ТЕЖКА НОЩ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ОФИЦЕРИ. РУСКАТА АРМИЯ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ И ЗАЩО! ЗНАЕ И КАК СЕ ПРАВИ…

Автор: Няма коментари Сподели:

>Нашите войски успяха да блокират важен комуникационен център в един от хангарите на територията на Азовстал. Имаше изходи от тунелите, които сега са под контрола на силите на ДНР и Руската федерация. Ситуацията за вкопаните неонацисти стана още по-катастрофална, което стана един от стимулите за капитулация.

> Ранените се предават точно сега. Сред тях вече има много интересни личности, за които, за съжаление, все още не мога да кажа. Скоро.

>Очаква се общо до пет хиляди души да се предадат.

>Леглата в новоазовската болница вече са подготвени за поне част от тези, които се предават.

„Черен ден“ за Зеленски. Дори няколкостотин, предадени от Азовстал, са мощен удар за него. От всички гледни точки, но най-вече моралната подкрепа на войниците.

Развръзката е близо. Командирът на „Азов“ Прокопенко записал обръщение. Той храбрее, разказва как са оттеглили силите на Русия от други посоки. Но всъщност той признава предаването на нацистите изпод Азовстал. Въпроси: Ще се предаде? Ще се застреля ли?

Не обмислям въпроса „дали ще бъде предаден тайно на Киев“.

„Азов“ (забранен в Русия) ще се предаде утре. Нощ – за почистване на доказателства и свидетели. Тежка нощ за чуждестранните офицери.

Марат Баширов

….

Азовстал и прилежащата територия наистина са ада на Земята.

Не зная какво очакваха да се случи там западните и натовски лидери, но ние ги предупреждавахме не веднъж, че правят стратегическа грешка в Украйна. Тактическите няма да ги броим, защото ме е срам да говоря дори за тях. Точно така си представях руския отговор на нацистките набези погубили хиляди човешки съдби. Да изгниваш жив, докато знаеш какво си вършил не ти дава право да умреш в бой!

Такова право се дава само на достойните войници, които не се гаврят открито с човешкото достойнство пред очите на Бога. Всяко човешко същество е божие творение и никой няма право да го унищожава по собствена воля или демонско обсебване. Ако пък реши да го прави, Божият съд слиза на земята и погубва изгубените. Така работи Небето и ние само можем да бъдем негови свидетели, а не съдии! Никой не е по-голям от Съдията.

Какво виждате, че се случва в Азовстал?

Същински Божи съд пред очите на целия свят. Бог върши делата си чрез хората! Затова едни ще бъдат палачи, други жертви, докато Истината бъде възстановена! Няма нищо по-страшно от Божия съд, затова гледайте и мислете! Вижте как изгниват живи хора, когато са лишени свише от право на бран и помислете как трябва да живеем според Твореца. Нашите политици са изгубени души – простодушни твари, които имат свое предназначение, но спасението е личен акт и подвиг. Затова единици от бойците, въпреки греховете си ще бъдат спасени от палачите си, от никой друг! Трудно е за осъзнаване от всички, зная! Само палачът може да спаси жертвата, ако такава е волята на Съдията.

Руската армия знае какво прави и защо! Знае и как се прави.

                                                                     Николай Марков                           https://afera.bg/

Предишна статия

Пък тогава който иска и може, нека да управлява!

Следваща статия

Предстоящи големи промени на фронта в Украйна?

Други интересни