ДА СИ ВЪРНЕМ СВОБОДАТА! | с проф. Христо Смоленов

Автор: Няма коментари Сподели:

Живеем заобиколени от страх, лъжи и лицемерие. С безмълвието и своята криворазбрана толерантност позволяваме на малка група от мракобесни хора да отнемат свободите ни, да ни налагат стандарти на живот, които не отговарят на нашия светоглед, традиции, минало.

А както всеки читател на Списание 8 знае добре – българите сме библейски народ, един от най-старите на Земята. Връзката ни с космическото съзнание винаги е била много силна и ясна и ние просто знаем с клетките си кое е правилно и кое не. Просто знаем!

– Затова Дядо Коледа в България не се целува с мъж! Затова празнуваме Рождество Христово, а не нещо друго, както предлага Европа!

– Затова мъжете ни са истински мъже, те спортуват бокс и щанги, и други мъжки спортове, въпреки че ги свалят от Олимпийската програма.

– Те няма да играят художествена гимнастика. Но точно затова са готови да дадат живота си, за да опазят своя дом, жена, деца и Родина.

– Затова българите печелят битки, които изумяват най-големите пълководци. И те свалят знамената си в тяхна чест.

– Затова синовете и дъщерите ни обират златните медали на световни олимпиади и тук не е нормално да повтарят учебната година за разлика от други европейски страни.

– Затова родителите ни изживяват спокойно старините си заедно с внуци на коленете, а не в домове, без право да видят роднини.

– Затова сме запазили вяра и самосъзнание, въпреки че поне 30 поколения наши предци са се раждали и умирали, без да познават свободата. И сме си я извоювали!

– Затова не предадохме евреите си в немските концлагери на смъртта, въпреки че всички други го направиха.

– Затова огънят ни обича и можем да ходим боси по него!

В лайфа говорим точно за тази сила, която ни държи будни. Силата от корените ни; от Земята, пропита с кръвта на героите; от Космическия разум, с който общуваме. Ще говорим за онези ценности, които ни правят българи. И за насилствените опити за тяхната подмяна. И тъй като това е тема, свързана с националната ни сигурност, наш събеседник ще бъде проф. ХРИСТО СМОЛЕНОВ. Познавате го, като изследовател на най-древната ни история и специалист по разгадаване на космически послания.

Но проф. ХРИСТО СМОЛЕНОВ е също така специалист по национална сигурност и антитероризъм. Инициатор за създаването на „Екогласност” и на Русенския комитет през 1988 г.!

Бил е парламентарен секретар на Министерството на отбраната, депутат в 38-ото народно събрание, а също така и треньор по карате на първите групи за борба с тероризма. Треньор е на световната шампионка по стрелба Нонка Матова.

Завършил е Московския държавен университет „Ломоносов“. Работил е в институтите по философия и по математика в БАН. Дисертацията му е върху евристичните методи на древното научно мислене.

Изследванията му са в широк диапазон: антитероризъм, национална сигурност, логика, древна история, и др.

Бил е гост-професор в университета на Монреал и в Католическия университет на Америка, Вашингтон. Автор е на научни книги и изследователски филми и почетен професор на ВВМУ „Н. Вапцаров“ Варна.

https://www.youtube.com/watch?v=EZoPOFOVZv0

Предишна статия

Чудесата, които Бог прави всеки ден! Silvina Bel Ilali

Следваща статия

Самое Мощное Омоложение организма – Матрица Гаряева. Человек просто слушает звук.

Други интересни