АМИ АКО…

Автор: Няма коментари Сподели:

Доста е забавно да наблюдаваш медийното и тролско изпълнение на евроатлантиците. Веднъж в зоопарка видях хиена с точещи се лиги от устата. Ама животинчето беше симпатично в сравнение с това, което виждам в момента от уж уважавани медии и евроатлантици. Чак ми е жал колко много труд хвърлят. Ама пък всеки си изкарва хляба, както може….

Признавам, че започвам да се чувствам звезда. Както каза колегата Дренчев – от геополитическа величина. Смятам и колко ще изкарам в съда от тези, които днес смело си упражняват „остроумието“. Лошо няма. Кеф цена няма, но пък скъпо излиза.

И си мисля за всички тези, които разгорещено ме пращат в затвора, дали се замислят за следните неща:
От утре газът е с 25 % по-скъп. Официално. Защото, когато казвах „ако наложим санкции“, Вие отново се подигравахте.

Вече сме неприятелска държава на Русия. Защото онова „ако“, което казвах да не го правим, го направихме. Е, дано сте щастливи.

Предупредих и какво ще стане „ако“ доставяме оръжия за Украйна. Е, тепърва ще се разбере.

Ако приемем хиляди украинци, за които не се знае дали не са били членове на нацистки отряди….Ако приемем да издържаме специалният вид бежанци, спуснати ни от САЩ, как ще издържим и колко ще ги издържаме….Ако газът вече се плаща само в рубли….Ако САЩ загубят тази война /защото само наивници не са разбрали кои са страните в нея/….всъщност вече корабите на САЩ се изтеглиха от Черно море, а в Конгреса на САЩ се поставя въпроса защо украинските военни използват цивилни лица за жив щит. И там, в американските медии се поставя въпроса за биолабораториите в Украйна.

Ако….ако приемем на второ четене промените в Закона за здравето. Без „ако“ бях единствената в здравната комисия, която беше против, а Възраждане бяхме единствените в пленарна зала против.

Ако приемем на второ четене и плащането на здравното обслужване на украинците….докато българите умират поради липса на пари за лечение…..

Ако утре не остане никой, който да казва истината…..
Ако днес ……утре го решавате днес. И цената я плащаме! Всички!

                                         Елена Гунчева                        https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Кадыров: Чеченские бойцы начали штурмовать завод в Мариуполе в рамках “Операции Z”

Следваща статия

Ще унищожи ли Европа своята икономика?

Други интересни