Пък тогава който иска и може, нека да управлява!

Автор: Няма коментари Сподели:

Не зная за руската пета колона много подробности, въпреки голямото й преекспониране в политическото говорене, но с очите си виждам американската /доларовата/ пета колона как хистеряса. След като цели телевизии и сайтове свързани с доларовите парични знаци се превърнаха в нацистки пресцентрове без да се притесняват, значи нещата съвсем не отиват на добре.

В разговорите ми с представители на нашето псевдо дясно забелязвам засилено и открито желание за физическа саморазправа с инакомислещите, както й неприкрито оправдаване на нацизма и последствията от него в Украйна. Нещо повече, има вече критична маса български граждани, които явно подкрепят, оправдават и подпомагат нацистките паравоенни формиравания без да имат никакви скрупули от действията си!!!

Считат, че след като нацизмът може да се противопостави на Русия, значи е оправдан! Искрено се надявам да не си помислят, че са останали незабелязани, защото така поне ще имат минимален шанс да се включат някога лично в нацистките редици, където им е мястото. И да защитят с дела убежденията си ако успеят, разбира се!
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Впрочем, повече ме притесняват европейските лидери и лично германския канцлер, който очевидно не е убеден, че ВСВ е приключила с разгрома на Германия. Много вероятно той да има достъп до данни от които да е видно, че войната все още продължава и ще бъде успешна. Иначе, няма как да си обясня държавническото поведение на германската администрация, което много наподобава управлението на Третия Райх. Особено в направлението „пропаганда“!

И докато Германия настоява да се повторят едни минали събития, Франция рязко осъзна шаячната политическа действителност на ЕС и започна да търси правилните решения. На фона на тези титани, нашият Кирил е все още в ембрионална фаза, затова изглежда толкова нелеп. И недействителен, някак си!?
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Преминаването на войната в следваща фаза е груба грешка!
Повече от ясно е, че евроатлантическата система за сигурност се е провалила и ние наблюдаваме нейните гърчове, а не нейната ефективност. Лесно се манипулират тълпите с обещания за пари, с напазарувани медии и открити заплахи. Европейските граждани отдавна са кастрирани от интелигентност и интелектуално, за да могат да проявят зрели човешки качества!

Затова с тях се работи лесно, но ЕС не е света и НАТО не е целия свят събран под дюшека. Нещата са далеч по-сложни и трудни за решаване.

Днес вече се търси втори, трети и четвърти фронт срещу Русия! Защо?
Причината е повече от ясна – първият падна в бой. Случи се толкова неочаквано, че ако аз имах санкция веднага щях да вкарам в затвора всички шефове на разузнавателната общност. Не само в България, но и в целия ЕС. Такава голяма издънка не се прощава и не се преосмисля, а се наказва!

Защото най-лошото тепърва предстои, а некадърниците са си все същите – както у нас, така и в НАТО и в ЕС. Който не го вижда, значи е завършен идиот. Всички сме жертви на некадърните ни управници! Ако не го разберем, тяхната некадърност ще ни избие до крак.

Затова предлагам, нулева толерантност към провалените, корумпирани и лицемерни политици! Никаква прошка! Да заповядат следващите, но след като приключим подобаващо с предишните. Ей тъй, за да се знае и помни от поколенията.
Пък тогава който иска и може, нека да управлява! Но да си знае.       

                                                                          Николай Марков

                                                                                                                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Промяната ще настъпи, когато човечеството осъзнае, че трябва да постави Бога в центъра на своето съществуване! ОТ „ТРАЯНА“ ДО „ЛУВЪРА“

Следваща статия

ТЕЖКА НОЩ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ОФИЦЕРИ. РУСКАТА АРМИЯ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ И ЗАЩО! ЗНАЕ И КАК СЕ ПРАВИ…

Други интересни