ВЪРВЕТЕ СИ С МИР! България отива към дъното на пропастта!

Автор: Няма коментари Сподели:

На втори юни, когато почитаме героизма на Христо Ботев и загиналите за свободата на България, депутатът Христо, но Петров, реши да ни демонстрира нещо което не е героично, но практично в днешните условия. С пръсти той показа инструмента с който правят бизнес в парламента. Инструмента, който се лапа, както самият той разкриваше в песните си. Сега разбираме с какво са заети депутатите, които нямат нито един законопроект. Лапат инструмента за бизнес. Така ли е, Христо? Що нямаш законопроекти?

На деня на детето депутатите на Възраждане и Продължаваме промяната почти се сбиха, тук не е Тексас, тук не е Сибир – вървете си с мир! Кой всъщност е господин Копейкин?

И още: Правителството не може да отговори къде са 150 милиона евро от ЕК предназначени за украинските бежанци! Защо? И как ви заблуждават с евтини номера и емоции?

В същото време България загива! – 700 000 българи или 10 % от населението е с ТЕЛК-ови решения. Има съмнение, че голяма част от тях са придобити срещу заплащане. За сравнение – средно 2% са ТЕЛК-овите решения за Евросъюза. 900 000 българи нито учат, нито работят. 70% от българите нямат висше образование. Близо 148 хил. души са починали през 2021 г. Това е един областен град.

https://www.youtube.com/watch?v=FwTm5j1Z2Xw

Предишна статия

Виртуозно шофиране

Следваща статия

Опасният архив на богомилите и българските кръстоносци

Други интересни