НА КОЛЕНЕ В ИЗПОВЕДАЛНЯТА…

Автор: Няма коментари Сподели:

– Помните ли кога за първи път легимираха измамника Простото Киро? О, не, не с онзи натрапчиво параден егоцентричен плакат, който държеше над главата си „Аз съм Кирил и не ме е страх!“! Ако се разровите в социалните мрежи и прегледате видеата, публикувани в дните на протеста и онази „запазена за избрани“ трибуна на „отровното трио“ с „тамада“ Арман Бабикян, ще се натъкнете как изведнъж, от „нищото“, Арман Бабикян, за когото посветените знаят, че регулярно е на „спявка“ в американското посолство, лично го пробутва, качва го на трибуната и му дава думата да държи „реч“. По това време на тази „демократична“ „гражданска“ трибуна не се качва всеки, а само онези, които са подбрани лично от Арман Бабикян. По това време стойностни фигури не са допускани до трибуната, даже са отблъсквани, а Бабикян „елегантно“ подбира „трибуните“ на „протеста“. Още тогава, когато изслушах дълготрайните брътвежи на Простото Киро, оставен угодно от Бабикян, да приказва врели некипели, врялото и кипялото ми журналистическо око веднага схвана, че тоя тип е пробутан нарочно, за да бъде легитимиран като бир парче „голям“ „борец“ срещу Боко и Хунтата му. Защото тази „борческа биография“ на „протеста“ ще му трябва за по-късно.

Знам много за онзи период и по-точно за задкулисието на онзи период. Ще изчакам Радев дали ще влезе в Изповедалнята и какво ще изрече, ако влезе там, и тогава ще ви кажа, както винаги съм го правила досега – в прав текст, дали Радев за пореден път ви е излъгал, или е надмогнал еснафската си егоцентричност и лицемерие и е бил искрен.

– И първото, и второто служебно правителство на Румен Радев, които са негова лична отговорност, бягаха като дявол от тамян от личности, които можеха да свършат точно онова, което иначе Радев рецитираше пред народа. Вместо тях същият този Радев „изобрети“ служебни правителства, в които набута лица, които не само нищо не направиха от това, което обещаваше Радев, но и извършиха непростимия грях – с действията си и бездействията си наливаха вода в мелницата на ГЕРБ и на Бойко Борисов. Пушилки, откровени идиотии, връщане на трети-четвърти ешелон на гербаджии във властта, кадруване на компрометирани лица, връщани на ръководни постове. Точно тогава, не друг, а Радев пробута като министри измамниците Кирил Петков и Асен Василев, а за премиер турна Стефан Янев – за когото НАТО е България, България е НАТО, като за първи път ужасяващо нагло и агресивно Херо Мустафа влизаше и излизаше, снимайки се във всяко министерство, натрапчиво внушавайки кой точно управлява всъщност държавата. „Бастун“, който чрез правителството пробутваше единствено пиар акции, от тъпи по-тъпи, облегнати на рецитациите на Радев за „връщане на държавността“, рецитации, които стъпваха върху гърба на АФЕРА с „шкафчето, кюлчетата и пачките“. Тогава, лично аз написах безнадеждно съобщение на Десислава Радева за Рашков: „Спрете го тоя Рашков! Единственото, което прави е да върне Бойко Борисов на бял кон!“. Отговор не последва.

И не забравяйте! Всички ние, които провидяхме измамниците Киро и Кокорчо от първия миг, бяхме наречени от Радев „корупционери“, само защото сме критикували министрите му!

– Но се върна не друго, не „държавността“, а Лапането на Кръга на най-близките на Радев – Пламен Узунов и Николай Копринков. Точно през този Кръг минаваше ВСЯКО НАЗНАЧЕНИЕ както на върхови позиции във Властта, така и на всички ръководни позиции по места. Безогледно, брутално, нагло бяха назначавани обидно нефелни, некадърни и комрометирани лица, нямащи нищо общо с рецитациите на Радев. Когато АФЕРА вдигна топката на президента с публикувания видео клип с Пламен Узунов и скандалната фигура на ексмитничар, с пликчето и кадруването в Митниците, Румен Радев не само не се възползва за да разкара завинаги от себе си тези хиени, но и нападна АФЕРА, наричайки я манипулативна. Последва и невиждана хакерска атака срещу сайта АФЕРА, продължила 40 дни без прекъсване. Възобновена и сега пак от властта на неговите отрочета.

Нищо не бе в състояние да го раздели с Пламен Узунов и Николай Копринков, дори и това, че същия този Кръг направи и мерзавски опити да се намеси и в личния му живот /за това – друг път!/. С какво го държаха и държат тия нагли бруталници нека каже в Изповедалнята!

– Когато куцо, кьораво и сакато знаеше, че ПП е проект зад чийто гръб стои лично Румен Радев, когато и измамниците не криеха това, когато иначе същият Румен Радев предаде и продаде всички онези съмишленици, на които бе поставил задача – далеч преди пръкването на ПП – да правят проект, но се скри като мишка по поръка на Херо Мустафа, само и само за да бъде овладяно управлението на България от „проксита“ „в синергия с дневния ред на САЩ“, Румен Радев лееше дитирамби как България щяла да бъде друга след управлението на прекрасните МУ Кирил Петков и Асен Василев. И куцо, и кьораво, и сакато видя каква България направиха.

Лично аз нямам никакви илюзии, че дори и да влезе в Изповедалнята, Румен Радев ще каже цялата Истина.

Кеворк Кеворкян му вдига такъв сервис, че ас-ът му да пробие полето, НО! Канавата на Радев е еснафска. Той вече получи онова, което искаше – втори мандат, докопан под диригентската палка на Херо Мустафа. Нали не си представяте, че точно Радев ще излезе и ще разкаже как се е свивал като мишок под полата на Херо Мустафа, изпълнявайки и всички щения с две главни задачи – Македония и Украйна /защото войната на САЩ, не на Украйна, срещу Русия бе ясна и както виждате продължава да се подклажда точно от американците!/.

Радев в Изповедалнята, но на колене. Когато човек застава пред Бог е на колене, за потъпче първо своето Его. На колене – когато първо поиска прошка и извинение от народа, когото излъга! На колене когато след поисканата прошка трябва да изреди ВСИЧКО, ЦЯЛАТА ГРОЗНА ИСТИНА, заради която я иска.

Когато се изповядваш казваш цялата, до дъно, Истина.

И много трябва да се внимава. Да внимаваме!, когато наблюдаваме тази „Изповед“ /ако изобщо се случи/. Изповедта е изстрадана, на пръв поглед чрез нея можеш да загубиш всичко, но всъщност печелиш всичко, защото спасяваш Душата си.

Останалото е рецитация на поредната реч, писана ти от … Зная и кой пише речите на Радев, но за това след като излезе от Изповедалнята. Ако и след нея остане това, което е на колажа.

Зомби.

                                  Веселина Томова             https://afera.bg/

Предишна статия

„Аз умирам и светло се раждам – разнолика, нестройна душа, през деня неуморно изграждам, през нощта без пощада руша.“

Следваща статия

Ще си го честваме като ден на победата над фашизма, използан тогава от САЩ и Англия като инструмент за борба срещу СССР и славянството, а сега като ден на борбата срещу Русия на същите сили…

Други интересни