Гръмки приказки, обещания и фойерверки, а зад тях шуробаджанащина, тотален грабеж, бедност и нищета

Автор: Няма коментари Сподели:

Речта за встъпване във втори мандат на нещото Радев, издекламирана на площада в София, беше първата му реч в която нямаше нито една изречена истина. Лъжи, лъжи и лъжи!

Нито се е борил пет години срещу Борисов, нито е устоявал независимостта на България. Вдигна юмрука за месец време, чак когато го хванаха на калъп от прокуратурата, че изнася секретни разузнавателни данни придобити по оперативен ред зад гърба на тогавашното  правителство. Президентът ни е бил нещо между агент под прикритие и обикновен доносник на чуждо разузнаване и под пълна тяхна държавна протекция.

Относно устояването на независимостта на страната! Коя независимост си устоявал бе, пиле шарено? Тая дето те самокандидатира за втори мандат и постави БКП в ъгъла, като бито куче ли? Или тая независимост, заради която получи гласовете на сините комунисти и джендър технократите? Да не би пък тази независимост при която американското посолство ти шушне в ухото, а ти се правиш на мъж, деса знае какъв? Коя от всичките независимости!

Чакат ни нови 5 години безвремие и безпътица, същите като при Първанов. Гръмки приказки, обещания и фойерверки, а зад тях шуробаджанащина, тотален грабеж, бедност и нищета. Това ще получим през следващите години, нито грам повече.

Чувам, че вече и подводници са договорили да „купуват“от американското военно сметище за скрап, срещу други милиарди, още хвърчиплочници Ф16 и прочее ненужни на страната ни древни технологии.

И откъде ще дойдат парите? Много просто, от нашите джобове. А вие чакайте достойни пенсии, европейски заплати, качество на живот и прочее. Спете и чакайте!

Радев ви сложи на гара без релси да чакате влака! Ами чакайте го, може пък да дойде.

                      Николай Марков                                  https://afera.bg/

Предишна статия

Какво се случи миналата година(през август) в Афганистан?

Следваща статия

СЪЗДАДОХА САЙТ ЗА ПОСТРАДАЛИ ОТ ВАКСИНИТЕ!

Други интересни