Последните дни на Ковидалния култ

Автор: 1 коментар Сподели:

Преводна статия на Си Джей Хопкинс: „Тоталитарните движения и смъртоносните култове обикновено не си отиват с финес. Те обикновено се впускат в пищна оргия на безумно, нихилистично насилие, докато водачите на култа или движението отчаяно се опитват да задържат властта си над колебливите членове и да се защитят от нахлуването на реалността. И това е фазата, в която се намираме в момента… или в която ще навлезем много скоро.“

Няма да бъде красиво, приятели. Разпадането на един смъртоносен култ никога не е приятна гледка. Ще има плач и скърцане със зъби, фанатично и несвързано бръщолевене, масово изтриване на срамни постове. Със сигурност ще има и цунами от отчаяни рационализации, откровено отрицание, безсрамно прехвърляне на вината и други форми на прикриване на срамотиите. В същото време бивши членове на Ковидалния култ ще се скрият временно в джунглата, преди да бъдат придружени от последните „напълно ваксинирани“ и бустеризирани пропагандатори на „безопасното и ефективно фарма спасение“.

Да, точно така, убеден съм, че и вие сте забелязали как официалните версии за ковид най-накрая почнаха да се разпадат, да се разнищват и да им се прави ревизия със задна дата – точно пред очите ни. Тъй наречените „експерти“ и „власти“ най-сетне признават, че „смъртните случаи от ковид“ и „статистиките от болничното лечение“ са изкуствено раздувани и напълно недостоверни (каквито си бяха от самото начало). Те дори признават, че чудодейните им „ваксини“ не работят (освен ако не променят определението за ваксина) и че тези инжекции са убили няколко човека, а може би и повече от „няколко човека“, както и че локдауните вероятно са били „сериозна грешка“.

Няма да ви занимавам с повече цитати. Можете да търсите в интернет толкова добре, колкото и мен. Мисълта ми е, че психологическата операция с „апокалиптичната пандемия“ губи инерция и забуксува. Почти две години имаше масова истерия заради един вирус, който причинява леки до средни симптоми на настинка или грип (или абсолютно никакви симптоми) сред 95% от заразените, а средностатистическата смъртност сред заразените беше приблизително между 0.1% и 0.5% – всичко това скъса нервите на хората.

Всички се уморихме. Дори ковидалните сектанти се изтощиха

И те масово започват да напускат култа.

Беше очаквано, беше предимно въпрос на време. Както каза и Клаус Шваб: „Тази пандемия представлява рядко срещан и тесен прозорец на възможности да разгледаме, преосмислим и рестартираме нашия свят.“

Още не е свършило, но този прозорец се затваря, а нашият свят не е „преосмислен“ и „рестартиран“, не и безвъзвратно, не и досега. Очевидно капиталистическите глобалисти подцениха потенциалната съпротива срещу тяхното Велико зануляване, както и времето, което ще им отнеме, за да смажат тази съпротива. И ето – времето ги притиска, а съпротивата все така не е смазана…

Напротив, тя набира сили. И няма нищо, което глобалистите могат да направят срещу нея, освен да станат открито тоталитарни. Не могат, тъй като това ще е самоубийство за тях. Както писах в наскорошен коментар:

…Ново-нормалният тоталитаризъм – и всяка друга форма на глобално-капиталистически тоталитаризъм – не може да се разкрие като тоталитаризъм, нито даже като авторитаризъм. Той не може да признае своето политическо естество. За да съществува, не трябва да съществува. Преди всичко той трябва да заличи своето насилие (насилието, на което в крайна сметка разчита всяка политика) и да се представи като необходима и полезна реакция срещу сериозна здравна криза в глобален мащаб…

Симулираната „глобална здравна криза“ приключи, що се отнася до нейните намерения и цели. Което означава, че глобалистите прецакаха само най-наивните. Работата е там, че ако искаш да държиш широката публика в състояние на безмозъчен ступор и параноя, лееща се от всяко отверстие заради „апокалиптична глобална пандемия“, в някакъв момент ще трябва да произведеш реална апокалиптична глобална пандемия. Фалшивите статистики и медийната пропаганда вършат работа до някое време, но все някога хората ще потърсят нещо, което поне наподобява действителна и опустошителна световна чума – реална, не само по телевизията и смартфоните.

