Николай Марков – такъв е животът, както казват французите!

Автор: Няма коментари Сподели:

МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА.

ПОМНЕТЕ ТЕХНИТЕ ИМЕНА!

А ДВАМАТА НАЙ-ГОЛЕМИ ВЛАСТНИЦИ БЛЕЯТ КАТО ОВЦЕ ПРЕД ЕКАРИСАЖ.

ВОЙНАТА В УКРАЙНА БЕШЕ СПЕЧЕЛЕНА ОТ РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА.

ДНЕС ШЕФОВЕТЕ НА НАТО И ЕС ГЛЕДАТ КЪМ ИЗГАСНАЛ ЕКРАН, А РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ ВОЮВАТ НА ДРУГ ФРОНТ!

Експертно.

Някой може ли да предаде от мен на синергичния стратег Радев и сбърканото му момченце Кирил, че истинската война се води между ЕС и САЩ. Защото гледам, че и двамата ни най-големи властници блеят като овце пред екарисаж. И ме е срам от тях! Много.

Русия може да е някакъв виртуален проблем за САЩ и за света, макар, че и такъв не е, но не е никакъв проблем за Европейския съюз. Виж, някакво решение, за едни по-сложни работи може и да бъде!

Но не и когато си прост, като антична брадва. Затова моля, другарят Радев и другарят Кирчо да си изберат страна.

Европейци ли ще бъдат или американци! Ние сме си избрали страна, но очевидно се разминаваме с управниците си плюс шепа тарикати спуснати в парламента.

И едната от двете страни е вече излишна.

Вие чухте ли поне една дума, да не говорим за адекватна политическа декларация на управляващата в парламента коалиция – ПП, Демократична България, Има такъв народ и БКП, по темата с Русия? Мълчанието на агнетата, нали! Заедно могат да крепят антибългарско правителство с напълно дискредитиран министър председател, но не могат да произведат обща декларация по най-съществената тема.

Знаете ли защо?

Защото разчитат, че ще забравите за няколко месеца поведението им днес и утре пак ще започнат да ви говорят каквото искате за чуете. Така ви работят от 33 години насам и дори новите партийни субекти бързо изучават уроците на предишните.

Мълчанието за тях днес, означава вашите гласове за тях утре.

Точно такива управляващи могат да станат вашите палачи, но никога ваши партньори. Те обслужват сляпо и само американските бизнес интереси у нас и в името на общата сделка и печалба са готови да потопят България в кръв, но те да запазят властта си.

Помнете техните имена! Човек се познава не по това което говори, а което върши. Затова е казано: „По плодовете /делата/ им ще ги познаете.“ Матей 7:20 Познахте ли ги?

Много скоро балоните ЕС и НАТО ще се спукат. Не е добре, въпреки всичко.

Това го знаят много експерти в страната и чужбина, но легендата се поддържа все още чрез изкуствено дишане. Цели две години преди анексията на Крим, попитах наш политик на ключов пост:

Руснаците взеха Крим, защо света мълчи? Отговорът му беше: Няма такова нещо! Руснаците са аут!  Замълчах си.

След две години го срещнах, няколко дни след анексията и го попитах какво стана. Смути се, погледна в земята и махна с ръка. Толкова мога да ви кажа за нашите политици. Няколко месеца след това ме потърси и попита откъде съм знаел тогава тези работи?

Отговорих му лаконично: Прекалено много хора познават тези процеси, но явно вие ги научавате последни. И донякъде това е добре за нас.

Сега им казвам, че войната в Украйна беше спечелена от руснаците още преди година назад, но пак никой не чува. Нито мислят защо им го казвам!

Националната сигурност не е за тези, които бягат след новините, а за тези, които ги правят. Не е сложно за разбиране, но такива са нашите външнополитически прислуги – задоволени празноглавци.

Моята е лесна, ще спечеля залог за 50 000 лева с един български политик-олигарх и с това затварям тази страница завинаги. Животът продължава, а времето лети много бързо.

Гледам днес в новините отвъд океана, че шефовете на НАТО и ЕС гледат към изгаснал екран, а руснаците вече воюват на друг фронт.

Този живот в крайна сметка е за смелите. След две-три години ще разберете и вие къде, когато всичко вече е загубено.

Почти колкото нас всичките.

            Николай Марков                               https://afera.bg/                   

Предишна статия

За тези хора е запазено специално място в пъкъла!

Следваща статия

Доцент Атанас Мангъров поиска етичната комисия да прекрати производството срещу него

Други интересни