„Ако на територията на завода Азовстал в Мариупол са се намирали каквито и да било западни военни, те най-вероятно вече са мъртви“

Автор: Няма коментари Сподели:

Канал ТВОЙ НОВОСТНОЙ

https://www.youtube.com/watch?v=QOcuQWPBSsk

„Ако на територията на завода Азовстал в Мариупол са се намирали каквито и да било западни военни, те най-вероятно вече са мъртви“.

Такова мнение изрази американският професор по международни отношения Майкъл Бренър. В интервю за американското издание „Veterans Today“, той отбелязва, че ако бъдат намерени оставащи войници и офицери на НАТО, може да произлезе международен скандал.

Най- вероятно от тях са се избавили, по съвета на Киев, бойците от националистическите формирования.(…) Убити са от неонацистките групировки и са обработени по такъв начин, че техните тела да не бъдат открити или опознати, предполага Бренър. Той отбелязва също, че ако военнослужещите от РФ , открият в завода чужденци, те непременно ще идентифицират всеки от тях и ще получат доказателства за тяхната дейност в Украйна.

Допълвам само, че представилият се пред руските и донецки сили като „готвач“ „наемник“ Шон Пинър, вече е разконспириран като снайперист.

Превод и коментар:
                                              Милена Върбанова              https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Слава и величие на Отечеството ни!

Следваща статия

Това вече го играхме… Същите клоуни! (Коментар от доцент Атанас Мангъров)

Други интересни