Така е като избираме котка в чувал и правим министри и премиери хора, за които знаем само по два реда от бедните им биографии в Уикипедия

Автор: Няма коментари Сподели:

МОЖЕ БИ КИРО П. ПАК Е … МАТА ХАРИ?

НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТОЗИ ФИЛМ…

Че т.н. “премиер” и близкият на сърцето му антураж са от левия бряг сигурно не е новина за никого. Нали са леви либерали с десни мерки. Обидно е само, че хептен ни взимат за балъци.

С пиар Кирчовците безпросветници взеха властта и с гол пиар смятат да ни управляват, докато не ги изпъдим с камъни от глад и студ.

Подменят всекидневно дневния ред на обществото. Вместо с противодействие  на непосилните сметки за ток, газ и парно, които ще ни връхлетят като цунами след няколко дни, Кирил Петков цъка в кабинета си в Министерски съвет в РАБОТНО ВРЕМЕ в гей приложения за секс запознаства само между мъже и сам се хвали, без да го иска, как сваля нежни спецовци за плътските удоволствия.

Още ли си мислите, че джендър конвенцията от Истанбул и свалянето на Цацаров и Гешев са случайно първа грижа за харвардските измамници?

Цялото общество живее в тревогата от непосилната инфлация, огромните сметки и наближаващата война до границите ни, само Киро Петков самодоволно хапва веган пасти в уютния премиерски кабинет надвечер и сърфира палаво в секс сайт за запознаства между хомосексуални партньори. Хоп, получава Кирчо любезен дипломатичен туит от комисаря Домбровскис, който прекъсва похотливите му занимания, и веднага активира пресслужбата си от стотици нежни съветници и съветнички да го промотират парвенюшки през медиите и социалните мрежи колко е значим из Европата.

Да задоволява един премиер на бедна и корумпирана държава своите плътски и гастрономически нагони в работно време, докато народът му изнемогва, е огромен проблем. Не ме разбирайте погрешно – и в сайт за хетеросексуални запознанства да бе цъкал т.н. ни “премиер” – щеше да предизвика мощно неодобрение, щом го прави в работно време и се държи лицемерно спрямо обществения морал.

Така е като избираме котка в чувал и правим министри и премиери хора, за които знаем само по два реда от бедните им биографии в Уикипедия.

Лицемерието, фалшът, скритите цели и зависимости на Кирил и Асен тепърва ще лъсват нелицеприятно пред цялото общество. Демагогията струва скъпо за бедните и наивни избиратели. Цената за двойния морал и абсолютната некомпетентност на Харвардските мошеници ще я плати цялото общество.

Един политик с подобна отговорност трябва са работи 24/7 в полза на обществото. И когато влезе набутан от задкулисието необразован и неподготвен във властта като Киро П. – той трябва да чете книжки и документи и след работно време, вместо да си търси неангажиращ еднополов секс през деня от работното си място.

Тъпото, Мошеника, Простото, Джон Траволта, Измамника са само част от никнеймовете (прякорите) на К. П. сред народа.

С какъв ли псевдоним се ползва той сред търсещите неангажиращи еднополови секс връзки – може би Шпагата от Харвард?

Доскоро се чудехме коя е Мата Хари, сега ще се чудим как му викат на Киро другите от хомо дружината. Може би Киро П. пак е …. Мата Хари? Няма отърване от този филм.

                                       Николай Бареков                https://afera.bg/

Предишна статия

Цитат от Учителя: “Човек може да спре сърцето си за известно време и после да го накара отново да тупти…

Следваща статия

За тези хора е запазено специално място в пъкъла!

Други интересни