На „Пълния Провал“, чалгарите и ДеБъ не казвам нищо – няма да избягат, няма да хванат самолета за Канада и Скопие!

Автор: Няма коментари Сподели:

„Докога бе, помиярска „политическа“ сган, напълзяла Отечеството като срамна болест, ще си въобразяваш, че можеш да ни замазваш очите ни с тъпи извъртания и пошла словесна  еквилибристика?

Днес се решава въпросът : „Да даде ли България военна помощ на Украйна срещу Русия или да не дава никаква военна  помощ?“ Никаква, а не да се предоставя на Украйна оръжие чрез посредници!

И вие сте му намерили цаката! Зеленский скромно искал България да ремонтира военната му техника, поразена от руското оръжие! „Преди минути той потвърдил в писмо, че става дума „само за ремонт“!

Кого искате да излъжете, бе кретени? Не е ли ясно на българския народ, че това е идиотска формула, специално измислена, за да се натопи България до гуша във военния конфликт срещу Русия?

Тая формула, обзалагам се, е изработена през времето, което Киро Простия е прекарал на четири очи със Зеленский. Надупеният  Киро ще нарече „ремонт“ и свирката, която е направил на зеленото клоунче. Разбрали са се България да даде оръжие – и тая мръсна сделка с бъдещето на нашата Родина да бъде наречена „ремонт“. Просто игра на думи – като Просто Киро.

„Шебеци, кого мислите, че ще заблудите с тая словесна въртележка? На „Украйна“ – повтарям това е евфемизъм на банкстерската глобална клика – дори не й е нужно българското оръжие. Нужно й е абсолютното българско подчинение. Нужно й е да превие до колене врата на народа ни. Нужно й е да унищожи бъдещето на нашата страна. Да се погаври с българското име.

Корнелия, не се крий зад подобни инсинуации – вън от правителството! Иначе никоя твоя дума няма да чини лула тютюн. Да, синът ти е в Щатите, държат те на къс повод – никой не ти е виновен за това, че да правиш България заложник.
БСП – вън от „коалицията“! Или си направете сепуко!

На „Пълния Провал“, чалгарите и ДеБъ не казвам нищо – няма да избягат, няма да хванат самолета за Канада и Скопие!

Български народе, вземай съдбата си в собствените си ръце!
Долу предателите на Майка България!“

                                                                        Милена Върбанова                  https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

„Да му имам акъла на българина, който му идва после“! Днес лъсна целия евро-атлантически политически слугинаж, който ни управлява от 32 години!

Следваща статия

НОВИНАТА Е, ЧЕ ЗАЛИВАМЕ УКРАЙНА С ОРЪЖИЕ! НЕ Е НОВИНА, ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ НИ ИМАТ НАРОДА СИ ЗА ДЕБИЛИ, НО ПЪК САЩ И РУСИЯ СИ ЗНАЯТ, ЧЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ОЛИГОФРЕНИ. А В БРЮКСЕЛ ПЪК СА ОТКРОВЕНИ ИДИОТИ! КОГАТО ВСИЧКИ СА НА ВЛАСТ, НАРОДЪТ ИЗЛИЗА В ОПОЗИЦИЯ

Други интересни