Грабеж, който няма аналог в цялата ни история! СEГА РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА В УКРАЙНА?

Автор: Няма коментари Сподели:

Не вярвам да има български гражданин, който да не е убеден вече, че Кирил Петков няма качества за премиер. Нещо повече, неговата некомпетентност и невъзможност да артикулира правилно собствените си решения го правят опасен за всички нас и за България.

Не така стоят нещата при Асен Василев. Той си дава ясна сметка какво прави и какви ще бъдат последствията в близък и далечен план, но не му пука. Като завършен циник, подмолен играч и обигран тарикат, него го интересува късата игра – взимаш, даваш, печелиш. Днес и сега, утрешния ден няма значение.

Истинският проблем, обаче, не са тези две лица!

Те нямаше да са възможни, ако зад тях денонощно не стояха личните и друг вид интереси на четирите партии и лидерите им, които поддържат този пореден национален ад. Както и ключовите фигури като Рашков, който не се свени да действа като същински римски диктатор от името на цялото правителство и няколко други фигури поставени свише на шахматната дъска. Без тези елементи, Кирил и Асен щяха да бъдат история, още преди да е започнала играта на сенките. Безлични сенки, зад които стоят пък като вътрешни, така и външни интереси, но в никакъв случай национални. Както винаги е било.

Може да има такива, които няма да се съгласят с мен, но основната вина за всичко това носи Румен Радев. Без неговата скрита и явна подкрепа нищо от това нямаше да бъде възможно. Лошото е, че той продължава да произвежда с невидимата си ръка други подобни „политически проекти“ и всички те са ориентирани и напълно подчинени на американските интереси у нас. Въпреки, че понякога Радев заема двусмислена позиция по някои съществени теми, за да продължи да манипулира в американска полза русофилите у нас, той продължава да бъде верен слуга на Херо Мустафа. За съжаление много от русофилите все още му се връзват на селската андрешковска хитрост, но е въпрос на време да изтрезнеят – засега са все още слепи като къртици. И продължават да ги водят за носа.

Цяла една хилядолетна нация се разиграва от една шепа престъпници. Да, престъпници са, защото ако има реално и обективно разследване на техните придобити активи и пасиви, ще се убедите, че всички до един са забъркани в голямото плюскане!!!

Грабеж, който няма аналог в цялата ни история!

А на върха на политическото ни лай@о, винаги стои по една Корнелия или Мая, която ще обещава да овладява цените, да увеличава доходите, да не си доплащаме по болниците и прочее социални благини, които никога няма да ни се случат. Запомнете, никога! Така е устроена системата на политическата измама и винаги ще има кой да държи под носа ни моркова и кой тоягата! Осъзнайте го и се събудете!

Питате ме какво е решението? Оставка, съд и затвор в едно с борисовите отрепки.

СEГА РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА В УКРАЙНА?

И ЗА КАКВО СМЕ ИМ НИЕ, БЪЛГАРИТЕ? ЗАЛОЖНИЧЕСТВО В ПОЛЗА НА ТЕРОРИСТИ!

Понеже живеем в демокрация и сме лишени от правото да имаме свободен достъп до информация, бих искал да ви споделя някои неща относно продължаващата война в Украйна между НАТО и Русия. За славните украински лъвове, които се описват медийно в две състояния – контраатака или изтегляне, моля да забравите временно! Те никога не са победени в битка, нито пък има на света армия, която може да ги победи.

Истината, поне според моите информатори от мястото на събитията, ама не от мястото, където няма война и са изпратени нашите „журналисти“, нещата стоят така. На Източния фронт истинската украинска армия не разполага с нито един натовски патрон, нито имат такова въоръжение. Лекото им въоръжение са древни руски пистолети, стари автомати „Калашников“ и леки картечници. Защитните им средства са меко казано открития на украинската археология, а тила им на практика не съществува. В общи линии нямат нищо общо с видеоклиповете разпространявани за пропагандни цели.

Добре въоръжени са наемниците, джихадистите и нацистите, но те нямат нищо общо с редовната армия. За тях не важат също конвенциите на войната и те знаят какво ще се случи, когато бъдат заловени в сражения или по друг начин. Относно управлението и използването на високотехнологичните натовски играчки, които най-често летят, операторите им не се намират на украинска територия, нито са украинци. В сравнение с истинската украинска армия всички тези взети заедно са по-малко от 3%. Така стоят нещата на фронта и няма как да е тотална война, защото целите са наемниците и нацистите!

Какво искам да кажа с това?

Никой истински българин не мрази украинците, защото те всъщност са руснаци, хванати в плен на политически и професионални терористи. Точно както сме хванати и ние! Повечето от украинците мобилизирани на фронта са с руско самосъзнание, но ако кажат и дума затова биват осъждани по военновременните закони. Бързата процедура!

Това е скрит геноцид, който реално може да се случи и у нас. Това е и причината за забавянето хода на военните действия, защото руснаците знаят много добре, че срещу тях стоят по принуда в окопите други руснаци – техни братя, сестри, братовчеди, тъстове и приятели. Всякакви.

Този сценарий е най-мръсния и на практика представлява заложничество в полза на терористи!!! Нито един руски войник не иска да прегази милиони свои на фронтовата линия! Иска да ги изведе от там и предпази, но това става много много трудно.

Хайде сега си представете ако това наше престъпно държавно управление на Крил Петков да обяви мобилизация на всички мъже от 18 до 60 години и ни изпрати на война срещу руснаците! Колко от тия хиляди български мъже ще искат да се бият с руснаците? И досещате ли се какво ще стане ако откажем да воюваме – полеви военен трибунал и смърт чрез разстрел. И защо? Само защото тези, които ни изпращат на война са национални предатели и целта им е братоубийствена война.

Не американци, англичани и франзузи да умират в бой, а славянските православни народи да се самоунищожат. Който откаже да убие брата си – разстрел. Незабавен, неотменим и наплно законен разстрел!?

Сега разбирате ли какво се случва в Украйна? И за какво сме им ние, българите.

 

                                             Николай Марков                        https://afera.bg/

Предишна статия

Денис Семенихин. Поговорим о важнейших жизненных вопросах. Психология, тренировки, саморазвитие, сложные ситуации…

Следваща статия

Името на България трябва да стои най-високо и да свети като слънце в сърцето ни!

Други интересни