ИТН държат енергетиката. Ще ни разрушат! Това не е шоу!

Автор: Няма коментари Сподели:
Започнаха да излизат фрапантни сведения за аварията в ПАВЕЦ „Чаира“. Нещата изглеждат като във шизофреничен сън на наркоман. Защото включително на едно от събиранията ми казаха да спра да говоря във вашето предаване, защото австрийският посланик дошъл и казал, че не можело да се руши авторитетът на фирмата, която работела там.

Това разкри в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ по „Евроком“ енергийният експерт Стефан Гамизов.

„Поднасям извинения към австрийския посланик, не знам дали това е истина, или не, но това ми го казаха в очите. Според тях аз съм основният проблем затова, че не се работи по „Чаира“, защото съм бил изнасял факти и обществото знаело за какво става дума“, продължи той.

„Нищо няма да се случи скоро в ПАВЕЦ „Чаира“, защото в момента има допълнително разразен скандал. Тези, които са направили аварията, панически се опитват да прикрият следите. Тези, които са участвали с тях, вършели неизвестно какво, ги подкрепят, за да могат да ги прикрият. Каквото и да върши Орлин Алексиев, каквото и да върши Слави Трифонов, каквото и да върши енергийният министър, каквото и да върши ИТН, както и да се въртят, ако искат и на папата да се обаждат, няма как да стане това, което си представят. Това не е чалга шоу, където преди да излезеш шмръкваш малко кокаин, за да изглеждаш възхитително пред хората, а когато почнат халюцинациите, нещата да започнат да се подреждат около теб. Затова ни е такова цялото управление. Извикайте един психиатър, който да разкаже как изглежда през очите му халюциниращият, който се е надрусал с наркотици“, каза още енергийният експерт.

По думите му „вече всички“ пречели на „Тошиба“ да се захване с възстановяването на тази ключова централа.

„Никой не иска да разкрие какво се е случвало преди. Може би тази авария ще бъде оценена на около половин милиард лева“, изчисли той.

„Няма да се размине без обвинения и сега, след два месеца, всички се събудиха и осъзнаха мащабите на аварията“, добави Гамизов и нарече ПАВЕЦ „Чаира“ „безнадеждна история“.

На въпрос защо споменава „Има такъв народ“, той отговори: „Защото подлудиха държавата. Ще ни разрушат! Това не е „Шоуто на Слави“. Енергетиката се държи от ИТН. Това не е шоу!“.

„В четвъртък в Пети блок на АЕЦ „Козлодуй“ е станал пожар, който е прикрит от българското общество. В резултат на това изтичат около 4 тона машинно масло от главна циркулационна помпа. Облива се всичко във въпросната смазочна течност. Те попиват, каквото попиват“, съобщи той, позовавайки се на свои източник, който панически му се обадил, за да му разкаже за случилото се.

                                   https://frognews.bg/                              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

„Где е народът? Где са тия измъчени робове, които ни викаха?

Следваща статия

Знаменитата поетеса, преводачка и публицистка Надя Попова навърши 70 години

Други интересни