И украинския и българския народ сме заложници в кръвожадната рулетка на Запада!

Автор: Няма коментари Сподели:

Българския народ за пореден път е ограбен от собствените му управници! Оказва се, че в цялата държава, освен Кирил Петков и Асен Василев никой друг не знае откъде идва газ за България!

Нещо повече, Кирил Петков публично заяви, че правителството е било подготвено за спирането на газа и лежерно обяви, че газ ще има но с 20% по-висока цена! Дали случайно двамата харвардци не са си спретнали печеливш бизнес чрез посреднически фирми? Още по-интересна е другата тема, за която никой не говори!

Продъниха ни ушите, че ЕС, САЩ и Великобритания редовно доставяли оръжия за Украйна, но само България не го правела! На практика това си е признание за световна война срещу Русия. Оказва се, че оръжията на всички тези съюзници не са способни да надделеят над руската армия!

И сега, когато България даде своето вълшебно оръжие и ще се случи чудото! Интересно, кой е жертвата в този случай?

Дали има наивници, които да вярват на тези бръщолевици? Истината е, че някой много иска да ни превърне в идеалната пешка за разширяване на конфликта!

Имаме си и 200 продажника в парламента, които бодряшки ще улеснят тази задача, гласувайки за доставянето на оръжия, а както се разбра, Зеленски искал от нас тежко въоръжение!

И украинския и българския народ сме заложници в кръвожадната рулетка на Запада!

                                            Димитър Байрактаров                   https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Неужели австралийские кролики, кошки и собаки настолько опасны для человека, что двухметровое ограждение охраняется военизированными патрулями? 

Следваща статия

В момента България е опитната мишка на западния свят! Не, те не са бездарни и объркани, те са осъзнати предатели!

Други интересни