Слава и величие на Отечеството ни!

Автор: Няма коментари Сподели:
След 98 години в България отново негласно се въвежда Закона за защита на държавата. Закон, който изцяло развързва ръцете на тогавашните управляващи да се саморазправят с всеки, който не следва тяхната политика. Днес няма разлика от тогава, единствената е, че не са приели специален закон.
Има създадена комисия, която да следи всичко и всеки, който има смелостта да изразява различно мнение. Едно от първите решения на обновения СЕМ също е в тази насока. Политици от управляващата хунта призовават службите да вземат незабавни мерки срещу инакомислещите.
Аз ще им кажа – “No passaran!”, неуважаеми продажници, колкото повече апелирате и действате за разделянето на народа, толкова повече ние се обединяваме и консолидираме. Ние, народът, сме на първо място българи, обичаме своята Родина, в нашия речник са думи като – род, отечество, семейство, любима, деца, родители, дълг, отговорност, а не евроатлантически ценности, глобализъм, лоялност, подчиненост, безпрекословно изпълнение на чужда воля и интереси. Кире, не президентът Путин или Русия се опитват да те свалят от властта, а теб продажнико, ще те свалим ние, българите!
Ти и твоето правителство ни обричате на жалко съществувание, на мизерия в името на раболепен слугинаж към господарите ти от САЩ и измекярите на ЕС. Никакви опорни точки няма да ви спасят от гнева народен, продажници!
Не, Русия затваря врати пред България, а вие с безумните политически решения, за да ни направите още повече зависими от САЩ. Идва моментът, когато трябва да преосмислим членството си в НАТО и ЕС, защото към момента това членство повече ни вреди, отколкото да допринася за развитието ни.
Резултатът от членството е – слаба държава, проядена от корупция, разбита система за сигурност, унищожена икономика и селско стопанство, ширеща се престъпност, безнравствена система на образование, регулации, отнемащи ни суверенитет, свобода на избор и национална гордост.
Тези неща трябва да се кажат честно и открито, а не да се гънем като мекотели, за да сме политически коректни. Аз съм дълбоко загрижен за бъдещето на Отечеството ни и трябва да възвърнем силата и мощта на държавата!
България е суверенна и велика страна, а не територия!
България не е НАТО и НАТО не е България!
Слава и величие на Отечеството ни!
Предишна статия

ОРУЖИЕ БУДУЩЕГО

Следваща статия

„Ако на територията на завода Азовстал в Мариупол са се намирали каквито и да било западни военни, те най-вероятно вече са мъртви“

Други интересни