Също така глобалистите сериозно пресолиха манджата с магическите „ваксини“. Ковидалните сектанти наистина повярваха, че тези „ваксини“ ще ги предпазят от инфекция. Експерти по епидемиология като Рейчъл Мадоу ги уверяваха, че това ще се случи:

Сега знаем, че ваксините действат достатъчно добре и че вирусът свършва с всеки ваксиниран човек – каза Мадоу във вечерното си шоу на 29 март 2021 г. – Ваксинираният човек е изложен на вируса, но вирусът не го заразява и тогава вирусът не може да използва този човек, за да отиде някъде другаде – добави тя, като сви рамене: Не може да използва ваксиниран човек за приемник и да отиде да убие повече хора.

А сега всички те са болни от… ами от настинка в общи линии, или са „асимптоматично инфектирани“, или пък нещо такова. И сега се взират в едно бъдеще, в което ще трябва да се подлагат на „ваксинация“ и „бустеризация“ всеки три или четири месеца, за да запазят „сертификатите“ си за покорство, за да им е позволено да останат на работа, да ходят на училище, да ядат в ресторант…

Най-фанатичните членове на култа са готови на това

Но има милиони хора, които се подчиняваха, не защото са дълбоко самозаблудени фанатици, които биха напъхали главите на децата си в найлонови торбички, стига Антъни Фаучи да им го заповяда. Те се подчиняваха заради „солидарност“, или пък заради някакво удобство, заради стадния си инстинкт или… сещате се, заради страхливост.

Много от тези хора (т.е. нефанатичните) започват да подозират, че онова, което ние („носещите станиолени шапки, отричащи ковид, антиваксъри екстремисти и конспиративни теоретици“) им казвахме през изминалите 22 месеца, може би не е чак толкова налудничаво, колкото са мислели досега. Те натиснаха спирачката, започнаха да рационализират и да преразглеждат историята, като просто измислят какви ли не удобни глупости. Например, че сега сме били в някакъв „постваксинален свят“ или как „науката се е променила“ или как „омикрон е нещо различно“, за да избегнат необходимостта да признаят, че са жертви на военно-психологическата операция на глобалистите и създадената от нея световна масова истерия.

Ами хубаво… Нека се убеждават в каквото искат, за да запазят суетата си, репутацията си на разследващи журналисти, на знаменити левичари, на туитър революционери. Ако мислите, че тези „осъзнали се“ членове на Ковидалния култ някога ще признаят публично всички вреди, които са нанесли от март 2020 година на обществото, на хора и техните семейства, да не говорим да се извинят за всичката помия, която изляха върху нас, които съобщавахме фактите… ами те няма да направят нищо от това.

Те ще извъртат нещата, ще говорят двусмислици, ще рационализират действията си и ще лъжат безсрамно. Ще правят всичко необходимо, за да убедят първо себе си и публиката си, че никога не са били като „добрите германци“ и никога не са козирували на злото.

Ако ви се занимава, правете на пух и прах такива хора. Аз се чувствам точно толкова гневен и предаден, колкото вас.

Но нека не се разсейваме и не забравяме за огромния залог

Да, официалните версии най-накрая почнаха да пропадат и Ковидалният култ започна да се разрушава отвътре. Но това не означава, че войната е приключила. Глобалистите и техните слуги в политиката няма да се откажат от плана си за Нова нормалност, да се престорят, че последните две години не са се случили, и да се скрият в разкошните си бункери в Нова Зеландия и на огромните си яхти.

Тоталитарните движения и смъртоносните култове обикновено не си отиват с финес. Те обикновено се впускат в пищна оргия на безумно, нихилистично насилие, докато водачите на култа или движението отчаяно се опитват да задържат властта си над колебливите членове и да се защитят от нахлуването на реалността. И това е фазата, в която се намираме в момента… или в която ще навлезем много скоро.

Градовете, щатите и държавите по света продължават да въвеждат Ново-нормална система за общество, основано на биосигурност – въпреки факта, че вече няма никакво правдоподобно оправдание за това. Австрия продължава с принудителната „ваксинация“. Германия се готви да направи същото. Франция въвежда национална система за сегрегация, за да накаже „неваксинираните“. Гърция глобява „неваксинирани“ пенсионери. Австралия ръководи „карантинни концлагери“.

Подобно е в Шотландия. Италия. Испания. Нидерландия. Ню Йорк. Сан Франциско. Торонто. Списъкът продължава, и още, и още.

