Подписвайте и споделяйте ПЕТИЦИЯТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

НАИСТИНА МНОГО ВАЖНО!
Подписвайте и споделяйте ПЕТИЦИЯТА!
Нужни са мин. 10 хиляди подписа!

Петиция против подписването на договор от страна на Република България със Световната здравна организация (СЗО) без провеждането на публично обсъждане и референдум.

Защо против? Казано с прости думи, ако българското правителство подпише този договор, решенията на СЗО относно какво ще се случва или не с България и населението (под претекст за здравни грижи) ще застават над Конституцията и всички закони, които са били валидни до този момент в страната ни, те няма да важат.

Тази частна организация- НПО и нейните регламенти ще елиминират всичките ни права, които все още имаме по Конституция- това е целта. Правителството е готово да подпише, изразили са съгласие.

Ако се ратифицира въпросният договор, всички закони, които сега ни защитават, ще се считат за невалидни, ако си противоречат с нарежданията на СЗО- това се нарича наднационално споразумение. А е сигурно, че техните регламенти ще са против нашите закони.

Правителството на Кирил Петков няма против да ни остави на милостта на едно външно НПО, което ще е свободно да издевателства над хората необезпокоявано. Подписването на този договор ще им даде това право.

Така че, активирайте се и се борете за правата си- вашите и на всички, които идват след вас Сега е моментът

Ако мислите твърде дълго, ще бъде прекалено късно

В свое съобщение до медиите от 1 декември 2021 г. СЗО съобщава, че „Световната здравна асамблея е постигнала съгласие за стартиране на процес за разработване на историческо глобално споразумение за превенция, готовност и реакция при пандемии“. Съгласието е постигнато сред всички 194 държави членки, включително България. По предварителни данни на СЗО ще бъде създаден междуправителствен орган за преговори, който ще проведе първото си заседание най-късно до 1 март 2022 г. След това междуправителственият орган за преговори ще представи доклад за напредъка на 76-ата Световна здравна асамблея през 2023 г. с цел инструментът да бъде приет до 2024 г.

https://www.consilium.europa.eu/…/coronav…/pandemic-treaty/…

Инициативен комитет БРАН се обявява категорично против подписването от страна на Република България на наднационални споразумения без провеждането на публично обсъждане и референдум преди това. Конвенция, споразумение или друг международен инструмент са правно обвързващи съгласно международното право.

А ТОВА, СПОРЕД НАС, ЩЕ „РАЗВЪРЖЕ РЪЦЕТЕ“ НА ХОРА, НЯМАЩИ НИКАКВА ПРЕДСТАВА ОТ СТРАНАТА НИ И СЛУЧВАЩОТО СЕ У НАС, ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ЗА НАШЕТО НАСТОЯЩЕ, БЪДЕЩЕ И ТОВА НА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!

Съобщение от авторите на петицията:

Здравейте!

Целим да достигнем 10 000 подписа. Можете да помогнете за каузата като споделите петицията в групи, страници и сред ваши приятели и познати.

Разпространявайте следната връзка:

https://www.peticiq.com/protiv_dogovor_szo…

Като съберем 10 000 подписа ще адресираме петицията до:

– Министерски съвет;

– Президентство;

– Омбудсмана на републиката;

– Народните представители;

– Централите на партиите.

Инициативен комитет БРАН

https://www.peticiq.com/protiv_dogovor_szo

Предишна статия

Променете мислите, кармата и съдбата си!

Следваща статия

The fully vaccinated may already be suffering from jab-induced AIDS, government data suggests

Други интересни