НОВИНАТА Е, ЧЕ ЗАЛИВАМЕ УКРАЙНА С ОРЪЖИЕ! НЕ Е НОВИНА, ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ НИ ИМАТ НАРОДА СИ ЗА ДЕБИЛИ, НО ПЪК САЩ И РУСИЯ СИ ЗНАЯТ, ЧЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ОЛИГОФРЕНИ. А В БРЮКСЕЛ ПЪК СА ОТКРОВЕНИ ИДИОТИ! КОГАТО ВСИЧКИ СА НА ВЛАСТ, НАРОДЪТ ИЗЛИЗА В ОПОЗИЦИЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако новата коалиция на „Промяната на промяната“ на харвардските измамници с ГЕРБ и ДПС беше приела истинско решение за предоставяне на някакво, каквото и да е, дори копия, лъкове и стрели,  оръжие за Украйна, щеше да е разбираемо, патриотично, смело и принципно, дори и да бъде критикувано от някого. Цял свят знае, че България изкарва милиарди от продажба на пушки за Украйна, само Нинова си мисли, че червените бабички пасат трева. Е, дайте да им дадете поне без пари едно нещо. А то се получи едно нищо – само коалиция, но за нищо. Ако не пълно нищо, във всеки случай за всичко друго, но не и за даване на оръжие.

Хем БСП доволни, защото си мислят, че електоратът им е от дебили, хем Кирчовците оцеляха, защото зад тях стоят Мустафата и Урсула, за да изтъргуват скоро Македония, хем ГЕРБ и ДПС вече са част от “промяната” и се реабилитираха пред шефовете от Козяк. Но там Прокопиев и неговите храненици Кирчо и Кокорчо отдавна са ги изпреварили на принципа на байганьовото: „Ти ще цалунеш на друго място, НО аз ще цалуна на още по-друго място“.

А щом нещо изглежда е за нищо, значи е за нещо. Нещо като нищо на света. Коалиция за “Замазване на проблема с Украйна” или по-точно коалиция за бягане от отговорност, или още по-точно – коалиция за ремонт на ремонта на счупени вехти съветски танкове.

Кого заблуждават 200 и кусур депутати днес? Събраха се, за да омажат положението и всеки да си тръгне с някакъв жалкарски дивидент. Всички партии са доволни, всички са на софрата, всички са турили наколенките и към Големия брат, но и към Путин. С една част лапат, с друга част от тялото поемат. Даже и “Възраждане” са доволни, защото ги оставиха да се правят на алтернатива на цялото статукво. Но май и на Кремъл вече не му трябва пета колона със спукани гуми или скъсани вериги.

Новината е, че заливаме Украйна с оръжие и това се знае от всички. Не е новина, че политиците ни имат народа си за дебили, но пък САЩ и Русия си знаят, че нашите политици са олигофрени. А в Брюксел пък са откровени идиоти. Когато всички са на власт, народът излиза в опозиция. Нашият народ бавно забравя, но Кирчо Петков вече ври в тенджерата като крастава жаба, скоро той ще го отнесе. Промяна на промяната, ремонт на ремонта, компромис на компромиса. Хубава работа, ама българска.

                               Николай Бареков                            https://afera.bg/

Предишна статия

На „Пълния Провал“, чалгарите и ДеБъ не казвам нищо – няма да избягат, няма да хванат самолета за Канада и Скопие!

Следваща статия

ПРОДАЖНИЦИ, ПРЕДАТЕЛИ, СЛУГИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ – ТОВА ДНЕС ДЕМОНСТРИРАХА, ЧЕ СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Други интересни