Харвардската мафия се оказа толкова брутална, че даже Бойко хлъцна!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Да обобщим.
Газпром не ни е спрял газа, ние сме спрели да си го плащаме. Не приемаме схемата за плащане в рубли, макар че нищо сложно няма по нея. Казваме, че лошите руснаци ни спират доставките, защото са безхаберници, а всъщност двамата жабоци наместват в схемата свои офшорни фирми да приберат разликата в цената на същия, подаван от Газпром дебит, само че на много по-висока цена. Бойко, понеже умира от яд, че не е той, днес се изпусна, че става дума за 110 000 000 лева. 110 милиона ще приберат от нас групичката Ежко Бежко!

Това не са престъпници като ГЕРБ.
Това са терористи! Които буквално искат да взривят България. Схемата е толкова нагла и толкова жестока, че дори Муньо не издържа! Защото жабоците ще си бият камшика, но той остава и ще бъде разпънат.
Всичко написано е благодарение на най-важния човек!

И сега екстрите към грабежа на века.

Първо.
Слагаш още лъжи за Русия. Всяка дума против Путин и Русия сега е златно левче в касичката на всеки глобалист жабок. Лъжеш жестоко във всички телевизори, разиграваш трагедии за масови гробове и жестоки убийци руснаци. Тоест, наместваш се удобно на менторите си.

Второ.
Завърташ на малкото си пръстче социума на България, държейки за гушата буквално националната сигурност чрез цената на газа, която е в основата на цялата ни икономика.

Трето.
Брутално използваш страданието на хората от София до Владивосток за свои нужди и хич не ти дреме, нито за хората, нито за страданието им, нито за Украйна, нито за нищо. За България най не ти дреме!

РАЗБИРА СЕ ПУТИН Е ВИНОВЕН!

Лелките кировистки късат сутиени шести номер и плачат в религиозен транс от радост и възторг без да разбират, че току що ги съблякоха чисто голи.

Такава мафия никога не бяхме виждали!

Харвардската мафия се оказа толкова брутална, че даже Бойко хлъцна.

                                    Анастасия Гешева                     https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: ДА СЪЗДАДЕМ СИНДИКАТ „МЕЧ“ ЗА ДА ИМА СЪПРОТИВА НА ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИКАТА, КОЯТО ПРОМИВА МОЗЪЦИ!

Следваща статия

ДАЛИ ОБИЧАМ, ИЛИ МРАЗЯ РУСИЯ?

Други интересни