ТАКИВА СА НОВИТЕ НИ КУКЛИ НА КОНЦИ, СПУСНАТИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!

Автор: Няма коментари Сподели:

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ МРЕЖИТЕ НА ЛУКАВИЯ!

ТАКИВА СА НОВИТЕ НИ КУКЛИ НА КОНЦИ, СПУСНАТИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!

НЕ ЗАД ВСЯКА УСМИВКА СТОИ АНГЕЛ И НЕ ЗАД ВСЕКИ ГНЕВЕН ЧОВЕК СТОИ ЗЛОТО!

Бъдете много внимателни и прецизни слушатели, защото новите ни управници са въвели специална тактика за манипулация на общественото мнение – говорят едно, вършат друго. По време на Третия Райх във фазата на войната няма нито един изпратен в лагер, на когото да е казано, че ще бъде обгазен и изгорен. Нещо повече, охраняващия конвой е бил инструктиран да създава положителни емоции и надежди, за да няма съпротива по време на транспортирането, което завършва с „къпане“. След него е газовата пещ и през комина.

Това е!

Ще ви дам пример с нашия премиер Кирчо, който следва същият алгоритъм. Отскоро, при всяка своя поява по телевизията казва едни и същи изречения: „Докато аз съм премиер, няма да има задължителна ваксинация.

И още: „Много искам да премахнем зелените сертификати.“ Това са внушения спрямо вас, защото и двете изречения са полуистини. И няма как да бъдат истини след като нито един служител или работник в страната не може да отиде на работа без зелен сертификат /каквото й да означава той/ и на практика това си е задължителна ваксинация ако не искаш да загубиш работата си. Скрита репресия.

Пазете се от мрежите на Лукавия, защото не зад всяка усмивка стои ангел и не зад всеки гневен човек стои злото. Човекът е сложна материя, съставена от няколко материи и еднозначния прочит е равен на глупост.

Забелязвам, че не само Кирил, но и много други лица от властта започнаха да говорят неща, които народа иска да чува, но делата им са точно обратните! С блага дума и нож в ръка, постигат повече отколкото само с блага дума. Такива са новите ни кукли на конци спуснати на политическата сцена, а ръката която ги движи остава напълно невидима за всяко човешко око.

Само спокойно и търпеливо, знаете какво се случи с нацистите! Пак ще им се случи.

                                     Николай Марков             https://afera.bg/

Предишна статия

Сега Новак е всички нас, които не приемаме диктатурата и тоталитарната наглост на шепа продажни малоумни негодници и психопати, както и клакьорите, аплодиращи безумния пандемистичен театър

Следваща статия

КИРОЛАЦИЯТА Е ПО-ОПАСНА ОТ КУРОЛАЦИЯТА И ОТ ОМИКРОМА!

Други интересни