМЕР С МЕН!

ЛЪЖАТ, МАСКАРЯТ, ИЗМИСЛЯТ НЕБИВАЛИЦИ БЕЗ ДА ДОКАЗВАТ С ПРОВЕРКИ ЛЪЖИТЕ СИ, НО ЛИЦЕМЕРИТЕ, БЛУДНИТЕ МОЗЪЦИ, ПРОДАЖНИТЕ СЪВЕСТИ НЕ МОГАТ НИКОГА ДА БЪДАТ УВЕНЧАНИ С ОРЕОЛ – НАРОДЪТ ГИ РАЗЛИЧАВА.

И КАК: ТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО КЛЕВЕТЯТ, СКАНДАЛИЗИРАТ ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ И ВТОРО – ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАТ СКВЕРНИ СЛОВА, НО НЕ ДОКАЗВАТ НИЩО В СВОЯ ПОЛЗА.
ВЪПРЕКИ СКВЕРНОСЛОВИЕТО, ОБИДИ, ЛЪЖИ И ДОРИ ЗАПЛАХИ ПО МОЙ АДРЕС, АЗ ИВАН ТРЕНЕВ, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА РАБОТЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ, СКРИВАНИТЕ И УНИЩОЖАВАНИ БЪЛГАРСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ И СЪБИТИЯ.

ЦЕЛТА Е ЕДНА – ОПИТ ДА СПАСИМ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НАРОД ОТ АСИМИЛИРАНЕ ДО УНИЩОЖЕНИЕ!
ВЪПРЕКИ СИЛОВОТО НАЛАГАНЕ НА ЦЕНЗУРА СРЕЩУ МЕН, ВИ УВЕРЯВАМ, ЧЕ ТОВА Е ВРЕМЕННО НАСИЛИЕ! НИКОЙ И НИКОГА НЕ Е УНИЩОЖИЛ ЕДНА ИСТИНА.

ИСТИНАТА НЕ СЪМ АЗ, КАТО СЪЩЕСТВУВАЩ ЧОВЕК. ИСТИНАТА Е В ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ И СЛОВАТА МИ ЗА НЕЯ, ЗАЩОТО ИСТИНСКИЯ ПРОЧИТ НА ИСТОРИЯТА Е ОБЪРНАТ КЪМ БЪДЕЩЕТО НА НАШИЯ НАРОД И ПОКОЛЕНИЯТА МУ!

ЛЪЖЕ СЕ ЕДИН ЧОВЕК, ЛЪЖЕ СЕ ЕДНА ГРУПА ХОРА, ЛЪЖАТ СЕ ПОВЕЧЕ С НАЛАГАНЕ НА МНЕНИЕ, НО НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ ЦЕЛИЯ, СЪВКУПНИЯ НАРОД!!!
НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ СЪВЕСТ И ИСТИНСКИ РОДОЛЮБИВИ ЧУВСТВА:

СРАВНЕТЕ МОИТЕ ПИСАНИЯ С ИЗКАЗВАНИЯТА НА КЛАКЬОРИТЕ – РОДОЛЮБЦИ, КОИТО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ ХОДЯТ ПО ДЕТСКИ ГРАДИНИ, УЧИЛИЩА И Т.Н, КАКТО И ЕДНА ЧАСТ ОТ УЧЕНИТЕ, И ФАЛШИВИ “ДУХОВНИ” УЧИТЕЛИ, И “ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ”, КОИТО С НЕВЕРНИ СЛОВА СА ЗАЩИТАВАЛИ СВОИТЕ ДИПЛОМИ И ТИТЛИ. ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ КАК ДОБРЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛАГАТ ЧУЖДИ ДУМИ В УСТАТА НА КЛАКЬОРА И ДА ГИ ПРАВИ СВОИ.
ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ КОЙ Е КАЗАЛ ИСТИНАТА, ОТ КЪДЕ Е ИЗВОРЪТ НА ИСТИНАНА, КОЙ Я ПОВТАРЯ, КАТО ПАПАГАЛ, ЗА ДА Я ОСКВЕРНИ.

МОЯТА ЗАДАЧА НЕ Е ДА ТИЧАМ ПО МЕДИИТЕ ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАМ, КАКТО ПРАВЯТ ДРУГИ. ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗА МЕН Е ИНСТРУМЕНТ ЗА ИНФОРМИРАНЕ НА НАРОДА, А НЕ КЛАКЬОРСКО ПОПРИЩЕ.

ОЩЕ ВЕДНАЖ ЩЕ ЗАЯВЯ, ЧЕ СЪМ ОСТАВИЛ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ, ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ, “ДУХОВНИ” УЧИТЕЛИ, ИСТОРИЦИ, ИСТОРИОЛОЗИ, АРХЕОЛОЗИ, ПИСАТЕЛИ, ЛИНГВИСТИ, “ПАТРИОТАРИ” И Т.Н. ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ ПО МЕЖДУ СИ!

АЗ СЪМ ИЗВЪН ТЯХНАТА КАТЕГОРИЯ! ТЕ НЕ ДОПРИНАСЯТ С НИЩО ЗА ИСТИНАТА, НЕ МОГАТ ДА ОСЪЗНАЯТ СВОЯТА РАБОТА И НЕЙНАТА ПОГРЕШНОСТ, НО ИМА ТАКИВА, КОИТО УМИШЛЕНО ГРЕШАТ ПОД ЧУЖДО ДАВЛЕНИЕ.

РЪКОВОДЕНИ СА САМО ОТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ИДЕЯ – ДА СМАЧКАТ НЯКОГО ИЛИ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ, ПОРАДИ СОБСТВЕНАТА СИ НИЩОЖНОСТ И НЕЗНАЧИТЕЛНОСТ!
Сверявяйте, четете и мислете!

                                                                                                           Публикация: Иван Тренев

Предишна статия

А аз призовавам да бойкотираме всяка американска проява в България… Защото те са враговете!

Следваща статия

Скритата история на волжките българи – на фокус в рубриката “Тяхната история”

Други интересни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.