Мислете добре, утре ще е вече късно!!! ”Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”!

Автор: Няма коментари Сподели:

Мислете добре, утре ще е вече късно.

Разгледах внимателно великия харвардски бюджет, който преди изборите другарката Нинова каза, че ще ни направи европейци. Ами няма да ни направи! Ще си останем индианци, управлявани от тъпи и крадливи олигарси-комунета.

Изобщо не ме интересува дали някоя такава отрепка е завършила Харвард или Сорбоната. След като доходите ни ще останат същите, а ако отчетем инфлацията – даже ще намалеят, тези са мъртви за мен.

И ако не им направим качествена шокова терапия в ранна пролет, тия ще ни окрадат повече от онова нещо тиквата. И без друго знаят, че максималното време на оставането им напук  във властта е още една година, няма как да не грабят като за последно. Много добре познавам психиката на юпитата и почти всички техни производни.

А това, че Славчо Трифоновски ще ни отмъщава един вид, че не сме избрали неговите юпита в лицето на джуджето Хаяско, на мен въобще не ми пука на папука. Да си мълчи там и да се прави на интересен, пък времето ще покаже кой накъде ще изтича в тръбите. Волът като рие, пада на гърба му!

Ама блееха яко по далавера тв:

„Боят настана, тупкат сърца ни!”

Тупкали са задниците ви гладни, ама за американските интереси, нашите ги няма.

„За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. Аз неведнъж съм ви казвал:

” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”!

                     Васил Левски 1873 г.

Американо-борисовата мафиотска държава.

Надявам се, че си спомняте как умело американското посолство използва гнева на народа срещу „техния кучи син Борисов“, за да го заменят отново с други техни кучи синове.

Хиляди участници в протестите срещу американо-борисовата мафиотска държава, унищожавала почти две десетилетия българската държава и нация, останаха с пръст в устата.

Радев изигра ролята на спасител, за да възкреси отново разклатилата се вече американска колониална власт и политики. И успя, за което беше награден като кученце с кремвирш.

Американската администрация действа винаги по един и същи начин – насъсква свои срещу свои, за да се появят като спасители. Това се случи на много горещи точки по света и загинаха милиони човешки същества. Все заради тия пусти власт и пари!

Сега на власт у нас е пак америкнската администрация, пак ни управляват като колония и отново БКП са предателите. Все те.

Докато тази машина за смърт не си замине от България, няма да имаме нормална държава, нито собствена европейска политика, нито независима политическа система.

Ние ще останем завинаги най-бедната страна в Европа управлявани от корумпирани политически предатели. Достойни за САЩ, наши хаджипенчовци.

И помнете – всеки срещу брата си, не е ваша, а американска мечта! Просто бизнес.

Оказа се абсолютна истина – Има такъв тъп народ.

И лидер си има и на голите си задници, чифте пищови носят. И е толкова тъп, че все му се пее някаква революционна песничка от миналия век в чалга социалистически вариант тип „буфо синхронисти“. За да има хляб, зрелища и много милиони по офшорни сметки, дори за това прогресивно евроатлантическо изкуство. Такова падение, никога не сме имали.

А народа прост, живота тежък скучен.

Четирите американски бази у нас не били американски, а бази са съвместно обучение.

Представяте ли си за какви индианци ни мислят джуджетата Радев и Янев след като ни говорят по този начин тия техни дърти глупости.

Ако искате опитайте да отидете до някоя наша, ама не точно военна база и огледайте добре какво пише на предупредителните табели. После теглете една майна на парцалените ни политици и ги презрете до гроб.

На всичко отгоре конституционния съд е решил, че чуждите войници у нас не са чужди.

Помните ли Алф, преди да поиска да изяде котката Лъки какво й каза:

„Лъки, ти не си котка, ти си кремвирш. Аммм.“

                                        Николай Марков                         https://afera.bg/

Предишна статия

Какво, ако не чиста обреченост е това?

Следваща статия

ЗА ДА ПРИСВОЯТ ЕДНИ МИЛИОНИ…

Други интересни