А аз призовавам да бойкотираме всяка американска проява в България… Защото те са враговете!

Автор: Няма коментари Сподели:

Няма налично описание на снимката.

Най-доходната и процъфтяваща професия в България към момента, е ибрикчийството. Особено на политиците, захлебващи като чужди агенти на американското посолство. То е ясно, че единственият, който има реална власт в България, е на Козяк. Йесмените и йесджендърите станаха много за държавата ни. Едни такива като тях, верни на нацистките идеологии, ни вкараха във Втората Световна Война, която завърши катастрофално. Сега отново ни въвличат в ново безумие, което няма да свърши добре.

Така става, когато образованието пропадне. Ако си бяха учили историята, както трябва, бяха прочели за Наполеон и Адолф, щяха да се замислят дали да повтарят тяхната грешка. Но пък явно са прочели „1984“ и им е харесала идеята.

Русофобските сайтове и медии, захлебващи от „Америка за България“, напълно изтрещяха тези дни. Омразата и злъчта, леещи се от тях, минават всякакви представи за човешко. Като побеснели кучета са и сеят зараза. Това, че 80 % от българите не харесват Козяк и подлогите им, само ги вбесява още повече.

Защото в тая работа има пари. А те за пари и майките си ще продадат!
България има свои интереси! И шок – те не съвпадат с американските интереси! Не е необходимо да козируваме и да се стелим на килима пред американския посланик за всяко нещо. Сами си навличаме неприятности и проблеми, а не се съмнявайте, че когато нещата станат зле, ще видим само задните части на американците, отдалечаващи се на хоризонта!

Освен това, американските подлоги са и доста простички. Психологията им е доста чужда, поне българската народопсихология. Откакто спряха руските телевизии в България, и хора, които през живота си не ги бяха гледали, започнаха да ги търсят. Така де, те ли ще ни кажат какво да гледаме и как да мислим? Сега ни казват да не почетем празника на Русия. Писмото звучи като заповед. И то издадена от Козяк.

А аз призовавам да бойкотираме всяка американска проява в България. Защото те са враговете!

Може да бъде изображение с 1 човек и изправенМоже да бъде изображение с 1 човек и изправенМоже да бъде изображение с 1 човек и изправен

Че МОЛ-коалицията се клати, е известно още от първия ден на правителството Петков. Че няма да издържат много заедно, е известно на всички, дори на феновете на партиите в коалицията. Че досега са се задържали във властта, само защото има за разпределяне едни пари, също е ясно.

Но камъните по пътя на управлението започнаха да стават много. Спорове /най-вече за пари и постове, а не за принципни позиции/, удари под кръста, взаимно плюене /трябва да признаете, че така, както те взаимно се плюят помежду си и от опозицията не успяваме да го направим/, но се държат. По няколко причини:

– БСП са във властова абстиненция и още не са се излекували, а и знаят добре, че скоро власт няма да видят. Всеки ден в управлението е ден на усвояване и захранване с власт;
– ИТН знаят, че повече няма да участват в управление, бесни са, защото им се провалиха плановете за управител на БНБ, а парите за пътища успяха да си ги отвоюват с много усилия, отстъпки и унижения. Техните министри постоянно са бламирани от Петков.
– ДБ си знаят, че са заникъде с тази подкрепа и затова са против избори изобщо, защото, както каза виден дъбъл – „Путин ще ги спечели!“ – защо и как, не смея да питам, да не задълбоча душевните му проблеми.
– ПП са аморфна маса, усвояваща власт, която вече изгуби огромна част от електората си. Самият Петков – лице на промяната, стана за смях и подигравки и вече не може да бъде носител на новото и промяната, а само на срама и позора.

Но това не може да продължава вечно. Днес министрите на ИТН напуснаха заседанието на Министерски съвет. Не защото имат принципни различия, а заради това, че не са отпуснати достатъчно пари за това, което те са поискали. Всъщност са си прави. Петков се държи с ИТН като с доведеното помиярче в къщата и постоянно ги наритва и ограничава в храненето.

Управлението е дискридитирано дотолкова, че за половин година във властта, това правителство стана най-мразеното в новата ни история. Което и налага всяка една партия, участваща в това управление, да се опита поне да запази някакъв позитив, като стане причина за предсрочното му освобождаване и нови предсрочни избори. И е много възможно именно това да е разрешението на ситуацията сега.

В същото време законодателната власт е напълно безпомощна и зависима от правителството. Депутатите от коалицията за мен се олицетворяват от Хазарта, показващ среден пръст на народа си, от Михнев, който показва детска количка от трибуната на Народното събрание и превъзбудения Митев с вратовръзката на охлюви. Както се казва: Погледни и закривай!

                                              Елена Гунчева              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Лавров не отиде в Белград. Отиде в Анкара… Вие му мислете!

Следваща статия

ЛЪЖЕ СЕ ЕДИН ЧОВЕК, ЛЪЖЕ СЕ ЕДНА ГРУПА ХОРА, ЛЪЖАТ СЕ ПОВЕЧЕ С НАЛАГАНЕ НА МНЕНИЕ, НО НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ ЦЕЛИЯ, СЪВКУПНИЯ НАРОД!!!

Други интересни