И тогава Корнелия, Бойко, Слави, Атанасов и прочее няма да бъдат тук защото тяхната работа и живот са отдавна уредени далеч оттук, но вие ще платите!

Автор: Няма коментари Сподели:

Лъжат ви! Всички.

Честно казано най-не разбирам симпатизантите на БСП? Вие, господа, наистина ли вярвате на Корнелия, че България не доставяла и никога няма да доставя оръжие на нацбатальоните? Какво ви казва вашата уж червена Корнелия, която пряко отговаря за военно-промишления комплекс?

Корнелия: „БСП има последователна политика и е против доставянето на бългрско оръжие за Украйна.“

Кое от това изречение е истина според вас? Да вземем първата част, че БСП води „последователна политика“. Ами не е последавателна, нито е политика. Корнелия само ви лъже последователно, но не защото прави политика, а защото лобито което стои зад гърба й иска тя да има ключова държавна позиция в определени сектори и те да са основните играчи в тях!!!

Това нейно олигархично лоби не е от вчера! Второто твърдение в горното изречение е, че БСП е против доставянетето на българско оръжие в този конфликт. И това е лъжа, защото под ръководството на самата Корнелия, военно-промишления комплекс също доставя оръжие на нацитата, както го доставяше и Борисов.

Нищо не е спирало, няма и да спре, докото вие се хващате на гола кука! Тук Нинова ползва техниката на „изречената полуистина“, която е техника от универсалната лъжа. Да, тя не изнася за Украйна, но изнася за Полша и през няколко други уредени канала, напълно съзнавайке, че това оръжие отива за убийството на хиляди руски войници. Прави го напълно съзнателно и целенасочено.

Ще ви кажа и друго. Българската държава по закон има пряка отговорност за осъществяване на конкрол върху крайния получател на оръжието! Нима този „контрол“ не знае кой е крайния получател? И не знае, че труповете на руските войници са благодарение на това оръжия от България, дадено в ръцете на терористи-нацисти?

И това днес го прави БСП и нейната лидерка Корнелия, която замени лобито на Борисов в този „бизнес“ със воето лоби от червени олигарси. Как се чувствате вие, техните избиратели, когато сега знаете, че вашата Корнелия и вашето БСП е същата машина за смърт на руски военнослужащи, каквата машина за смърт беше и Борисов?

Ще кажете, че това е бизнес. Не, убийството на руснаци не е бизнес, а позор за българската държава и нация. Аз не ви говоря, че те се убиват само с Калашников и РПГ-та. Това се дребни играчки. Корнелия доставя системи за залпов огън, които бяха най-търсените в Ислямска държава и в света. С тях терористите успяха да преобърнат няколко пъти военните действия и с тях и няколко други неща нацитата в Украйна искат да обърнат хода на военните действия. И вие сте съучастници!

Тази кървава баня уредена с български оръжия ще бъде отмъстена и в това не се съмнявайте. Когато дойде тихо денят и часа не пищете и не се надявайте на милост, защото всички вие бяхте слепи и глухи когато умираха руските войници. Правехте се, че не разбирате какво се случва и защо, така ви е удобно.

Но рано или късно тяхната кръв ще дойде и върху нашите лица, няма прошка в тези неща. И тогава Корнелия, Бойко, Слави, Атанасов и прочее няма да бъдат тук защото тяхната работа и живот са отдавна уредени далеч оттук, но вие ще платите. Те имат милиони и милиарди зад гърба си, вие нямата нищо.

И да, войната е към своя край в Украйна и руската армия вече победи САЩ и държавите от НАТО на разкритото бойното поле. Не слушайте и не гледайте украинските фейкове, това са американски бълвочи. Не слушайте и нашите медии, защото и те са американски вкиснати боб чорби. Оръжията които доставя САЩ на Украйна са технологични глупости, които не могат да обърнат нищо, но са калкулирани на тройни цени. Всеки си гледа своята игра и в ЕС е същото. Но отмъщението ще бъде поименно и напълно неочаквано.

Лъжат ви в очите! Всички минали и днешни ви лъжат, а спасението от тях дебне отвсякъде.

                                       Николай Марков                          https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

НЕОТЛОЖНА ГЛУПОСТ

Следваща статия

МАЙКИТЕ ЩЕ СПАСЯТ СВЕТА! | с Любов Миронова

Други интересни