ИНДИЕЦЪТ ОТ БИТИВИ – ИЗМАМНИК НА ГОДИНАТА

Автор: Няма коментари Сподели:

Вече писах за салфетките от Нова, Битиви и БНТ, които в момента избърсват задните части на американските ченгета. Има един обаче, който бие рекорда на измамата и подлостта. С вид на охранен индийски чиновник и с вродена склонност за лъжа и измама, характерна за една от извънкастовите общности на древна Индия.

Всяка неделя поръчковата, чужда телевизия, излъчваща на български език ни измъчва в продължение на 120 минути. Последната неделя ни пробутаха някакъв застаряващ френскоговорящ джендър с вид на белгийски педофил, който излъга поне шест пъти пред държачката на микрофон от Битиви. Европа вече решила да мине без руски газ и петрол и това можело да стане лежерно като танц на пилон на травестит.

Европа има нужда от 350 милиарда кубометра газ и Русия ѝ дава 200 милиарда от тях. За пренастройване на втечнен газ, който ще е пет пъти по-скъп са нужни няколко стотин милиарда долара и поне 15 години за строеж на терминали и инфраструктура.

Тези факти, обаче нямат значение за мазния измамник, назначен за водещ в антибългарската телевизия Битиви. На него му е платено да излъже намаляващите си зрители, че светът вече е отсвирил Русия и тя, нещастна бърше сълзи.

След това следва подобие на интервю с бивш измислен генерал от НСО, който говори така, сякаш току-що го е оперирал Ханибъл Лектър и дрънка глупост след глупост. Само за тези два материала индиецът от Битиви трябва да пролучи приз „Измамник на годината“.

Винаги съм бил убеден, че подлогите от т. нар. медии, които в продължение на 25 – 30 години лъжеха, манипулираха и клеветяха пред българската зрителска аудитория, са по-виновни за съсипването на България от повечето политици, взето заедно. И възмездието ще е по заслуги.

                                                       Волен Сидеров                                 https://afera.bg/

Предишна статия

Западът ще замръзне, огладнее и фалира от антируските санкции

Следваща статия

СЕКРЕТЫ ПЛАНЕТЫ ЗЕМЛЯ

Други интересни