ГЛЕДАЙТЕ БЪЛГАРСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА И СИ МИСЛЕТЕ ЗА ЦЕНТРАЛАТА НА НАТО…

Автор: Няма коментари Сподели:

Слушайте разума, не емоциите си! Сгрешите ли, няма връщане назад.

В управлението на ЕС има тежки корупционни и други системни проблеми, които генерират криза след криза. Контролните органи на съюза отказаха да приложат предвидените за това санкции и корекции. В резултат на това доверието от страна на гражданите на ЕС спрямо собствените си правителства, общите и представителни органи удари статистическото дъно.

На другият бряг на европейската нестабилност от всякакви измерения стои военно-политическия съюз НАТО. Забелязвате ли двете компоненти – военния и политическия? Поради пълна липса на здравословна експертиза у нас няма кой да ви разясни тези работи. Българската експертиза стига до плагиатство за механично трупане на академични титли, намъкване в някой политически проект или заемане на някаква длъжност и след него следва голямото плюскане на овластения глупак.

Гледайте българското министерство на отбраната и си мислете за централата на НАТО – мениджъри банкери, военни експерти само по документи, чантаджии среден ешалон и вуйчовото с проскубани веждички и меки китки, като новия ни министър. На голямата натовска сцена 4 броя американски генерали, които имат в главата си нещо свързано със съвременната концепция за войната и един германски генерал, който е автентичан, но е сърдит на всички останали по обективни и напълно разбираеми за мен причини.

Професионални.

За нашите псевдополитици – неправителствени храненици, псевдоексперти – политически храненици, интелигенция – всемирни храненици, културтрегери – вечнохраненици, журналисти – космически храненици, политолози и социолози милионери – патологични храненици и хиляди обикновени храненици. Цялата тази гладна орда ще трябва да ви оформи гражданско съзнание и да ви домъкне отнякъде демокрацията!?

Единственото хубаво в тази работа е, че всички по веригата нагоре са решили да преследват руснаци и русофили, руски и китайски разведки, спортисти, певци, музиканти, културни дейци, писатели и всеки който има собствено мнение по какъвто и да било въпрос. Имаме си обществени рупори на европейската свобода, каквото ни каже радиото и телевизора това е. Друго няма! То хубаво, ама за европейските граждани няма проблем защото те има какво да губят и да се страхуват за него, а ние нямаме. Имаме си само ярем на врата, сто годишни дългове, евромафиотски правителства, пълно беззаконие, липса на елементарни граждански права и свободи и бедност.

Чутовна европейска унизителна бедност и безпътица!

И като ще ни преследват, гонят и убиват по политически дневен ред и заради проява на критично мислене, на нас ни остава само едно: „Българският народ пише писмо до руския император.“ До кой друг да пишем? Ние сме търпелив и изстрадал народ, видяли сме две и двеста, знаем кога да воюваме, как и защо. Няма да е лошо да се замислят нашите евроатлантически управници и кречетала, дали да пишем писмото до императора или все пак може да опитаме да живеем заедно някак. Помислете, пък гробове най-лесно се отварят, сами виждате. И не мислете, че само вие следите публичната среда, вече има алгоритми за тия работи и според няколко от тях има около 270 000 български граждани оформени като нов „цвят на нацията“. Не са добри тия работи. Не са.

Във време на война няма да ви светвам другите лампи, за да сте спокойни преследвачи на изначалното и вселеско руско зло, но си помислете все пак дали не сте прекалено глупави, оядени, лоясали и наивни като украинците, ако не можете разберете едно единствено изречение казано от котаракът Леополд:

„Ребята, давайте жить дружно“

                                                 Николай Марков                   https://afera.bg/

Предишна статия

Прощавам! Прости!❤️

Следваща статия

Живеем във времена, когато Истината за почти всичко сякаш е ИЗНЕСЕНА – и тайно погребана в неизвестен гроб…

Други интересни