КИРОЛАЦИЯТА Е ПО-ОПАСНА ОТ КУРОЛАЦИЯТА И ОТ ОМИКРОМА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Киролацията е по-опасна от КУролацията и от омикроМа!

На 42 години тепърва да се образова човек е доста екзотична възможност, особено като премиер на държава от ЕС. Нито може да чете, нито да пише, нито да говори. Що е то? – Кире. КУрелиберало.

Вместо говориМ, вика говоримЕ. Вместо Омикрон, казва омикроМ.

От куртоазия да сметнемЕ ли кУролацията за кирчовизация на промяната в българската политика? Което е по-различно от кирилизацията в друга една епоха. Да си знаемЕ.

Киро Петков е пълен с празни мисли и празни приказки, един празен човек, но и тепърва ще прави страшни поразии.

Като учител по български език и литература – категорично поставям оценка “Слаб 2” на Киро, на даскала му по български у нас и на този по латински език в Харвард. Имаме си начело на държавата нещо средно между Кире Либерало и Жан Виденов, само че много по-просто от тях. Но така е, когато избирателите трябва да влизат в Уикипедия, за да се запознаят с биографията на премиера си.

Колкото и “Капитал” да му помпат CV-то, просто Киро си остава един прост Киро. Хубавото е, че “умните и красивите” сноби заедно с вожда им Прокопиев, въпреки всичките им смехотворни претенции, заминават скоро в канала заедно с палячото си “Кире Либерало от Харвард”.

Лично аз с кеф бих изпитал с един тест за 7-и клас по правоговор и граматика на българския език господин Иво Прокопиев и изящната му госпожа.

                                                                                                                                            Николай Бареков

https://afera.bg/

Предишна статия

ТАКИВА СА НОВИТЕ НИ КУКЛИ НА КОНЦИ, СПУСНАТИ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!

Следваща статия

Анализ на клиничните изследвания на ваксината на Пфайзер: Нарушаване на стандартите, както и сериозни проблеми с безопасността и ефективността на самата ваксина

Други интересни