РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА, ИЗПРЕВАРИ ГИ БУКВАЛНО С ДНИ И УДАРИ ПЪРВА, ЗАЩОТО

Автор: Няма коментари Сподели:

Русия нападна Украйна, защото:

  1. Натрупаната УКР армия от 150 000 души в Донецка област е трябвало през Март 2022 да нападнр ДНР и ЛНР и буквално да изтреби всичко. Заповедите и документите са налични и представени на ООН.
  2. Биолаб са работели в УКР с образци на ДНК от славянски народи с цел оръжие на етническа основа и експерименти по сибирска язва, бубонна чума, треска Крим-Конго, както и опити с високо смъртоносни щамове на Ковид чрез прелетни птици. Насочено срещу Русия, документите са също в ООН. Косвено се потвърждава и от думите на гл.спонсор на СЗО Бил Гейтс, който на 18 февруари 2022 г. в Мюнхен казва, че „ще дойде по-смъртоносна пандемия“.
  3. От 2017 г. започва работа с плутоний и Зеленски обявява, че Украйна ще разработи Ядрена бомба, включително и мръсна бомба. Това е непосредствено насочено срещу Русия и използването е вероятно планирано след атаката на ДНР и ЛНР към последваща атака на Крим. И тези документи са представени.
  4. Предвиждало се е разполагане на 4 дивизии на НАТО след атаката към ДНР/ЛНР, лятото под формата на „миротворци“, което ще направи всяка намеса на Русия практически начало на Трета световна война.
  5. За 8 години в Донбас са убити над 14 000 души в т.ч. над 151 деца, има множество доклади на ОССЕ и ООН за военни престъпления, но обстрелите не спират. Има подписан Минск и Минск 2, но обстрелите пак не спират.
  6. Режима е откровено нео-нацистки с тотална репресия към руско говорящи, забрана на руския език, обучение на малки деца по примера на „децата на ИДИЛ“ и заявка за влизане в НАТО, изцяло заточена на война с Русия.

Ето това е времевата линия и истинските причини.

Русия буквално с дни ги изпревари и удари първа.

Беше заложено самото и съществуване на карта и нашето в това число! Защото сме член на НАТО!

Задайте си въпроса:

– Може ли да бъде допусната агресивна нацистка държава до нейните граници, която разполага с ядрено и биологично оръжие и която избива 8 години руски граждани?

Само за сравнение си спомнете, че 1965 година Кенеди беше готов да обяви Трета световна война заради разполагането на ракети в една база в Куба!

                              Тодор Ангелов           https://afera.bg/

Предишна статия

Американската и европейски администрации превърнаха България в най-мафиотската страна в Европа и вероятно в света!

Следваща статия

УКРАИНСКАТА АРМИЯ ДНЕС ИЗБИ МИРНИ ЖИТЕЛИ!

Други интересни