Американската и европейски администрации превърнаха България в най-мафиотската страна в Европа и вероятно в света!

Автор: Няма коментари Сподели:

Психодиспансерът наречен „български медии“, които никак не са български, нито пък медии, буквално пържи мозъците на българските граждани.

Такава е заповедта на американските им собственици, а мисирките са само на угояване и изпълняват. Така беше по времето на ковид хистерията, така продължава и по вереме на кразата в Украйна и предполагам , че така ще си остане.

В окупирана територия, предназначена единствено за плацдарм, хора не са нужни и методично се унищожават. И това унищожение ще продължи! Огледайте се какво става около вас и сами осъзнайте, че и вашият ред ще дойде много бързо в тази престъпна държава. Как ще се случи? – Съвсем неочаквано за вас.

Жертвите на войната за всички изминали 19 дни от украинска страна са 1 800 човека. Това е официалната информация подадена от Министерство на отбраната на Украйна. За същото време в модерната и невероятна европейска държава България умряха 3 800 човека! Разбирате ли какво ви казвам? Може сами да си направите изводи, че във време на война, руския агресор и кръволок/според нашите медии и говорящи твари/ е отговорен за смъртта на три пъти по-малко хора, отколкото нашите политически престъпници и пригласящите им в жабешкия хор недоносчета.

Докато руското военно командване, което води истински военни действия на една огромна по мащаб територия, пази като рохки яйца смъртните си врагове /огромната украинска армия плюс още толкова на брой наемници/, нашето цивилно политически ръководство ни унищожава физически с действия и бездействия с три пъти по-голяма скорост!!! Ако не осъзнайте това, вие не само ще станете жертва на тотални фалшиви новини – презентирани като истински, но и ще загубите живота на близките си или вашия без да усетите и да осъзнаете, че е дошъл вашият ред!!!

Американската и европейски администрации превърнаха България в най-мафиотската страна в Европа и вероятно в света. Техни са политическите инсталации, фалшификациите на изборите, ограбванията на европейски пари през нашите бандити, прането на пари, ударите по ключови банки в страната, пълната разруха в образованието, деморализацията, превръщането на децата ни в непригодни за нищо пластмасови хора, разграбването на националния капитал и активи, бялото европейско робство и прочее.

Това са тридесет години безвремие, разруха, мизерия, грабежи и тотална бедност! Какви са перспективите ни занапред и пред демографската катастрофа и тотално срината икономика? Само трупане на нови държавни дългове и безпътица. Кога ще имаме и ние европейски доходи, стандарт и качество на живот на европейци? Никой държавник или политик няма да ви отговори на този въпрос. Защото отговора е само един: Точно никога!!!

И какво трабва да защитаваме ние с оръжие в ръка? Освен тези, които ни ограбиха.

                            Николай Марков               https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

МРИЯ больше НЕТ! В память величайшей дерзости человечества! Антонов АН-255 1988-2022!

Следваща статия

РУСИЯ НАПАДНА УКРАЙНА, ИЗПРЕВАРИ ГИ БУКВАЛНО С ДНИ И УДАРИ ПЪРВА, ЗАЩОТО

Други интересни