КИЕВ НЕ РЕШАВА НИЩО, ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ БРИТАНЦИТЕ И ИЗРАЕЛЦИТЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Моите доверени източници предоставиха важен пакет от информация. Точките:

Киев не решава нищо от гледна точка на провеждането на военни действия. Всичко се управлява от британците и израелците. Това е една от причините „центровете за вземане на решения“ на Киев да не бъдат атакувани – не са. Но такива точки като Яворовския полигон, който днес беше атакуван от ракети, се признават за такива.

Британската тайна разузнавателна служба, известна още като MI6, подготвя провокация с химическо оръжие на територията на Украйна, за да обвини Русия във военно престъпление. Вече е внесен, но мястото на приложение не е известно.

На 20 май полската армия се готви да влезе в територията на 4-те западни области на Украйна, които във Варшава се наричат ​​Kresy Wschodnie (земи) и по едно време са били част от Полша. Киев е негативен, но няма да му обърнат внимание. Поляците казват, че това ще бъде мироопазваща операция и няма да искат да прилагат принципа на колективна отбрана (записан в член 5 от Вашингтонския договор), ако попаднат под руски ракетни атаки.

                                                                                      Марат Баширов

На снимката: Азовстал. Запалителни боеприпаси. Фосфор? Не е факт, но дори и да е използването му е забранено само срещу цивилни, а както чуваме от Киев, тях вече ги няма там. Те пишат, че най-вероятно тези запалителни бомби са оборудвани с термит, изработен от алуминиев и железен оксид.

https://afera.bg/

Предишна статия

Много ми е интересно покрай войната с Украйна и покрай стотиците други скандали, които сътвори това правителство, как и защо министър-председателят Кирил Петков и неговите придворни дами и шутове бързо и удобно забравиха за скандалното раздаване на милиони кеш за строежа на АМ “Хемус”…

Следваща статия

Ужасный просчёт США признали даже в Лондоне!

Други интересни