Променете мислите, кармата и съдбата си!

Автор: Няма коментари Сподели:
22:22 – 22.02.2022! Променете мислите, кармата и съдбата си!
Днешните карми (закона за причина-действие) стават съдба на утрешния ден. Съгласно последните ни житейски действия в този ни живот, се формират нашите умствени наклонности. Поради Чистите си действия ще имаме желанието да търсим Живата връзка с Божествена сила, заложена в Душата.
Пътуването на душата към духовно Пробуждане е лична отговорност на всеки един. Носен от теченията и вълните на ума и материята, човек остава изгубен в тях. Единствено Придобитите Светлина и Звук могат да отведат човека към Океана от Любов. Придобиването на Светлината и Звука означава, човек да се влее в истинския духовен път, общност от сродни души и напътствия, където да разбере и придобие Познанието – Как безформената Върховна, Божествена сила захранва всичко, общува с души, живеещи в царствата от време, пространство и форма.
Човек трябва да почита настоящия живот към себе си и за всичко живо и цялата планета. Негова отговорност е да даде всичко от себе си, за да се издигне към своя дом на пребиваване в Божественото Съзнание.
Каква е ползата от получаването на тази човешка форма, щом човек не служи на другите в мисъл, дума и дело?
Ако задържа мислите си само за светски, материални неща и откаже да мисли за онова, което е по-високо, по-фино, което просмуква живота навсякъде във всяка форма, тогава вярата му неизбежно ще намалее.
И така, човек трябва да извърви пътеката на трансформациите през Издигане над личното съзнание, съзнанието на Общността, Планетарното съзнание, Космичното съзнание, до достигане на Божественото съзнание. Това става, чрез живо прилагане принципите на Живота, във Всеки Един аспект.
Сърце, лишено от Любов към Бог и всички негови Проявления, не образува подходяща форма за сливане със Светлината на Небесната Благодат…
Това е вътрешната тайна към всички успехи.
Предишна статия

Чавыча: Царь лососей. Её мясо ценилось дороже золота, а икра самая большая среди лососей!

Следваща статия

Подписвайте и споделяйте ПЕТИЦИЯТА!

Други интересни