Не зная какво ще се случи. Не съм пророк

Аз съм само един сатирик. Но ние се приближаваме опасно близо до точката, в която глобалистите ще трябва да се превърнат в отявлени фашисти, ако искат да довършат започнатото. Ако това се случи, нещата ще станат много грозни.

Знам, че нещата вече са грозни, но имам предвид напълно ново изражение на грозотията. Представете си Джоунстаун или последните дни на Хитлер в бункера, или пък последните няколко месеца на „Семейство Менсън“.

Това се случва с тоталитарните движения и смъртоносните култове, след като изгубят магията си и официалните им истории се разпаднат. Когато пропадат, те се опитват да повлекат целия свят със себе си. Не знам за вас, но се надявам да избегнем това. Според това, което съм слушал и чел, не било много забавно.

Автор: Си Джей Хопкинс

Превод: Иван Стаменов

Източник: Consent Factory

* * *

https://www.otizvora.com/2022/01/14503/poslednite-dni-na-kovidalniya-kult/

Други преведени статии от този автор:

• 2021: Годината на новонормалния фашизъм
• Иде зимата на Новата нормалност
• Новата нормалност стигна до фазата на Голямата чистка
• Моята военна пропаганда
• Пътят към Тоталитаризма
• Поздрави от немската „Нова нормалност“!
• Превръщането на несъгласието в престъпление по закон
• Ковидалният култ II: Шестте условия за мисловен контрол
• Войната с (дез)информация за вакcинитe
• Въпросът с „неваксинираните“
• Новата нормалност (Фаза 2)
• Какво се крие зад новата Война срещу вътрешния тероризъм
• Дано сте се подготвили за тоталната (идеологическа) война
• Ония немци се върнаха!
• Ковидалният култ

Предишна статия

Политиката като битка между доброто и злото

Следваща статия

Единението ни вече е абсолютно невъзможно, но какво ни предстои?

Други интересни

1 коментар

  1. Прибързано е да обявяваме за безсмислена истерията около пандемията КОВИД-19. Самото хипотетично заболяване е може би един всемирен просташки трик: поръсили тук-там с някаква отрова, за да предизвикат тотално неразположение сред населението (именно „отрова“ — от рода на селскостопанските хербициди, а не истински вирус), след което раздухали страха от „затриване на човечеството“, подсилен с призиви за „ваксиниране“. Но цялата тази пародия на истинска пандемия има за резултат образуването на една утайка от безкритично човешко население, което ще посрещне безропотно ИСТИНСКАТА САМОРАЗПРАВА, която предстои: Западът, който ще пожелае след броени дни пълното и категорично заличаване на ВЕКОВНИЯ ВРАГ — Русия. Изхабеното от „ужаса“ на така наречената ПАНДЕМИЯ земно население ще посрещне военните действия на Третата Световна Война с тъпо примигване и примирение със съдбата. А войната е на нашия праг — Русия ще бъде нападната по всички исторически правила, по които се напада Русия: както това го направи Наполеон през 1812 г., както това го повтори Хитлер през 1942 г., и както сега, през 2022 г., го потретва Онзи Неизвестно Кой, чието име скоро ще научим. Важното е, че след Третата Война (която ще бъде НЕВЕРОЯТНО КРАТКА) светът най-после ще бъде „рестартиран“ и преразпределен. И както е написано в Откровението на Йоан: ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ ДВА ЗВЯРА, единият от които белязан с числото 666; те ще се унищожат един-друг — за вечни времена… Светът ще бъде очертан за напред по РАСОВ ПРИЗНАК (с условието РАСИТЕ ДА НЕ СЕ СМЕСВАТ ! ! !) на четири зони:

    1) АРИЙСКА ЗОНА (от Чукотка до Азорските острови, с вероятно допълнение — Индия);

    2) Семитско-Ислямска зона (Всемирния Халифат, обхващащ пространството от Индонезия до Дакар и Добра Надежда);

    3) Зона на Поднебесната Империя (която освен Китай, ще включва цялото Западно полукълбо — върнатите на индианците Северна, Централна и Южна Америка);

    и

    4) Зона на Аматерасу Омиками, Изгряващото Слънце (която освен Япония, ще включва и цялата акватория на Пасифика с островите му, включително Хаваите и всички Полинезийски, Микронезийски и Меланезийски острови, Филипините, Нова Гвинея, Нова Зеландия и мини-континентите Австралия и Антарктида). Тези четири Зони са персонифицирани в Откровението на Йоан с Четиримата конници — вестители.