СКОРО ЩЕ ВИ ПУСНАТ И ТАЛОНЧЕТА НА ТЪРКАТЕ, ДОКАТО ОТГОРЕ ЛАПАТ МИЛИАРДИТЕ ОТ ДЕЦАТА ВИ

Автор: Няма коментари Сподели:

Откакто Слави и ИТН си направиха пиар с махането субсидиите на партиите и са парламентарна и управляваща партия – се случи следното:

  1. Партийните субсидии са толкова, колкото и преди Слави да зачекне темата – по 8 лева на глас.
  2. За сметка на това:
  3. Партиите вече не плащат наеми на държавата за имотите, които ползват и спряха да плащат данък сгради.
  4. Даренията за партиите станаха безконтролни и безлимитни и всякакви олигарси и бандити взеха да си купуват депутатски и министерски кресла. Един дари 300 бона на Кирчовците и стана министър, а “Продължаваме промяната” разпродаде депутатските си листи на олигархията.
  5. Една партия, която дори няма и един файтон хора и която даже не бяхте чували, даде регистрацията си на Киро Петков и Асен Василев и сега прибира няколко милиона лева от нашите пари всяка година.

Толкова за обещанията на политиците и реалността след изборите. А проекто махането на партийните субсидии дори бе подкрепено от целокупния народ на референдум.

Ако чакате да се сбъдне другото обещание на чалгарите за мажоритарни избори, има да си чакате – сега Дългия и Тошко си имат други приоритети. Ще строят магистрала „Хемус“, ще ви продават газ, ще управляват АЕЦ Козлодуй и ще въртят тотото. Скоро ще ви пуснат и талончета да търкате, за да има с какво да подхранвате илюзиите си, докато отгоре лапат милиардите от децата ви.

Де го чукаш, де се пука. #Не бъдете дебили. #Събудете се!

                              Николай Бареков 

 

Ако искате при Господа-Бога да се възнесете, бързо с Pfizer и Astra Zeneca се набодете

И много по-здрави на Просто Киро и шефовете му Муньо и Мустафовица и дедко му Байгън.
И на тебе, Билко Гей(тс) и Компания.

 

З. Стоянов

По медиите се чува да врънкат за промяна на конституцията, не била актуална.

На първо място искат да направят президентска диктатура, а също и олигархата да бъде признат за господстваща и управляваща прослойка.

Вече се разпищолиха, размотаха си пояса и мислят , че ще я докарат до робовладелски строй, докато в развитите страни осигуряват минимален безусловен доход, своеобразен комунизъм, тук караме в обратната посока към все по-примитивни и дивашки обществени отношения.

https://afera.bg/

Предишна статия

CORONA INVESTIGATIVE COMMITTEE: GRAND JURY

Следваща статия

Елеазар Хараш: Пеперудата показва, че човек трябва да пресъздаде себе си. От земен човек – в Духовен

Други интересни