С този човек бих воювал рамо до рамо, защото той има хъс и ограничени умения за това…

Автор: Няма коментари Сподели:

От днес започва втория мандат на американския стратег Радев и соросоидния – Йотова.

Американските комунисти обитаващи днес Белия дом направиха всичко възможно да ги самокандидатират и назначат машинно. Ние нямаме големи заслуги в тая посока, нито някой се интересува от мнението ни. И независимо, че Радев е подкрепен от нищожна част от българските гласоподаватели, което е голям срам за него, той ще бърка горещите каши през следващите пет години. Днес ще се закълне да го прави пред Херо Мустафа.

Тъжен ден за българската демокрация, провалена от сините комунисти!

И за да не си помисли някой, че имам лично отношение към другаря Радев и хунтата във властта, която сам произведе, ще ви кажа следното.

От цялата тази работа за мен следват само ползи, няма да уточнявам какви! Ако казвам днес нещо спрямо Радев и Йотова то е заради вас, всички онези, които имат надежди за по добър живот. Няма да има такъв за вас с такива и подобни екземпляри парашутирани на върха на държавната власт отвън.

Съжалявам, че пак само аз трябва да го изрека публично, но наистина го мисля.

Прочете си, другарят Радев, поредния рецитал написан от някой бюрократичен плъх и чак след пет години чакайте отново подобни гръмки слова.

Като го слушах имах чувството, че съм на партиен конгрес на БКП и младият Тодор Живков ми сочи с пролетарския си пръст светлото бъдеще в комунизма. Другарят Радев няма лични качества да каже от сърце две три собствени думи – честни, коректни и искренни. Кастриран е от изговаряне на истината, освен онази, която го издига на гребена на поредната политическа вълна. Сърфист.

Ще ви кажа нещо искрено аз тогава.

С този човек бих воювал рамо до рамо, защото той има хъс и ограничени умения за това. Но ако той трябва да бъде мой командир и аз да изпълнявам заповедите му във военни времена, никога не бих го последвал.

Той няма реални командирско-организаторски качества, както нямат такива всички наши паркетни генерали, произведени през изминалите 33 години преход. Това са обикновени, не добре образовани почти невежи кариеристи, които в реална бойна обстановка ще бъдат тотал щета за цялата армия!

Като прибавим към всичко по-горе и тежките зависимости и влияния върху Радев в които сам се вкарва – от лични до професионални, картината става много жалка. Пълна трагедия.

Не вярвам на паркетните генерали от прехода! За мен те са мъртви души.

Комунистчето Вагинин облиза /по стар обичай/ другаря Радев от главата до петите и показа пред цялта нация, че в България няма жив парламентаризъм! И няма да има с такива джендър-идеолози качени по-горе и от парламентарната трибуна. Жалко.

Николай Марков                     https://afera.bg/

Предишна статия

НОВА КНИГА НА ИРИНА КИРИЛОВА

Следваща статия

СЕРБЕЗОВА, АКО 85% В ЕС РЕШАТ ДА ПРИЛАГАТ МАСОВА КАСТРАЦИЯ, ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИМ ЛИ?! АРГУМЕНТИ, СЕРБЕЗОВА, НЕ КИФЛЕЕНЕ!

Други интересни