Искате война, получавате война! На всяка лудост трябва да се слага и край!

Автор: Няма коментари Сподели:

Има ли поне един българин, който е готов да умре заради американските интереси в България? Отговорът на този въпрос е изключително важен за мен.

Ако има, нека да си напише името под текста, за да го знаем всички. Ако пък няма, нека намалим малко оборотите, защото лошите работи стават много бързо, особено във военни времена.

Брюкселските бюрократи и псевдолидери нека си сложат каските и да заминават за Москва, като ги влече толкова, но ние нямаме нищо общо с тях. Нямаме нищо общо и с нашите минимални машинни политици и правителства!!! Точно те са забъркани във всички видове взятки от руснаците и са корумпирани престъпници на клетъчно ниво. Няма смисъл да умираме ние, които бяхме и оставаме лоялни граждани на страните си.

Брюкселската администрация и опустошителните либерални правителства да се бият с руснаците, които доскоро бяха техни лични донори. Защо няма разследвания от европейската прокуратура по тези въпроси? Няма и да има, защото истината ще лъсне по гол задник, а повечето от европейските лидери са нагазили здраво лука. Както и нашите.

И така, има ли българин, който ще умира за американските интереси в България? Защото в Украйна има едни 43 милиона, които се бият за тези интереси без да ги знаят. Градовете им вече ги няма, инфраструктурата също, а натрупаните дългове и последващи репарации ще са за 500 години напред. Това направи артиста Зеленски, изцяло в полза на Русия.

И сега какво, следващите сме ние, нали! Е, няма да стане. След като искат война, нека тя да се води в САЩ. Да, в САЩ!

Гражданите на САЩ не знаят какво е война, защото никога не са водили такава, нито имат представа от нея. Батман, жената Котка и Спайдърмен – това е за тях битка.

Пластмасови хора натъпкани с палмово масло. В Европа няма държава, която не е била прегазвана от вражески ботуш, затова тук знаем последствията. Русия и Китай знаят много добре как предния фронт на НАТО да стане заден и да се прехвърлим зад Океана.

Обещавем, че като лоялен гражданин ще отида да се бия за свободата и демокрацията на САЩ, но на тяхна земя. Този път на тяхна земя да се реши всичко и да свършва.

Искате война, получавате война! На всяка лудост трябва да се слага и край!

                                Николай Марков                                    https://afera.bg/

Предишна статия

От прекалени угодници всичко може да се очаква!

Следваща статия

ПЛАЧУТ НЕБЕСА…

Други интересни