И къде се чуло по света слепец зрящи да води?

Автор: Няма коментари Сподели:

Според мен няма никаква заплаха за демокрацията в България, защото такава никога не е имало и вероятността да има е под 1%. И след като всички знаем, че демокрацията у нас е захарен памук за наивни деца, няма смисъл да си говорим за нея, нито пък е възможно тя да е заплашена след като не съществува. Предлагам да се приземим малко, защото толкова надухме балона от празни приказки, че накрая ще взривим цялата планета.

Нека уточним! България никога не е била демократична страна, а откакто влязохме в НАТО и ЕС тя вече не е и държава. Разпадът е духовен, морален, икономически, политически, интелектуален, научен и всякакъв друг. Европейската корумпирана бюрокрация в пълна симбиоза с нашите най-гнусни и долнопробни бандиди превърнаха хубавата ни страна в пълна кочина, предназначена за „развъждане и клане на свине“. Грабежът на национален и придобит капитал, който извършиха през последните 20 години надминава всички световни рекорди за грабеж – над 250 милиарда! Чрез този уговорен грабеж беше нанесен ядрен удар по въоръжените ни сили, административен и научен капацитет, потенциала на цялата нация и всички останали направления.

Няма нито едно работещо нещо в страната, което да е подчиненено на пазарната икономика и да не е забъркано в източването и грабежа на националния и частен капитал. Тук намесвам и частния капитал, защото той беше и вече е основна цел на западните и наши рекетьори с бели якички. В страната има 3 милиона пенсионери – унизително бедни и 1 милион работещи бедни. Това е резултата от всички минали и сегашни политически управления, които ни закопаха в общ гроб за поне 100 години напред. Автентични престъпници за които доживотния затвор е много милостива мярка. За тях има далеч по-добри и напълно справедливи решения.

Две години тия политически бандити взети заедно ни разбиха психиките, психиките на децата ни и живота с хаоса, който създадоха с корона-хистерията. Резултатът от техните решения е над 50 000 невинни души в гробищата Ако искате отидете и вижте, че днес болниците са препълнени до тавана с възрастни хора, наши майки и бащи, на които им беше отказан достъп до здравеопазване за цели две години!!! Старшна картина със страшни последици от престъпните решения на престъпни политици. Някой виновен от тях? Не, няма. Те са чисти и по-богати след кризата, а ние болни, задлъжняли и бедни.

Същите тези престъпници днес вече смениха плочата и започнаха да мислят за Украйна, а пълните аутсайдери между тях и за Русия!? Техният мозък /единичен или общ/ не стига да оправят живота на един руски или украински град, каквото представлява днешната България, тръгнали да оправят света! Как се наричат такива хора? И как трябва да си говорим с тях?

Това са затлъстели души със сланина пред очите, които не виждат нищо, освен себе си. Толково са жалки, че дори не могат да се погледнат отстрани и да видят как изглеждат в очите на сънародниците си. Докато последните загиват един по един.

И къде се чуло по света слепец зрящи да води? Малко истинска дързост и са готови.

                                                       Николай Марков                  https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ДРУГ ИЗХОД НЯМА! (Костадин Костадинов)

Следваща статия

Защо България трябва да спазва неутралитет?

Други интересни