СЕРБЕЗОВА, АКО 85% В ЕС РЕШАТ ДА ПРИЛАГАТ МАСОВА КАСТРАЦИЯ, ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИМ ЛИ?! АРГУМЕНТИ, СЕРБЕЗОВА, НЕ КИФЛЕЕНЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Министърът на здравеопазването Сербезова пред Цветанка Ризова преди минути „аргументира“ прилагането на зеления сертификат в България с факта, че в 85% от държавите в ЕС въпросният сертификат се прилага (???)

Да й имам аргумента! Ако утре в тези 85% (забележете: не 100%, което също не е маловажно) от тези държави решат да прилагат масова кастрация, ние ще се присъединим ли, за да не се цепим от колектива?

Впрочем, днес Борис Джонсън обяви, че премахва ЗС във Великобритания, въпреки продължаващата и там поредна вълна от делта, омикрон и всякакви крони за каквито се сетите. Само че във Великобритания водят доста по-качествена статистика и правят качествени анализи на ситуацията, затова могат на база обективни данни да преценят какво да правят.

У нас, обаче, ситуацията е доста различна:

* Имаме Министерство на здравеопазването, което самó признава, че не разполага с необходимата информация – припомням отговора им от онзи ден по наше питане по ЗДОИ, според което МЗ НЕ ЗНАЕ по какъв начин/метод/скала се изчислява степента на защита на имунитета срещу COVID-19 на ваксинираните и неваксинираните, НЕ ЗНАЕ каква част от починалите неваксинирани са били с придружаващи заболявания и колко от починалите ваксинирани са били БЕЗ други заболявания; НЕ ЗНАЕ  каква част от населението реално се е срещнало с вируса, т.е. докъде сме стигнали с т.нар. стаден имунитет.

* НЯМАМЕ система за докладване на нежелани реакции от ваксини;

* Имаме абсолютно неработеща здравна система, в която цари пълна неразбория, джипита лекуват по телефон, линейки обикалят от болница на болница, хора мрат пред кабинети и по стълбища,  болни се лекуват по безумни протоколи за лечение, отказва се лечение на хора с хронични заболявания, защото са имали неблагоразумието да са с отрицателен ковид-тест, липсват лекарства, липсват лекари и мед.сестри…

Д-р Сербезова иска аргументи за премахването на ЗС. Аз пък искам от нея аргументи за оставането му. Но, ако може тези аргументи да не са от типа „защото другите така правят“, а да каже как точно ЗС помага за справяне с проблема. Да даде някакво логично обяснение, потвърдено със статистически и научни данни и факти.

И, ако е възможно, д-р Сербезова да излезе от амплоато си на фармацевт и да си припомни, че отговаря за здравеопазването, т.е. от нея очакваме да каже как здравето на българина ще бъде защитено, а не как ще му пласират продуктите на фармаиндустрията – това са доста различни неща.

Ани Алашка

Бележка на АФЕРА: Това, което гледахме по bTV при Ризова бе една женка, която се кифлееше и позираше с единствената цел да изглежда добре пред камерата, с фалшиви пози и прочие. Тотал щета, измислена кукла на конци, която наприказва купища баналности, министерски лаф да става. Усърдна труженичка на онова, което и диктуват чорбаджиите и. Апропо, сменила прическата и рамките за очила. Може да се омъжи и пети път.

https://afera.bg/

Предишна статия

С този човек бих воювал рамо до рамо, защото той има хъс и ограничени умения за това…

Следваща статия

Дэвид Айк – Вирус – 5G – Чипизация

Други интересни