УКРАИНСКАТА АРМИЯ ДНЕС ИЗБИ МИРНИ ЖИТЕЛИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

В „По света и у нас“ на БНТ ни изнесоха открит урок по манипулация. Най-напред продължително ни разказваха за загинали украинци вследствие на руските военни удари. След което представиха новината за избитите мирни жители на Донецк, включително и деца, след удара с украинска ракета Точка-У изцяло по украински източници. „Украйна категорично отрича“, „според украински източници ракетата е руска“ и т.н.

Естествено, разбирам, че в БНТ си пазят местата. Разбирам, че ги е страх да не бъдат обвинени в русофилство. Но трябва ли заради страха да манипулират? При това толкова некадърно.

Украинската армия днес изби мирни жители. Толкова ли е страшно да го кажат?

Хубаво ще бъде, ако БНТ не съобразява съдържанието на новинарските емисии с мечтите на русофобите. Добре е също така там да знаят, че повечето българи са нормални граждани, а не русофоби.

Петър Волгин

Бележка на АФЕРА: Същото се случи и в новинарските емисии на бтв и Нова тв. По бтв даже казаха, че „световните агенции“ не можели да потвърдят за кървавата касапница в Донецк, за да омаловажат кървавото безумие, въпреки купищата налични видеа. Мълчанието на зомбитата. Матрица на манипулацията.

https://afera.bg/

Предишна статия

РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА, ИЗПРЕВАРИ ГИ БУКВАЛНО С ДНИ И УДАРИ ПЪРВА, ЗАЩОТО

Следваща статия

ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ от всички краища на страната и света!!!

Други интересни